Megjött Hercules

Itt a trailer, lássuk, hogy a Kősziklával mit hoznak ki a legendás hősből. I AM HERCUUUUUULEEEESSSS. Nem tűnik olyan rossznak, Hercules lebunkózik mindenféle mitikus lényt az eredettörténetében. A rendező sajnos Brett Ratner, de még ez sem tudott egyelőre letörni.

Ez is azon filmek közé tartozik majd, amik megtörik az átkot, miszerint Mo-n forgatva csak gagyi készül? Mivel nálunk vették fel a nagyját, ugye statiszta urak.

human
írta
2014. 03. 25. 19:17
megjelenés
61
hozzászolás


61 hozzászólás a “Megjött Hercules” bejegyzéshez

 1. Nope.
  Gagyi. Gagyi CGI szörnyekkel fog harcolni… tényleg ez lett a filmvilágból?

  Nekem a Herculesről mindig a Kevin Sorbo sorozat fog beugrani. Imádtam.

 2. Pocok:

  Nekem meg a Hegylakó ugrott be, főleg az utolsó képkockánál.

 3. Engem megvett elsőre. A CGI pedig korrekt szerintem. Nem úgy mint a Godzillánál ahol szemet szúró. A Szikla elintézi, hogy kő kövön ne maradjon. :D

 4. a franc hitte, hogy ilyen jószágok prédálnak a magyar ugaron. ki nem teszem a lábam mostantól. vagy ha igen, akkor viszek magammal egy Herculest. a film nem érdekel.

 5. “Ez is azon filmek közé tartozik majd, amik megtörik az átkot, miszerint Mo-n forgatva csak gagyi készül?”
  Az nem a The Grand Hotel Budapest lesz / van / volt? :P

 6. ppeti, sztem azt nem itt forgatták csak a címében van mo-ra utalás am semmi más.

 7. Tökmindegy hol készült. Szarkazmus. :D
  Kismillió jó és szar film készült már nálunk, az egyetlen film az utóbbi években, ahol szóba kerülhet az ország neve, még ha nem is nálunk forgatták.

 8. Nah, nekifutok megint és utána offolom az offot. :P
  Szóval: szerintem rajtunk kívül senki nem jegyzi meg, hogy egy szar vagy jó film itt készült, legalábbis nem a film minősége alapján jönnek ide újabb stábok, a nézőknek pedig szinte mindegy. Az egyetlen, amiért filmes körökben az ország szóba kerül az utóbbi időkben laikus körökben az az előbb említett alkotás.

  ON: Azért ez a változat már némi nasival elmegy, főleg az előzőhöz képest. :D

 9. Le vagyok döbbenve. Ezt nálunk forgatták Kiskunlacházán. ÉS nem látni a házunkat… Pedig pompás kis ház. Tányérantennával, olyan autentikus lett volna a filmben.

 10. Így elsőre nagyon gagyinak tűnik, főleg 7fejű sárkányok meg xéna fíling. De majd kiderül. Brett Ratner inkább a buddie akció-vígjáték filmek terén járatos. Inkább 100x a Godzilla mint ez.

 11. Pocok, a film nagyon kevés százaléka fog a szörnyekről szólni. Nem adja vissza annyira a trailer ezeket az arányokat.

 12. Herkules mítiukus lények nélkül nem is Herkules, ahogy a Trója is kalap szar volt anno, egy kiherélt gagyiság. Másrészt a mitológiában is oroszlánbőrt viselt, szóval az hiteles, ami Hollywoodban ritka mint a fehér holló. Nem mint a centisre letolt tengerészgyalogos fejjel a Titánok Harcában az ürge. Ettől függetlenül nem nagy számnak tűnik.

 13. De kurvára untat a sok fanyalgó már. Meg a cgi szakértők.
  Ez egy jó kis nyári film lesz basszátok meg.

 14. Jó lesz ez! Ütős kis bemutatóféle! De a végén! Én vagyok Herculííííí :D :D :D Az odabasz!!

 15. Fanyalgók!!!
  A 300-an mi is volt?? Piros szemű farkas, mammut meg mi egy más… Amúgy szerettem a 300-at és szerintem jó lesz ez :D

 16. Amúgy tudja valaki, hogy itthon hol lehet normális statiszta közvetítő ügynökségeket találni? Vicc nélkül!:)

 17. Engem érdekel annak ellenére, hogy Johnson hangja nagyon furcsán hat, egyáltalán nem “Herkuleses”. Meg lehetne hosszabb és kevésbé igényes a szakálla, az is kilóg az összképből.

 18. Mikor itt forgattak, az egyik amcsi stábtag trükkmester vállára tetováltam egy oroszlánt. Mesélte, hogy tök jó fejek a színészek, mindenkivel jóban van, egyedül a Rock-kal nem találkozott személyesen, mert ő akkora sztár :)

 19. A fején az oroszlánról csak nekem ugrott be a Trópusi viharból Ben Stiller a pandával a fején? :D
  egyébként 1x meg lehet nézni majd. nem moziban, de nézhetőnek tűnik.

