The Raid 2: Berendal ismét durva előzetes

Az Akciófilm rajongók el fogják dobni az agyukat. Baromira reménykedem benne. Az első résznek voltak hibái, de így ránézésre párat javítottak közülük. Itt is egy jobb zeneválasztást láthatunk, miközben mindenki megver mindenkit. Egy beépített zsarus sztorira épül majd a folytatás.

backup:

human
írta
2014. 03. 21. 03:55
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “The Raid 2: Berendal ismét durva előzetes” bejegyzéshez

 1. Az első részt nem bírtam végignézni, annyira unalmas volt. Egyszerűen ha ilyen mértékben tolják folyamatosan az arcodba az erőszakot, akkor érzéketlenné válik rá az ember. És ha az már nem hat meg, akkor meg ugye mi marad a filmből… Trailer alapján nem tudom ez mennyivel lesz jobb.

 2. zoom – ha Neked nem tetszett az első rész,akkor ezt se nézd meg.
  Unalmasnak távolról sem volt az – ilyen mértékben tolják az arcodba,mert ezek ilyen filmek. Van rá igény. Remélem hogy ugyanolyan jó lesz mint az első része volt,hál Istennek a rendező nem változott! Várom nagyon!

 3. Az első résznél is amikor már 10 perce verekednek, akkor az tényleg unalmas. Reméljük valami realitás azért lesz, mert ami előzetest a második részből láttam /a baseball ütővel, amikor fejbeküldte a csávót, az meg lazán felkel, meg se érzi/, az negatív volt.

 4. Köszi,megnéztem!

  Hát igen,a zene sokat dob a cuccon,csak az a fránya realitás…tegnap lementem a terembe edzeni,meg ütögetni egy kis barátit (kesztyű,fogvédő,vastag mackófelső),ABSZOLÚT HAVERI-SPORTEMBERI ALAPON – most úgy néz ki,két bordám megrepedt.Akkor mi lett volna,ha kalapáccsal simogatnak meg egy picit?

  :-D

 5. Az azsiai tipusu akciofilmekben a koreografia a lenyeg, ahogyan a kuzdelmek fel vannak epitve, nem a realitasra mennek. Olyan ez mint egy tancfilm ferfiaknak. A step up-ban sem realisak a 8-12 perces tancbetetek. A valosagban a felenel ajultan esnenek ossze a kimerultsegtol.

 6. Nos, hente-mészáros OKJ-s vizsgához nélkülözhetetlen a film megnézése.

  Az első rész ütött, de mocskos nagyot, magasra tette a mércét.

  A 2. részről sajnos nem tudom elmondani ezt.

  Ez már az a kategória, amikor túl sok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.