Ez törölték a The Raid 2-ből

Most komolyan, 6 nap alatt, bazisok pénzt feláldozva felvették ezt a kiba fasza akciójelenetet, de úgy érezték, hogy túl sok időt vesz el a karakterépítéstől, ezért inkább kivágták a filmből. Van remény, plusz amíg várunk a bemutatóra addig elbambulhatjuk ezt az akciót!

human
írta
2014. 03. 27. 04:12
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ez törölték a The Raid 2-ből” bejegyzéshez

  1. tényleg nem lesz benne? Ne má… szerintem egy tök jó rész. Nem értem, miért kell kivágni. Ha 5 perccel hosszabb, akkor mivan?

  2. Tényleg fasza jelenet. Ha megtehetik, hogy csak úgy kivágják, biztos kurva jó lesz a film.

  3. Palyazhatnanak vele valami mini filmes fesztivalon, szerintem igy magaban is megallja a helyet.

  4. Anno a Transformers 2-ben kaptam agyfxszt amikor bővített verzióban volt egy + fél perc berakva a Optimus+ 3 álca erdei csatájából ami sokkal hangulatosabbá tette az egészet. És mmoziverzióba ez nem volt benne. Biztos kelett annyira kelett a játékidő Sam kételenkedéseire és kapafogú redneck robotokra hogy nem bítak inkább abból kivágni fél percet.

  5. Nem rossz jelenetsor, de semmi extra! Csak nekem tűnt fel, hogy akik az utcáról mentek be a házba, egyiknél se volt stuka, csak bottal, és baseball ütővel mentek!? S ahogy kinyitották az ajtót a bentiek egyből kinyírtak szinte mindenkit! Szóval egy csöppet el lett k..rva!! De ez csak egyéni meglátásom!

  6. Imtal: Ha jobban megnézed, már azelőtt néhányuk kezében van a fegyver, hogy belépnénnek. Ha mégjobban odafigyelsz, láthatod, hogy csupa kicsi stukker van a kezükbe, amik simán beférnek a kabát/kardigán alá. Szóval nincs elcseszve semmi :)

  7. Nagyon tarantínós ez a jelenet, a jó értelemben véve. Kár érte, bár biztos marad elég tökös gyilok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.