 20. Komolyan mintha összezártak volna agyhalott ovis IQ-va rendelkező tagokat pár kommentelők közül. :D

  Mi a f…ért kell állandóan a cseszett CGI-jal jönni? Tök király hogy mindenki ilyen kurva nagy szakértő de a fejem merném rá tenni hogy amikor még nem volt CGI senki sem élt mégis jó filmek voltak sőt! 10-20 éve mekkora vérgagyi megoldások voltak főleg scifi filmeknél valahogy mégis tudtam élvezni és szerintem sokan mások mert akkoriban nem a neten pofáztunk mint valami óvodás idióta bagázs hanem azzal foglalkoztunk ami fontos. Ergo élvezzük amit nézünk. Amit meg élből utálunk azt ne fikázzuk sőt meg se nézzük. Ez már a sokadik CGI utálat a sokadik filmnél. Lassan kezdem azt érezni hogy moderálni kéne a CGI szót. Nem abból egy film.

  Mit vártatok de most komolyan? CGI-jal sem lehet olyan állatokat csinálni amik úgy néznek mintha igaziak lennének. Vagy eresztettek volna rá Rock bácsira igazi oroszlánt meg 7 fejű sárkányt? Idióta bagázs.

  Lehet hogy nem Oscar díjas film meg nem lesz TOP 200-as sem de eléggé szomorú hogy egyeseke elfelejtették a filmek lényegét ami nem a fikázás és hogy belekössünk minden apró kis szaros részletbe, hanem az hogy élvezzük. Márpedig a történet a fontos nem a cseszett CGI. Amíg nem papír tigrissel harcol én teszek a CGI-ra. Egyébként a fanyalgóknak szemüveg mert semmi gond nincs a CGI-jal. Aki meg ennyire nagy ész linkelje a diplomáját hogy ért ehhez a szakmához, különben csak okoskodó majom semmi több.

  Otthon ülve a kis fotelben vagy székben könnyű magyarázni de kíváncsi lennék a fanyalgók közül ki csinált már igazi filmet vagy akár tudna-e. Aki tud jobbat uccu neki szívesen megnézem. ;)

  Trailer alapján a film ezerszer jobb lesz min egy Lutz féle Hercules förmedvény. Ráadásul ez mitológia hű legalább. Innentől kezdve pedig teszek a CGI-ra az se érdekel ha 80-as évekbeli grafikával oldják meg vagy belevágnak egy igazi oroszlánt a képbe amíg a storyt élvezni tudom.

  Bocs a hosszú kommentért de felháborító amit néhány agyhalott zombi leművel.

 21. Sokmindennel egyetértek, DarkEagle, de az biztos, hogy ez a film “mitológia hű” lesz? Ha jól tudom, a Tracian Wars képregény alapján készült. Olvastad?

 22. Sajnos nem teccik, pedig olvastam és lájkoltam a trák háborút. De mondjuk finnyás vagyok: legalább a zusában lesz néhány ember, aki most utánanéz Héraklész kalandjainak eredetiben, és hogy nőnének ne bízz soha, mert rád tapad az inged és véged.

 23. “Aki tud jobbat uccu neki szívesen megnézem. ;)”

  Mondjuk ez ám az ultimate érv. Ha nem tetszik, csinálj jobbat. :D
  Ebből a trailerből még nem sok minden derül ki, de az biztos, hogy ez egy otthon megtekintés lesz csak.

 24. Nekem jónak tűnik. Rock baba arca néhol aláássa a trialer hangulattát, de attól még a filmben passzolhat hozzá. Az legendával ellentétben tuti lemegyek rá moziba.

 25. úrsiten sok hozzáértő van aki leszólja mert “7 fejű sárkány” nem ártana egy kicsi görög mitológiát nézegetni :D :D :D :D hidra!!!! :D előzetes alapján simán nézhető max ha olyan lesz akkor nem moziban

 26. Off:
  Aki a csinálj jobbat érvet hangoztatja , azt örökre kitiltanám az összes fórumról és blogról.
  Hihetetlen,hogy ez a baromság még mindig tartja magát.Végtelenszer el lett magyarázva,hogy miért gigantikus gyíkság ez.
  On:
  A film trailere annyira nem gáz,de filmtől nyilván nem érdemes semmit várni.

 27. Módosított hajókürt itt is..jajj. Én amúgy azt hittem hogy ebben nem lesznek ilyen lények hanem valami emberibb Herkulest mutat majd be. Na nem mintha zavarnának ezek a fantasy elemek. Picit fura volt ez a trailer, kicsit vicces egykét helyen. De én reménykedem :)

 28. Ha jól tudom, a film NEM a szörnygyakásokról fog szólni, hanem egy sereg kiképzéséről, meg egy gonosz csákó lezúzásáról. Néha nem ártana elolvasni az összefoglalást, mondjuk az IMDB-n. És az ég szerelmére! A CGI-fikázók szagolgassanak már pápusztai sajtot! Rust-nak igaza volt, bassza meg! Time is a flat circle.

