Alakul a Terminator: Genesis

Még egy embert castingoltak, méghozzá John Boyega (Attack the Block) fog feltűnni a filmben. Ő fogja alakítani Miles Dyson fiát. Az apja volt az aki a második részben segített elpusztítani Cyberdyne-t. Ezen kívül még Swarci is beszélt a filmről, de előbb egy kép.

Szóval akkor Schwarzenegger. Lássuk pontosan mit mondott:

Terminator’ deals a lot with time travel, so there will be a younger T-800, and then [there is] what that model does later on when it gets reprogrammed, and who gets ahold of him. So it will be all kinds of interesting twists in the movie.
[…]
The way that the character is written, it’s a machine underneath. It’s this metal skeleton. But above that is human flesh. And the Terminator’s flesh ages, just like any other human being’s flesh. Maybe not as fast. But it definitely ages.

Avagy nagyban foglalkoznak majd az időutazással, és lesz egy fiatalabb T-800-as változat, amit később átprogramoznak sok érdekes fordulat után. Fiatalabb? Hiába robot belül, a felső hús álca az bizony öregszik.

9 hozzászólás a “Alakul a Terminator: Genesis” bejegyzéshez

 1. Majd fiatalítják, mint a T4-ben. Akkor az 1-2 részek lesznek az előzmény, ez a rész meg egy új idősíkot nyit és így ne fog kapcsolódni a t3-4-hez? Vagy mi is van, he???

 2. De kár ezt már vontatni, Arnold még csináljon egy menő öreg Conan utolsó nagy kalandja filmet, aztán maradjon a tankos youtube videóknál és maradjon meg gyermekkorunk ikonikus hősének. Sajnos pont a kormányzóskodásba ölte bele azokat az éveket amikor még jól mutatott volna azokban a filmekben amivel most görcsösen utol akarják éretni saját magát a filmes pályáján. Épp hogy most kellene visszavonulni a filmtől és politizálni.

 3. számomra a sok negatív hír után (castingok stb) most kezd el minimálisan érdekes lenni a dolog.

 4. Ekkora hülyeséget. Én most vesztettem el azt a minimális érdeklődést is a film iránt, ami eddig volt.

 5. A terminátorkönyvek jók, így valóban érthetetlen,hogy miért nem azokból. (Tök mindegy,hogy java részüket a Kis Pista írta Ceglédről. Ő legalább olyat dobott össze amire Hollywoodban képtelenek.) :) Ave!

 6. volt az a könyv amiben a legelső Terminator a lovagkorba kerül.
  abból egy jó kis kalandfilmet lehetne csinálni.

 7. Az itt fujjolok és értetlenkedök – köztük én is,a fele megnézi majd moziban.

  Öregedö terminator zseniális,csak hogy maradt bör még eggyátalán bevetések végett,majd kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.