Alakul 2017: Wolverine 3, izé, 2, és Fantastic Four reboot folytatás!

Fantasztikus hírek futottak be a FOX-tól. Mármint azok számára, akik odavannak a képregényfilmekért. A stúdió bejelentette az alábbi filmeket azzal, hogy kitűzte a bemutatójuk időpontját.

The Wolverine: 2017 márciusa, és James Mangold rendezi ismét, mint a japán kalandot.
The Fantastic Four 2: 2017 júliusa. Persze ha megbukik a jövőre érkező reboot, akkor tojni fognak rá.

A kép egy igazi rozsomákot, wolverinet ábrázol.

9 hozzászólás a “Alakul 2017: Wolverine 3, izé, 2, és Fantastic Four reboot folytatás!” bejegyzéshez

 1. Szerintem ezzel az új X-Men filmmel, kissé ledegradálták a következő két filmet. Elvégre az az X-Men – Apocalypse nem lehet túl apokaliptikus, ha utána simán jön egy újabb különálló Farkas kaland. Valamint Farkasért sem kell már ezek után aggódnunk. Kitűnő üzleti stratégia!

 2. spire69: miért, szerinted kinyírnák/parkolópályára küldenék a ROZSOMÁKot? Kitűnő üzleti stratégia lenne a legeladhatóbb X-mant likvidálni.

 3. Miért, amúgy aggódnál azért, hogy vajon túléli-e? :O
  Ne viccelj már. Mivel egy csomó pénzük van belőle, így elég nyílvánvaló, hogy nem nyírják ki egy ilyen franchise-t karaktereit.

  Arról már nem is beszélve, hogy ő Rozsomák. ;)

 4. Ha Mangold rendezi akkor a filmben minden lesz csaj Rozsomák nem. Nem tudom mit éltetik annyira a kettőt. Emberek, abban konkrétan nem volt semmi. Nem hiszem el,hogy ezt írom de az első rész mérföldekkel jobb. Sőt! A kettőhöz képest már-már Oscar gyanús…
  Pedig annyira adva volt a dolog. Nem is értem. Az x-men filmekben többet akciózik mint a róla készült filmben…???

  Csak nekem jut az eszembe egy Rozsomák filmről elsőre,hogy akció+kaszabolás?

  Komolyan mondom nem értem.

 5. 2 második részben igen is volt Rozsomák, csak az mondja, hogy nincs aki nem olvasott elég Rozsi képregényt.
  Igenis ilyen a nem 18+os Wolverine film, a maximumot kihozták a karakterből és hozták a képregényben megszokott stílusát, amennyire tudták.
  (Ha akciót ás kaszabolást akarsz, akkor az első sem jobb…)
  Baj, ha a karakterek beszélnek egymással is és időközönként harcolnak. Ha nem végig csak kaszab van? Nincs kedvem transformers stílusú agyatlan Rozsi filmet nézni, a Mangold jól csinálta, ha valakinek meg az nem tetszett, akkor nem érti meg ezt a karaktert, annyira mint hitte.
  Egyetlen dolgog, amit elcsesztek a filmben az a Silver Samurai volt.
  És persze mondanom sem kell, hogy mindenki nézze meg a bővített verziót, mielőtt lesz@rozná a filmet, hómaróval darálják az embereket, minden harcjelenetben a cgi vér fröcsög, van pár fakkolás is. Moziban nekem sem tetszett annyira, de a bővített megvett kilóra.

 6. Archenemy: Most néztem meg a bővített verziót. Eddig a film nálam 10/4 volt. A bővített után 10/6. Maradjunk annyiban,hogy mind a két rész elmegy de lehetett volna mindkettő sokkal jobb….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.