Jupiter Ascending másodszor

A nem túl bíztató poszterek mellé jött egy új trailer is. A Wachowski tesók új filmjéről van szó, amiben az ember porszem a galaktikus gépezetben, amíg Mila Kunis fel nem tűnik. Látványos sci-fibe nyúltak, ami nem folytatás vagy reboot, szóval valami esélyt mindenképp kell kapjon!

Egy dolgot viszont tudunk amúgy, Sean Bean meg fog halni. GG.

23 hozzászólás a “Jupiter Ascending másodszor” bejegyzéshez

  1. Lehet, hogy csak a korai időpont teszi, de voltak olyan jelenetek, ahol azt sem tudtam mi zajlik a képernyőn… de baromi látványos cuccnak fest. Kíváncsi vagyok hogy sztori terén több lesz-e annál, mint amit itt vázoltak…

  2. Engem nagyon irritál ez a nő. Ahányszor látom a fejét, görcsbe rándul a gyomrom.

  3. Nekem nagyon tetszik ez a nő. Ahányszor látom a fejét, hevesebben ver a szívem. :P

    Ezt a mozi jobban érdekel, mint bármilyen Marvel-film az elkövetkezőkben :-) Jóféle űroperettnek tűnik, alig várom, hogy lássam.

  4. Nem tudom eldönteni, hogy ez most jó lesz, vagy egy Speed Racer féle fos. Nálam a Mátrix óta kb. semmit nem tettek le az asztalra, ideje lenne ismét villantani. Meg fogok kockáztatni egy premieres mozit, legfeljebb anyázok kifele menet mint a 2012, a Terminator 4, vagy a Prometheus után. :D

  5. Giccs+Tucat+”Fos”+Wacsiék nevével eladni+Mozitól messzire távol maradni ha vetítik=Ennyit kaptam ettől a kedvcsinálótól.

    Eléggé rommá vagyunk nyomatva Scifivel. Voltak nélkülözős évek, de az utóbbi egykét évben orrba szájba, seggből szájba megy a scifi, és nem éppen olyan jóféle mint a régi időkben.

  6. Igazából nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem amit látok.
    Vannak jelenetek, ahol csak ámulok, hogy milyen jól néz ki, meg hogy mekkora ötlet, máshol meg csak egy giccses klisékupacnak tűnik az egész.
    Szóval ez még egyelőre kérdéses, hogy moziban nézem-e meg.

  7. Háát, nekem felejtős. Eddie Redmayne-nel amúgy is ki lehet űzni a világból…

    Szegény Sean Bean. :P

  8. A trailer alapján nagy esélyt látok rá, hogy a Wachowski fivérektől ezúttal egy tucat látvány-nyál filmet kapunk, ami csúnya visszalépés lenne a Cloud Atlas után. Ne legyen igazam!

  9. Az első trailer és a poszterek sem tetszettek, de ez még annyira sem. Pedig szeretném szeretni…

  10. Én Wachowski-éktól a Cloud Atlas után bármit megnézek moziban. Nem azért, mert stabilan jó filmeket csinálnak, hanem mert bennük mindig megvan a potenciál, hogy maradandót alkossanak. Ők legalább próbálkoznak eredeti dolgokkal, még ilyen költségvetés mellett is.

  11. Nah látványosnak ez is látványos lesz. :)
    Egy szerdát lehet, hogy megér majd. Persze azért megvárom majd az első kritikákat.

    Ned Stark is back. :D

  12. Terror tarol
    Azért wacsiék (poén ez a név így) elég sokat letettek a műfajban, az első Mátrix mstermű, a 2-3 főleg az első árnyéka miatt nem az, a Felhőatlasz is mestermű, és ez is érdekes sztorinak tűnik.

  13. Ez a film elég pengeélen táncol a nagyon bukó és a éppen elfogadható kategória között.
    Sajnos annyira szép a látvány, hogy a történet eltörpül és gyengének tűnik.
    És a nekem se jön be a főszereplő csaj, nem volt egy jó választás.

    Félek hogy csalódás lesz, de az esélyt megadom neki.

    Reménykedni azért lehet…

  14. Nálam csening tatum miatt kétséges. Nem szeretem azt a fickót és különösebben tehetségesnek sem tartom.
    Másrészről Eddie Redmayne nagyon ügyes, egyre inkább úgy hiszem, hogy kb. mindent el tud játszani, Mila Kunisnak meg szép nagy szemei vannak és csókos szája :D

    Látvány rendben lesz, és az is előny, hogy a wacsovszkik mindig szeretnének valami plusz mondanivalót is belevinni a mozijukba (ami vagy sikerül vagy nem).

    De hiába… csening miatt offolom a premiert. Meglátom mit ír róla human. :)

  15. shut up Meg!

    jól láttam, a műtőben szürkékkel harcol a figura? már csak ezért is megnézem.

  16. Sean Bean tuti meghal benne. amúgy elég tucatelőzetes volt, de sci-fi lévén felkeltette az érdeklődésemet.

  17. Ez nagyon vad :D Nekem jöhet, Wachowskiék a bátrabb alkotók közé tartoznak amihez társul egy kegyetlenül jó érzék az ackiófilmekhez.

  18. Azért ne feledjük, hogy megint egy eredeti sztorit raktak le az asztalra, ami a mai Transformers, Godzilla, TNMT, Marvel filmek között már önmagában hatalmas pluszpont! A látvány is jó lesz, nálam ez is plusz. Tény, hogy benne van, hogy ez is olyan semmilyen lesz mint a Cloud Atlas, de akár még olyan kultfilm is lehet, mint a Matrix volt. A trailer alapján ez eldönthetetlen.

  19. Kövezzetek meg, de én ezt várom :)

    Habár ötletem sincs, hogy fér el egy filmben ennyi látványorgiára kihegyezett jelenet úgy, hogy még a sztori is elférjen. Na, majd meglássuk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.