 29. “Happy Zoidberg says:
  2014. March 26 at 15:12
  Ha jól tudom, a film NEM a szörnygyakásokról fog szólni, hanem egy sereg kiképzéséről, meg egy gonosz csákó lezúzásáról.”

  A trailer meg pont az ellenkezőjét sugalja. Fukushimáról szökött vaddisznó meg sokfejű akármi és nagy benga oroszlán…
  Titánok Harca ala Hercules.

 30. Némelyik ember elképesztő butaságot tud ám mondani.
  Miért vannak benne szörnyek? Miért gagyi fantasy? Miért van oroszlánbőr a fején?
  Azért mert így szól a mitológia! Az nem hétfejű sárkány ráadásul, hanem a hidra. Az oroszlánnak is meg van a maga szerepe, el kéne tán olvasni a Herkules mítoszt, és a próbákról szóló részt! Aztán kritizálni! Lefogadom a többség alapszinten se ismermi, halvány fogalma nincs a Herkules mítoszokról. De azért megmondja a frankót.
  Ja, Kevin Sorbo mint Herkules? Nekem nem ő ugrik be hanem az ókori görög mítoszok! Annak a sorozatnak mellesleg nulla köza volt az eredeti legendákhoz, mítoszokhoz, történetekhez.

 31. Bandido

  Lehetséges, hogy a többi jeleneten még dolgoznak.

  Dantes

  Mikor voltál te gyerek? Nem a 90-es években, mi? Egyébként el nem tudom képzelni, hogy ne Kevin Sorbo jusson az eszedbe. Az a sorozat, a gyerekkorom egyik sarokköve, halálomig védelmezni fogom!

 32. ez a kurva inception/prometheus kürt most már minden témájú film előzetesébe benne lesh? kosztümös filmhez egyáltalán nem passzol szerintem. a cgi nekem se tetszik, hercules maga meg nem komolyan vehető. de ez csak szvsz. biztos nem mozi, de itthon majd valszeg megnézem.

 33. Védelmezheted, de attól még tény, az tény. Semmi köze a Herkules-mitológiához! Amúgy pedig de, akkoriban voltam gyerek, és ez a sorozat akkor is gagyi volt. De ízlések és pofonok, meg értem én nosztalgia faktor ,megszépíti a múltat. De ettől még tény, hogy semmi köze nem volt a sorozatnak a mítoszokhoz. Továbbá az meg igencsak szomorú, hogy egy mitológiai alakról nem a róla szóló mítoszra gondolsz, hanem egy gagyi sorozatra. Már bocs, de ez a te tanulatlanságodat igazolja. Nem ártott volna olvasni gyerekként, nem csak TV-t nézni.

 34. Sorbo=szar, felejtsük el gyorsan. Táskás szemű, csimbókos hajú nyúlbéla volt. De mivel a sorozat is szar volt, ezért nem nagyon tűnt fel. (Kull is retek volt)

  Rock már odaillőbb Herki, mint ő bármikor is lesz. Bár Lou Ferrigno is jól mutatott az 1983as Herkules filmben, csak körülötte minden más volt trutyi. Momoa is fasza Conan volt, csak…a film ugye…
  Itt sincs baj a címszereplővel, de a film… majd meglátjuk…

 35. Dantes

  Az egy-két kommentek alapján profilozást, azt melyik könyvből tanultad?

  Meklod

  Megkérném, hogy távozzon, meggyalázott gyerekkori emlékeim tetemétől, és ne rúgdalja má’ tovább! Légyszi.

 36. Olyan after earth-ös a trailer, megy a vadonban és minden állat megtámadja,csak ő nem fut el mint a kis f*ka gyerek, hanem ruhát készít belőlük.

 37. Nem taníntják manapság az iskolában a Görög mitológiát? Könyörgöm, ha már a klasszikusok terén hiányos a műveltsége páraknak, legalább használják a Wikit! http://hu.wikipedia.org/wiki/Héraklész Jó, tudom ez egy képregény alapján készült, da trailerből látszik, hogy szerepelnek benne a klasszikus próbák…

 38. már casting hírnél éreztem, hogy ez a szerep illeni fog a Rock-hoz, szórakoztatónak tűnik, biztos megnézem, mert Hercules-sel kapcsolatban még nem született semmi kiemelkedő mozifilm (a Kevin Sorbo féle Hercules sorozat egy tragédia volt, a Xena-t meg személyszerint én nem azért néztem anno tini fejjel, mert korszakalkotó darab volt, ezt nem kell ecsetelni szerintem), ellenben – mitológia film témában összehasonlításképpen – az eredeti Titánok harca mércéje túl magasnak bizonyult a remake-nek sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.