Érdekességek: “Taken” Mel Gibsonnal, Lucy Bessontól, Costner Westernt rendezne, Pixelek, Magic Mike XXL és még Raid 2 is

Bevallom, hogy a Blood Fathernél nagyon nagyon rossz előzeteseket kell majd kiadniuk, hogy ne nézzem meg. A The Town írója bökte papírra a történetet, amiben egy apa (Gibson) a 16 éves lányát kell megvédje drogdílerektől. Amolyan Taken-féle Gibson rebootot képzeljünk el, ami kéne a csávónak. Mindezt Jean-Francois Richet (Halálos közellenség) rendezésében.

Aztán itt van nekünk Scarlett Johannson a Lucy-ban, méghozzá Luc Besson rendezésében (Leon a Profi, 5. elem). A főszereplő csaj valami drogcsempészetre van kényszerítve, de a szer elkapja őt is, amitől felturbózódnak a képességei. Telekinézis, jövőbelátás és még a fájdalmat sem érzi. Aztán rendet rak. Trailer jövő héten.

Folytatódnak a jó hírek, hiszen Kevin Costner egy western trilógia rendezésére adná a fejét. Aki nem érti miért, az nézze meg az Open Range-et. 12 hónap alatt kerülne moziba mind a három rész. Na jó, ez csak azért került ide, mert rohadtul örülnék. A western sajnos halott a mozikban egyelőre és így nyilván még senki sem adott pénzt Costnernek az őrült ötletére.

Mindenki kedvence, Peter Dinklage kapta a Pixels egyik szerepét. Ez a híres kisfilmből készülő mozifilm, és Dinklage lenne az egyik geek, aki visszaveri a videójáték gonoszok hadát.

Magic Mike XXL címmel készül majd folytatás a Magic Mikehoz, méghozzá Greg Jacobs rendezésében. Ki ez a csávó? Rengeteget Sodeberg (az első Mike rendezője) filmnél volt segédrendező. További hír, hogy ősszel forgatják is.

A végére pedig megint Raid 2, ezúttal egy akciójelenetet elemeznek nekünk.

7 hozzászólás a “Érdekességek: “Taken” Mel Gibsonnal, Lucy Bessontól, Costner Westernt rendezne, Pixelek, Magic Mike XXL és még Raid 2 is” bejegyzéshez

  1. akkor Mel Gibson végre befejezte a Charlie Sheenkedést és nyom egy Robert Downey Jr-t… helyes!

  2. Mel Gibson végre, bár ha a kamerák mögött lenne jobban örülnék, és rendezne megint valami nagyot. Az összes directori filmjét imádtam, még az arcnélküli embert is.

  3. Costner anno akart forgatni egy sok órás westernt is, sajnos nem lett belőle semmi, pedig én tuti végigültem volna. Reméljük, most több sikerrel jár.

  4. Érdekes, mennyire nem mozgatja meg az embereket a Raid 2 … vagy csdak nekem tűnik így? Nálam az év legjobban várt filmje …

  5. dRAGEE: Megmozgatja, csak nem a filmbuzi nagyérdemű olvasóiból kell kiindulnod :)

  6. ezt nem igazán értem, egy random videó nem sokakat érdekel nyilván, de az első előzetes sok likeot és kommentet hozott.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.