18 hozzászólás a “Legalábbis több, mint százezren nézték meg amint valaki megdönti” bejegyzéshez

 1. Akkor ezt azt jelenti , hogy borítékolható a folytatása….

  Emberek ! Közeleg a tél…

 2. “Magyar mozinéző viszonylatban ez milyen jó/rossz?”
  Az utóbbi évekhez képest fényes siker, a 6-8 ével ezelőtthöz képest korrekt/közepesen jó teljesítmény. Évek óta az első nézettségi siker közönségfilm.

 3. Gratulálok, valakinek a megb@szásáról szóló cím becsalt egy rakat embert a moziba.

 4. Puffin: Mit vársz egy olyan országtól ahol minden a Cölöbökről és a dugásról szól? Ha az lett volna a a film címe hogy “Szeretném megismerni Hajnal Tímeát” vagy egyéb biztos hogy kutya f*sza nem nézi meg..max az ilyen “művészlelkű” emberek. Akit megbántottam akkor sorry. Am elég szomorú hogy sehol sincs egy Kontroll féle magyar film..csak ilyen káromkodós b*szós filmek armadája…

 5. “Mit vársz egy olyan országtól ahol minden a Cölöbökről és a dugásról szól?” – Igen, máshol nincs így, csak Magyarországon. Idióta. A film amúgy rendben van, ajánlom mindenkinek. Úgy néz ki, annyira mégsem volt rossz ötlet megreformálni a filmgyártást. (Szerintem a Coming out is rendben volt.)

 6. Szerintem ez szörnyű volt…volt benne pár poén, amin nevettem, de filmként…hát alig vártam, hogy kijöhessek a moziból…az a baj, hogy hiába mondogatom, hogy soha többet nem ülök be magyar filmre, úgyis megyek a következőre is…(sajnos)

  /Osvárt Andi jó csaj, az tuti! :D/

 7. “Igen, máshol nincs így, csak Magyarországon.”

  Hát, máshol azért nincs ilyen cím. A hazai filmekben meg az a vicces és a szóarkoztató, ha minél szaftosabban káromkodnak /bazdmeg mindigy legyen benne/ meg természetesen minden filmünkbe kell dugás is. Meg lehet nézni a rövidfilmeket, amiket human szokott linkelgetni, 1000-szer több ötlet van bennük, mint az aktuális posztban szereplő filmben.

 8. Shakespeare: Tudod ki az Idióta..Én csak véleményt formáltam. Nem mondtam hogy csak itthon van…csak szomorú hogy itt is az van.

 9. Shakespeare: “(Szerintem a Coming out is rendben volt.)” ha komolyan is vettem volna az előtte levő x mondatodat, akkor ezzel biztos, hogy teljesen hiteltelenné tetted volna amit mondtál.

 10. A magyar filmek 90…sok %a szar,és csak a színészcelebek pénze lesz több vele,a többit lenyúlják.Nincs motiváció jót csinálni,meg tehetség se.Aki a kontrollt isteníti,annak mondom,hogy nagyon kevés tízévente egy olyan.
  Érdemes megnézni milyen filmek készülnek az északi országokban,de íreknél, franciáknál,angoloknál,spanyoloknál stb stb. olyan filmek jönnek ki,hogy holywood alig bírja onnan szippantani a színészeket,de sokszor rendezőket is. A magyar film is olyan,mint a magyar foci,annyi különbséggel,hogy van még egy pár profink.
  Csak,hogy ne nemzetekkel dobálózzak,filmcímek: The guard,attacktheblock,pushertrilógia,halálos közellenség,faun labirintusa,Perriers bounty,spanyoloknál egy rakat jó horror,JAgten…csak így hirtelen….MINŐSÉGI,MINDENKI ÁLTAL befogadható,remek filmek.
  Erre nekünk van egy Kontrollunk(az említett filmekhez képest home video),meg legyártottunk egy Puskás hungary-t aztán annyi.Az ilyen fehér tenyér meg animációs kisfilmek meg senkit sem érdekelnek. A magyar közönségfilmek meg mindennek a legalja(Asylium színvonal,tteli túljátszott szerepekkel),egy-két közepesesen rossz akad köztük ami nézhető:kaméleon,valami amerika…kifújt.
  Ui.:Sznobokkal nem tárgyalok :D

 11. Evil97: Van igazság abban amit mondasz. De ezek a magyar “sikerfilmek” sajnos a nézőket minősítik. Mert ha ez sikeres, akkor erre van igény. : (

 12. Én örülök a sikernek, mert hátha ez (és a Coming Out) segít abban, hogy bátrabb és ötletesebb vállalkozások is zöld utat kapjanak.

  Ott van például a Fehér isten vagy az Argo 2, ami alapból nem csak vígjáték, de tény, hogy nálunk ez az uralkodó műfaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.