Paul Walker CGI lesz a Fast Sevenben végül

Az Universal úgy oldja meg végül a Paul Walker halál után felmerült problémát, hogy felfogadtak vagy 4 test dublőrt, az arcát pedig számítógépek segítségével keltik életre. A hangra pedig régebbi vagy a színész által már felvett szövegeket használnak.

Mint tudjuk, volt egy nagyobb fontos jelenet, amit meg kellett valahogy oldaniuk a film teljes átírása és újraforgatása nélkül.

human
írta
2014. 03. 25. 04:16
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Paul Walker CGI lesz a Fast Sevenben végül” bejegyzéshez

 1. Szerintem teljesen korrekt. “Meg van hozzá a technológiánk hogy újjá építsük” és ezt már más esetben is el lehetett volna játszani. Kellene a színészeknek erről aláírniuk valamit, ilyen korban élünk és ez néha hasznos lehet.

 2. Jobb, mintha kihagyták volna az egészből.
  Ha odafigyelnek rá és nem lesz gáz a CGI, akkor semmi gond nincs ezzel. Márpedig szerintem a Universal nem fog fukarkodni, termelt ez a franchise eleget. És sajnos a negatív reklám is reklám, sokan már csak azért elmennek, mert hogy “jaj mi történt a színésszel”.

 3. Szerintem eléggé fontos ez nekik ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudják kihozni belőle.

 4. a hollóban is pótolták brandon lee-t. igaz ott szinte csak pár villanásnyit látunk belőle, de a filmben egyáltalán nem tűnt fel, hogy nem ő az. tartunk már ott, hogy ezt jól meg tudják oldani.
  persze jól el is ronthatják.

 5. A Tron-ban is egesz jol megoldottak a fiatal Jeff Bridges-t, es azota eltelt mar lassan 4 ev.

 6. egy részt sem láttam a sorozatból, de eltudom képzelni milyen összetett karakter lehet ha a korábbi szövegeiből ollózzák össze az újat:D

 7. ennyire fontos ez a film és maga ez a karakter hogy képesek még cgi-zni is egy halottat?
  ja értem, ez üzlet.

 8. Ku**ára üzlet igen! A nézők 25%-a, de lehet ez akár 50% is, csak azért fog elmenni moziba, hogy lássa a CGI Walkert (mindamellett, hogy azért a film is érdekli valamelyest őket).

 9. kb 10 másodperc lessz. Walker ránéz Dieselre, és azt mondja: vissza vonulok a fiammal akarok lenni. Eztán kezet fognak, beülnek az autoikba és elhajtanak a nap lementèbe.

 10. Dagobert: Mert szerinted úgy, hogy 6 részen keresztül ő volt az egyik főszereplő nem jött össze annyi szöveg, hogy feltudják használni? Azokról a jelenetekről nem is beszélve, amik nem kerültek a filmekbe.

 11. Szerintem meg ebben a filmben tudnak korrekten, méltón elköszönni és tisztelegni az emléke előtt. Ha ehhez CGI is kell, ám legyen. Nincs ebben semmi gyalázat.

 12. gondolom arra a rossz elméletre gondolsz, miszerint ha meghal egy színész, akkor hatalmas siker utána az utolsó filmje. Gondolom az nem zavar, hogy pl Gandolfini is meghalt és ugyanakkora “siker” lett a még kijött filmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.