X-men: Days of Future Past-előzetes: ez már a jobb, brutál látvány

Lássuk, hogy Bryan Singer mit hoz ki az X-men történetből ismét. Ő rendezte többek között a legeslegelső részt, ami lefektette az alapokat. A “reboot” nem neki köszönhető, de ez már más kérdés. A film célja amúgy az Őrszem robotok lenyomása, meg a mutáns háború megakadályozása, csak ehhez össze kell kaparni Xaviert a földről.

Ez pedig a magyar trailer!

Új poszter is van.

43 hozzászólás a “X-men: Days of Future Past-előzetes: ez már a jobb, brutál látvány” bejegyzéshez

 1. Remélem a jövőben játszódó jelenetek nem csak az első 10 percben lesznek, azt letudva. Végülis lényegtelen, nem tudják nálam elrontani ezt a filmet semmivel. :D

 2. SPOILER !!!

  Nem értem, akkor a 3. résszel mi van? Xavier nem meghalt? Ha valaki tudja a megoldást közölheti velem. :)

 3. Nem az van a bemutatóban, hogy a fiatal prof összehívja valahogyan az akkori összes mutánst?! S ezzel megakadályozzák a háborút!

  Amúgy iszonyatosan jó látvány! Ha ez nem elégíti ki az ember kíváncsiságát, az sokat nem ért a mozifilmekhez! ;P

 4. rev: Xavier-t már megölték egy párszor a képregényekben szóval ha Marvel-nél valaki meghal az csak azért van, mert épp nem tudnak sztorit írni neki vagy nem akarnak.

 5. Én is csak azon izgulok, hogy a robotos-fight jelenetek ne csak 10 percig menjenek, és utána minden csak a múltban játszódjon! :D

 6. És van egy +jelenet a stáblista után a tavalyi Wolverine/Farkas végén is…:) [Annak egyenes következménye az idei mozi]

 7. comicban párhuzamosan zajlottak a múlt és jövő eseményei…remélem itt is azt lépik meg
  jó film lesz, csak az a probléma így traler alapján, hogy a jövős részek odabasznak és így lehet “érdektelen” és háttérbe szorul a múltas rész :-)

 8. rev:

  SPOILER1!!!
  Nem, az X-Men 3 stáblista utáni jelenete és a filmben elhangzó elmélkedés arról, hogy Xavier képes lehet a tudatát átvinni egy agyhalott emberbe (és Xavier-nek a “halála” előtt van egy elég sokatmondó oldalpillantása Dark Phoenix-re).

  SPOILER2!!!
  Nem, a legutóbbi Wolverine film stáblista utáni jelenetében is megjelenik Xavier (mondjuk az érdekes, hogy a sztori az X-Men 3 után játszódik, Xavier pedig tolókocsiban ül, de sebaj…).

 9. sandor8206 szeirntem a jövőben fog játszódni a legtöbb akciójelenet, a múltban meg inkább az érzelgősség lesz(nálam persze ez nem egyenlő az érdektelennel, utálom ha csak látványra mennek egy filmben)… de lehet hülyeséget beszélek. A képregényt sem olvastam.

 10. Sajnálom hogy most már Helyey Lászlót nem fogjuk Magneto hangjaként hallani :/ Passzoltak egymáshoz elég rendesen.
  Eddig nem terveztem, hogy moziban nézem. De talán nem csak pár perces lesz a jövőben játszódó jelenet/jelenetek. így most egy esélyt kap.

 11. Robotok a múltban is lesznek, mivel akkor kezdik el ezt a projektet, szóval lesz csetepaté akkor is.

  Spoiler:
  Xavier-t értem, hogy más testbe bújva újra él, csak akkor új arcának is kéne lennie, nem?

 12. zotty: elképzelhető, hogy mindenkinek módosítja a tudatát, hogy úgy lássuk, mintha régi testében lenne :D

  Valószínűbb magyarázat: elfelejtik az X3-at, miután azt nem Singer rendezte :D

 13. Vajon ez azt is jelenti, hogy az X3 eseményeit is törlik? Jean Grey nem ölt meg senkit és őt is megmentik?

 14. Nem vágom mi ez az áradozás a látványról. Szerintem semmi extra. Még nem láttam de az újabb Star Trek vagy a Gravity trailere látványos, ez max “nem rossz” :D

