Rövidfilm: Prospect

Ennek már volt kinn a trailere, de most végre egészben is megnézhető. Idegen bolygón kénytelen villámgyorsan felnőni egy lány, amikor az apjával történik valami. Ennyit árulok el előre. Sci-fi, igen.

18 hozzászólás a “Rövidfilm: Prospect” bejegyzéshez

  1. Kicsit nehezen indul be, de nagyon hangulatos. Akaratlanul is a Hanna jutott róla eszembe.

  2. SPOILER!!!!!
    SPOILER!!!!!!!!!

    CowboyBebop, szerintem nem az apja volt. Említi a fater, hogy a “másik banda” ha bejött a szektorukba, akkor könnyen megtalálhatjáj a hajójukat, vagy már meg is találták. Szerintem az utóbbi történt, bár az még nagyobb csavar lenne, ha a fater lépett volna meg.

    Egyébként NAGYON hangulatos és jó a dramaturgia! Szívesen megnézném az 1,5 – 2 órás mozi verziót. (ha lenne)

  3. Tök jó volt, a fényképezés nem tetszett, mert kicsit már unom az ilyen kézikamerás, alacsony kontrasztos, feltolt fényerős, Nappal szemben filmezős, ettől lens-flare-es stílust.

    Az összes film, vagy profi videó így néz ki manapság.

  4. Ami az elején megy zene azt valaki megtudja mondani hogy ki az mi az ha szépen kérhetem? :)

  5. Jah hát nem volt nagy durranás szerintem sem. Azért láttam már jobb rövidfilmet.

  6. A daughter és father szerepnevek elárulják a két szereplő viszonyát. Otthon is kiszaladtok a szobából ha vége a filmnek nem csak a moziban? A végén meg a sérült apját húzta a begézezett fej segített az elsősegély részből kiindulva, gondolom nem a herpeszes fejűt vitte a hátán későbbi elfogyasztás végett. Kicsit olyan régi szovjet sci-fi hatása volt gondolom leginkább a ruhák miatt.

  7. A vége akkor most az, hogy levadászta azt aki az apját lelőtte.
    Ha jól láttam akkor az apját húzza maga után (a törőt szkafanderből rostélyból következtetve), hogy megtalálja az űrhajóját annak akit az előbb lelőtte de időközben elmegy a hajó mert többen is voltak a támadók?

  8. Nagyjából igen kivéve, hogy szerintem az ő űrhajójukkal lép le valaki, az arckifejezésből ítélve. Aztán innen lehet továbbgondolni magadnak. A legdurvább az lehet, hogy a következő ilyen bandita pont a kiscsaj lesz, mert emezen is látszott, hogy már pumpált magán valamit mert nem volt 100-as fizikailag meg az arca is elég szmötyis volt a bolygóról meg tudjuk, hogy toxikus. Tehát egy ideje már amazok is ott lehettek. Ha gonoszak akarunk lenni akkor egy idő után mindenki rádöbben, hogy az űrhajó nagyobb érték mint az a trutyikristály és stafétaszerűen ragadnak itt az emberek. A kiscsaj szólhatott volna kormányúrhajónak, de akkor sem említhette volna a trutyikristályt szóval ez ilyen illegális móka lehet emiatt ilyen baráti a légkör a felszíni kirándulók között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.