8 hozzászólás a “2014 legjobban várt filmje” bejegyzéshez

  1. Első ránézésre úgy tűnt, minta a cápa fogná a fáklyát az uszonyában. :D Ami még viccesebb, hogy még ez sem lenne elképzelhetetlen. :D

  2. A történet itt tehát az, hogy a Szabadság szoborban egy természetfölötti tornádókeltő gépezet elszabadul és cápákat köpköd magából rémségeket szabadítva a városra?

  3. Komolyan, annyira jó a marketingje, hogy szinte már rá tudna venni, hogy megnézzem. XD

  4. Örülnék ha a SyFy nem ezeket a trash filmeket és sorozatokat öntené magából. Tudom ez a Sharknado annyira szar hogy az már jó…

  5. Odin: SyFy vagy akkor még SciFi Stargate-es időkben is készítette a saját tévés b-filmjeit, szóval ez nem újdonság, bár ritka kivételtől eltekintve erősen asylumos futószalagra esett a színvonal, ez tény.
    Hú, de szívesen néznék újra sg-t szombat esténként, állandó kötelező program volt pár éve.

  6. Odin: igazad van, ha egy BSG kaliber mellett menne akkor neked is kevésbé szúrná a szemed, de sajnos a csatorna feladta és ilyne Helixeket rendel be “scifi” címszóval.

  7. Sajnos az a baj, hogy a Sharknado annyira szar, hogy már szar. Megnéztem, elejétől a végéig, még a stáblistát, és semmi érdekes nem volt benne. Az egész filmben volt ha jól emlékszem 4-5 perc konkrét sharknado, a többi meg ZS-kategóriás rohangálás a városban meg idegenek kimentése helyekről. Moslék. Minek ennek második rész?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.