 15. Wolverine stáblista jeleneténél rozsi meg is kérdezi Xaviertől, hogy ez, hogy lehetséges. De nem kapunk rá választ.

 16. utánanéztem Xavier professzor tudatmentésének, és ezt találtam:
  “In an after-credits scene, Xavier speaks to Moira McTaggert through the body of a comatose man, implying that his consciousness survived by transferring itself into the body (An action that Xavier had discussed at the beginning of the film as part of an ethics class, the question being if it would be ethically right for a mutant like himself to attempt such a transference). In the directors commentary for the DVD, it is revealed that the man that Charles transferred his consciousness to was really his identical twin brother, whose mind had been destroyed at birth when Charles power’s manifested.”
  http://marvel-movies.wikia.com/wiki/Charles_Xavier

  vagyis a kómás beteg teste, amibe Xavier átmentette a tudatát, az az ikertestvéréé, akinek a tudata eltűnt születéskor, amikor Xavieré kifejlődött. és ahogy írják, ezt a DVD-kommentárban meséli csak el a rendező

  ez elég mókás (és meggondolatlan) amúgy, hogy így lábjegyzetben hozzáteszi :D nem épp érdektelen sztorielem

 17. “Vajon ez azt is jelenti, hogy az X3 eseményeit is törlik? Jean Grey nem ölt meg senkit és őt is megmentik?”

  Mivel a múltat piszkálják meg, ami a jövőre is kihatással van, így jó eséllyel az egész trilógia eseményeit is megvariálják. Tulajdonképpen a First Classt leszámítva az összes korábbi film eseményeit semmissé tehetik/megváltoztathatják.

 18. “Xsz says:
  2014. March 24 at 17:05
  Remélem a jövőben játszódó jelenetek nem csak az első 10 percben lesznek, azt letudva.”

  Hmmm mindenki ebben reménykedik. De csak nekem logikus, hogy pont, hogy a múltról fog szólni a film java része? Hiszen visszamegy a múltba rozsi…

  Egyébként a repülő hűtőszekrényekből kiugráló, röpködő fekete ruhás alakok kik?

 19. A hűtőszekrényes alakok valószínűleg Nimród osztályú mutánsvadász robotok. Gyakorlatilag verhetetlenek, jóval komolyabb technikával, mint a régi gépek.

 20. Eddy21

  Köszi a választ. Mivel képregényt egyáltalán nem olvastam így fogalmam se volt róla, hogy kik azok.

 21. “Sajnálom hogy most már Helyey Lászlót nem fogjuk Magneto hangjaként hallani :/ Passzoltak egymáshoz elég rendesen.”

  Hiányoltam én is… :( A Hunger Games-ben szerintem jó új hangot találtak Daniel Sutherlandhoz, itt annyira nem tetszik, de majd a film eldönti.

 22. azok a fekete ruhás alakok a future sentinelek. Fent van ezen az oldalon az a többfajta empire címlap ott asszem van 1 ilyen is ha kiváncsi vagy rá hogy néz ki

 23. De nem akarom szinkronosan nézni…reemélem találok angl nyelvü vetítést itt mélyen délen! :D

 24. nem tudom, mi fogott meg annyira benne mert az elsőt is csak itthon láttam – ellenben tetszett – de a lényeg, hogy ez kegyetlen jónat tűnik. látvány ide, vagy oda, mintha lenne egy pici mélység is benne. marha jó.

  egy félelmem van, hogy én ezt már nem fogom érteni. hosszú ideje először érzem úgy egy blockbuster trailere után, hogy nem tudom, ki-kivel van. :D nem igazán tudom kitalálni, ki-kit, hova, mikorra és miért küldött és akkor most ki él és ki nem él az első trilógiából, meg úgy egyáltalán na.

 25. Malachi

  Ez csak tipp. De szerintem a film a jövőben zajló csatával fog nyitni ott elpatkol a fél társaság. Aztán rozsit visszaküldik a múltba mikor látják, hogy ebből bukta lesz/van. A végére meg mindent helyrehoznak a múltban. Kb ez lehet a film története.

 26. DE ez a Jennifer Lawrence annyira szar Mistique, hogy nem igaz, miért nem hozzák vissza a régi színészt, legalább a jövőben játszódó részekhez.

 27. Ha a múltban voltak mutánsvadász robotok akkor remélem kiderül hogy a jelenben játszódó részekben (xmen1-2-3) miért nem voltak. Várom a filmet de félek hogy erős lesz benne a “fuck logic-faktor”.

 28. hát, a magyar hang alapjában véve nem _tűnik_ rossznak, de gandalfnak tényleg valami mélyebb, karcosabb hang kéne, ez nem jön annyira át.

 29. Emlékeim szerint ami a trailerekben van szinkron, az nem ugyanaz szokott lenni sok esetben, mint a végleges filmben. Van amikor csak felmondatják a bemutatóhoz pár szinkronszínésszel, aztán a moziba már teljesen más hangja kerül bele. Ettől függetlenül Helyey László hangja valóban nagyon hiányozni fog, tényleg passzolt a színészhez, de a trailerben lévő hang, abszolút nem passzol, de egyébként se szerettem sose ezt a szinkronhangot.

 30. Hát ez valami eszetlen jónak ígérkezik. Nálam abszolút ez van az idei várólista élén.

 31. Jennifer Lawrence színészi mivoltát annyira nem komálom, de jól áll neki Mistique.

  A film meg faszántos lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.