14 hozzászólás a “Még egy Pókember adag” bejegyzéshez

  1. Gáz? Az volna gáz ha egy testhezálló szürke spandex ruciban feszítene, a fején egy szarvval, és nekirohanna Parkernak. Na az gáz lenne, tényleg. Meg gay is. Egy ilyen monstrum elé nem állnál ki röhögve, mint a képregényes Rhino elé, szerintem :D

  2. Az Ulti Póki-ban Rínó is ilyen, ahogy itt a filmben. Nincs gond ezzel. Vagy így oldják meg, vagy a DNS keresztezéssel. De olyan már volt ugye a Gyíknál + Harry is valamit belő magának. Mindenkinél nem lehet elcseszett szérum. Szerrintem jól döntöttek, főleg hogy később be akarják hozni a Pókírtó robotokat. Szal lehet Rínó is ennek az előzménye, valami prototípus. Nekem tetszik. Annál biztos jobb, mintha egy latex cuccban rohangálna a színész, amit ugye nem tud levenni, mert hozzánőtt a bőréhez. Az eredetiben ugyanis ez van… :D

  3. Ez a Zöld Manó vajon hogy kerekedik ki? PAtkánnyal keresztezik Harry Osbourne-t, és kap egy repülő exoskeleton-t?

  4. Ilyen rossz pókember koncepciót életbe nem basztam. Zöld manó naggyából úgy néz ki mint Raiden a Metal gear revengeanceben. Szóval köze nincs gréén gobhoz, ha nem volna a légdeszka alatta.
    Rhino meg egy elkurt mecha. Borzalom. De még mindkettő előbb szidalmazott szarság fényévekkel jobb, mint ez a Garfield pussy gyerek

  5. Szerintem meg simán megcsinálhatták volna az eredeti monszteres dizáyn rhinot, cGI animációval, olyan Hulk jelleggel. Szó se lenne latex ruhába bujtatott testépítőkről.
    Úgy jobb lett volna egy olyasmi, mint a Nortonos Hulkban a gonosz bestia. Az is full animált volt, és nem nézett ki rosszul.
    De ez a béna mecha fosadék ez türhetetlen. Legalább olyan szemét, mint az h.orr nélküli gyíkpofa az előzőben.

  6. Terror tarol-nak teljesen igaza van. Én nagy pókember képregény voltam még a 90-es években és nem sokszor találkoztam a képregényben Rhino-val de amire emlékszem és amit hiányolok az a “nyers erő” tényleg mint Hulk a bosszúállókból. Ez a mechanikus gépcsoda vmi über gagyi azokkal a puskákkal meg főleg. Teljesen mást vártam és már nem is várom annyira. Az a kis mikiegér meg ahogy csücsül benne inkább halálra röhögtetne mint betojnék tőle.Ezt nagyon elszúrták és félek a filmet is.

  7. Ahogyan a tag bele van montírozva a Rhinoba az valami parádésan sz.r. :) A manó meg olyan tech punkos lett, borg implantátumokkal stb. Bizarr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.