Valaki fingott Hollywoodban: Indiana Jones reboot Bradley Cooperrel

Egyelőre csak a Latino Review hozta le, a nagyobb hírsiteok nem merték, bár a Latino már betalált pár ilyen szivárogtatással az évek során. Szóval az a helyzet, hogy kitűztek egy dátumot az Indy 5-re, és ha addig sem történik semmi Spielberg-Lucas-Ford fronton, akkor a stúdió simán el tudja képzelni a rebootot végre. Történetük még nincs, bár elvileg Frank Darabont már bedobott egy ötletet és lehet ő írná, ha reboot akkor gondolom rendezőjük tuti nincs, hiszen Spielberg miért vállalná el, ellenben pár színész nevét már felírták egy listára. Ezek egyike Bradley Cooper.

Ahogy a Galaxis útikalauz javasolja: DON’T PANIC, ez nagyon pletyka meg minden. Olyan borzasztó lenne?

38 hozzászólás a “Valaki fingott Hollywoodban: Indiana Jones reboot Bradley Cooperrel” bejegyzéshez

  1. Minek?? Attól, mert a csávó felkapott lett, nem kell minden sz*rt újra vászonra vinni más színészekkel. No offense az Indy rajongóknak, a reboot ellen szól a felháborodás.

  2. “el tudja képzelni a rebootot végre.”

    végre?!

    “Olyan borzasztó lenne?”

    igen, szerintem bradley cooperre sokkal jobban illene quatermain, ha már mindenképp egy régi kalandort kell újrázni, és nem lehet új karaktert kitalálni…

  3. Ha olyan reboot lenne, mint a Batman. Saját képi világgal és történettel és Cooper saját Indyt csinálna nem Ford koppintást. Ebben az esetben működhet. Lássuk be a folytatások korát éljük. Az Indy 4-et folytatni…hát…Shia LaBeouf, mint főhős. Inkább a reboot!

  4. Szkifi: LOL

    Miért miért? Ennyire mennek ma a kalandfilmek? Nekem nem úgy tűnik. Az Indy meg klasszikus. A folytatás még elment Ford miatt, de a karakter elvonatkoztathatatlan tőle.

  5. Egy magasabb színészt jobban el tudtam volna képzelni a szerepben, akinek van kiállása, meg akiről elhiszem, hogy túlélne mondjuk egy sivatagi kirándulást.

  6. Szerintem ez a jobban sikerült casting-ok egyike lenne. Ettől függetlenül a reboot sztem felesleges.

  7. csak bredlit ne, közelébe nem érne Fordnak.

    a rebootot meg úgyse tudjuk elkerülni, biztos lesz.

  8. Szerintem ennyi erővel rebootolják a Keresztapát is egy másik Brandoval…

    Ezt a hülyeséget: Indy reboot.

    Harrison Ford IS Indiana Jones.

    Kultikus filmeket /szinesszel egybeegett karaktereket/ minek rebootolni?

  9. Nem lehetne azt csinálni, hogy hollywood elfelejti a régiek remake-eit és saját, új címeket csinálnak? Persze… egy alternatív univerzumban.

  10. Várható volt, hogy el fog jönni ennek az ideje is. Maga a karakter olyan, hogy elég sok filmet lehet hozzá gyártani és Ford enyhén szólva is kiöregedett a szerepből. Ha csinálnak is még Forddal, azért illene figyelembe venni a korát is és nem ugráltatni, mint egy tizenévest. Spielberg amúgy sem tudta hozni a régiek hangulatát, főleg hogy az igazi Jones korszak a náci korszak, nem a hidegháború (bár jól is lehetett volna azt a korszakot is hozni, ha nem akartak volna a ruszkikból is nácikat csinálni).
    James Bondot is játszotta már több színész is, mégis a mai napig sokaknak Connery maga Bond, míg másoknak meg Moore, az újaknak meg talán Craig-gel fonódik össze ez a név, de ott van Brosnan is.
    Ez így lehet az Indiana Jones névvel is. Lehetne csinálni még jó Indy filmeket, mondom ezt úgy, hogy nekem is eggyé vált a név Harrison Forrdal.

  11. Itt a kérdés az, milyen lesz a hozzáállás. Bradly Cooperről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem motivált. Kb sehonnan jött az az ember, és látszik rajta hogy bizonyítani akar. Az arca megvan a szerephez, a tehetsége is, már csak egy motivált rendező kell, meg egy Darabont akit engednek írni.
    Így, hogy Lucas kikerült a csízióból, még esélye is van Darabontnak. (Érdekes utánaolvasni, ő milyen forgatókönyvet írt az eredeti Indi 4-nek, amit Lucas kidobott, mert majd ő…)

    És nem utolsó sorban olyan rendező kéne nekik, aki megérti, hogy Spielberg filmjei mindig akkor voltak zseniálisak, mikor egy B-filmet kezdett rendezni, és abból hozta ki a maximumot, minden bugyutasággal és öniróniával. Az Inidi filmek legalábbis ilyenek voltak, míg vissza nem tért a sztorihoz, mint “legendához” és lett amilyen lett.

  12. Cooper fantasztikus színész. Simán kisülhet vmi tök jó az egészből. Én amúgy sem szeretem az Indy-filmeket, de egy ilyet megnéznék.

