Let’s Be Cops-előzetes: Superbad a tinik nélkül?

Basszus, tegnap valahogy kimaradt ez a trailer, de ma pótoljuk. Olyan a történet, mintha valaki fogta volna a Superbad őrült zsarujait, és arra épített volna egy filmet. A két főszereplő elvileg egy jelmezbálba indult egyenruhában, aztán pár félreértésen felbuzdulva utána is zsarunak adják ki magukat.

Az egyedül ami nekem, sorozatfüggőnek fura, hogy a New Girl két szereplője teljesen olyan, mintha a sitcomból mentek volna egy kis külön kalandra. Avagy Damon Wayans Jr. (Coach) és Jake Johnson (Nick) hülyül.

Ha már szóba került Jake Johnson, akkor ide elfér, hogy valószínűleg a Jurassic Worldben is lesz egy kisebb szerepe.

Yahoonál tuti megy.

7 hozzászólás a “Let’s Be Cops-előzetes: Superbad a tinik nélkül?” bejegyzéshez

  1. Én már ezen a pár percen szétröhögtem az agym, mindjárt vidámabban idulok a melóba.

  2. így van. Ennyi szerintem pont elég is volt a filmből. Ez a pár perc zseniális, a lényeget úgyis láttuk. A film mehet a szemétdombra, minek kitölteni ezeket a poénokat unalmas szövegeléssel?

  3. Állat! Nagyon jónak tűnik! Mondjuk a trailer alapján a Ride Along is jónak tűnt, aztán maga a film még közepesnek is gyenge volt.

  4. Eddy21: A Ride Along trailer alapján jónak tűnt? :O Én fapofával néztem végig a trailer. Borzalmas volt. Ha fizetnének se nézném meg a filmet.

    Ez viszont elég jónak tűnik. Jókat nevettem a trailer-en. :)

  5. Jót nevettem, várós. És igen, sokat számít, hogy nem gyerekek játszanak benne, hanem felnőttek.

  6. A mostani “vígjátékos” felhozatal alacsony színvonalának köszönhető-e avagy az én alacsony szívnonalomnak, nem tudom, de én ezen hangosan röhögtem :D Tuti nézős :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.