The Grudge reboot!

A Grudge első részét 10 éve mutatták be, Hollywood úgy érezte, hogy ideje a rebootnak, hiszen elhalt már a név köré gyűlt negativitás. Az egyetlen remény az lehet, hogy a Ghost House Pictures dolgozik majd rajta, Sam Raimi cége, akik az Evil Dead remakekel egész jól elbírtak. Rendezője még nincs a projektnek, de a forgatókönyvön már dolgozik Jeff Buhler (Midnight Meat Train).

human
írta
2014. 03. 21. 02:59
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “The Grudge reboot!” bejegyzéshez

  1. Ennél gagyibb horrofilmet soha életemben másikat nem láttam. Ez az ilyen lányka szellem rémisztgetni szeretne kurvára nem i-e-sztő.
    Kategoriájában a Kőr köröket ver rá.

  2. És nagy szó,hogy az amerikai Kör sokkal jobb volt az eredetinél (Gore Verbinski 4 prez),bár második rész már nem kellett volna (moziban elaludtam rajta).Rossz hír viszont,hogy a napokban azt olvastam,ehhez is hozzányúlnak – előzmény,vagy szintén reboot,valami ilyesmi,csak tudnám mi a f@sznak?

    Az Átok eleje nagyon ütött,a második-harmadik perc körül azért szerintem sokan felvonták a felvonni valójukat!

  3. Inkább költenék a pénzt mondjuk egy jó kis Half Life/Quake/AC megfilmesítésre.

  4. thorp: Nem tudom, mennyire ismered az “ázsiai horrorokat”, remélem nem a teljes műfajra, hanem a szellemes ghosthouse subgenre-re gondoltál, ez esetben egyetértek. Ha esetleg mégsem, sajnos ki kell javítsalak, rengeteg zseniális, az amerikai műfajra köröket verő alkotás született, melyben nem a szellemesdi játssza a fő szerepet :)

  5. “Ennél gagyibb horrofilmet soha életemben másikat nem láttam.”

    Te aztán igazán szerencsés ember van, mivel az éves horrortermés kb. 70%-a rosszabb, mint a The Grudge.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.