  13. idióta tehetségtelen fas*ok halivúdban, ennyi…saját ötlet már túl bonyolult

  14. Jobban járunk vele mint azzal a Shia Labeouf-al, aki elméletileg Indy fia. Bár ha beírják a forgatókönyvbe, hogy ott a sivatagban egykét arabot itt-ott csapágyasra fektetett az útja során, simán születhetett egy kis Indy, akit Bradley Cooper-nak hívnak Ráadásul ki van gyúrva a faszi, jó kiállása van, van egy handsome feje, humoros karakter. Mi kell még, ha már mindenáron reboot?:)

  15. Ha nem Indiana Jones lesz a film, hanem máshogy hívják a főszereplőt, akkor jöhet. De az én szememben Indy = Ford (és = Solo).

    A JB sántít, mert 007 JB mindig volt és mindig is lesz, ahogyan M is. 1-1 elhalálozik (mármint karakter), de aki a státuszt betölti, annak az a neve, mint az elődnek.

  16. Elvileg még mindig Spielberg rendezi az 5. részt. Utoljára ezt nyilatkozta. Robopocalypse és az American Sniper törölve, maradt az indy. Jobb is ha a mester rendezi!

  17. Frank Darabont-ot senki se említi :D Ha ő csinál valamit, abból rossz sose sülhet ki, szóval jöhet, akármi is az.

  18. kmdan említette, és a fickónak télleg van 1 kalandfilmes fizimiskája, meg bírom is, a bajom, mint sokaknak h Indy nevével akarnák eladni mert az bejáratott, megy a nép a kasszához, és nem mernek húzni 1 új franchise-ot mert az rizikósabb lenne. pedig szerintem működne.

  19. Nem értem miért kéne parkoló pályára tenni egy ilyen franchise-t, csak azért mert kiöregedett a színész(meg sanjnos a rendezők is). Főleg ha ennyi rajongója és ennyi potenciál van benne. Felőlem jöhet egy újabb Indy korszak egy másik arccal, csak jól kell válaszntani(tehát nem sájlábáf).

  20. Ugyanaz a véleményem, mint Gatsby-é fentebb. Imádom az Indy filmeket – minusz a 4., mert az szerintem vállalhatatlan – és vevő lennék egy folytatásra, ami ilyen körítéssel simán elképzelhető. Lényeg, hogy LeBüfi helyett B.C. tökéletes választás lenne egy Indy Jr. szerepre ilyen konstellációban.

    Ha viszont reboot, a maga klasszik értelmében, akkor Davi álláspontjára helyezkedek. Őt nem idézném :D

  21. “Louis C.K. & Bradley Cooper (The Irony)” cimu youtube videó jutott erről eszembe :D

  22. Cooper: Én is pont így gondolom.
    Amikor így elhúzódott az Indy 4 elkészítése, már akkor is úgy véltem, hogy inkább a James Bond-féle utat kellene követni. Persze Ford, meg minden, de a karakter fontosabb, mint mag a színész.
    Sajnos a minősíthetetlenül pocsék végeredmény szerintem igazolta ezt. Én az Indy 4-re úgy tekintek, mintha nem is lenne.

    Annyira jó az ötlet, a sztori, a karakter, hogy megérdemli a több részt.
    Arról nem is beszélve, hogy szerintem, csak mi, akik a 80-as években gyerekként láttuk, csak a mi számunkra forrt össze elválaszthatatlanul Ford nevével a karakter /bár számomra pl. nem/.

    Aki fiatalként ma nézi meg, már megszokhatta, hogy x-féle Batman, Hulk, X-men stb. verzió létezik, így a mai közönséget szerintem sokkal kevésbé érdekelné a főszereplőváltás, mint a mi korosztályunkat.

    Legyen újra Indiana Jones a mozivásznon! Ha Cooper, akkor Cooper.
    Ja, és Spielberget sem kéne már odaengedni…újítsunk itt is, ha lehet! Mára megfáradt, önmagát ismétlő iparossá vált.

  23. Nálam a kinemszarjale kategoria. Bírom indiJánost, de nem a kedvencem. Ahogy Ford sem.
    Régi nem veszik el ettől!! Aki akarja, az marad a réginél.
    Cooper egy kedvelhető pofa újak közül.
    Rendben van, nincs ellenvetésem.
    Ennél sokkal nagyobb rábaszás Jai Courteney az uj Terminator filmhez. Olyanon jobban kiakadok.

  24. Darabont garancia arra, hogy nem egy sima, lélektelen rebootot kapunk és az sem biztos, hogy tényleg egy újrázásban gondolkodnak. Talán folytatják a szériát, és kihagyják belőle az ocsmány 4. részt. Megtehetnék simán. Cooper pedig teljesen jó lenne erre a szerepre, van benne annyi, hogy ne másolja le szolgai módon Fordot. (Véletlen Frodót írtam. :D) Szóval szerintem jó ötlet, csinálják csak ezerrel.

  25. Én bánni nem bánom, BC szerintem tehetséges színész, de szerintem se tisztességes Indiana Jones-ként eladni. Simán felépíthetnének egy teljesen új franchise-t egy totál más névvel (tőlem lehet Béla is a főhős, ha elég vagány, és nem Indy-t koppintja). Lehet, hogy 20 év múlva az lenne a következő kultfilm.

  26. Az isten verje meg a rebootokat, játssza Indy fiát, én elnézném nekik hogy nem Shia leböff, folytassák vagy mittudomén, de egy örök klasszikust rebootolni, komolyan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.