16 hozzászólás a “Majmok a tévében + poszter” bejegyzéshez

 1. Ezek durva majmok lesznek, erősebbek még nállam is. Beigazolódik Einsten elmélete az átalakulásról.

 2. Amugy belegondolt mar valaki, hogy mennyire irrealis az, hogy par tizezer majom legyak 7 milliard embert?:)))) MArmint tudom, h ez csak egy film, meg minden, de azert ha az alapkoncepcioba belgondolunk (es most nem a majmok inteligenciajarol beszelek), akkor nevetsegesek az erovizsonyok, kb mintha par ezer nagyon eros indian menne neki az amcsi hadseregnek… Az egyes harcok ettol meg lehetnek realisak, de ha az egeszben nezzuk a dolgot, akkor soha a budos eletben nem lenne eselyuk a majmoknak.

 3. Roka! Nem kell nekik legyakni 7 milliárd embert! Az emberiség nagy része kihal a vírustól ami a majmokat okossá tette.

 4. Mellesleg 7 milliárdot sem lenne olyan különlegesen nehéz letenni. Csak gondold végig.

 5. Persze, s minden katona is meghalt világszerte!? Minden bunkerban, ahol csak egy gomb, s mehet a napalm! S persze olyan sok majom sincs! Érdekes koncepció ez a Majmok Bolygója franchise! Sok a ha, amit általában feltesznek kérdést! Sok mindenbe bele lehet kötni! A régiek jók voltak, de az, hogy a majom gépfegyvert használ! Ez már gáz! Mind amikor a zombik kezében adod a fegyver, s le tud lőni mindenkit! :D

 6. A zombis filmek is gázak még is lehet őket élvezni.
  És ha bátrabbak lennének akkor egy majmos forradalom legalább olyan félelmetesen tudna kinézni mint egy zombiapokalipszis. Persze nem mintha valószínű lenne hogy tökösen nyúlnának a hirtelen megokosodott vadállatok vs emberek koncepcióhoz.
  Ezért marad az hogy érzelmileg kell közel hozni a nézőkhöz a majmokat vérengzés helyett, ami tegyük hozzá az előző filmben sikerült.

 7. Aki értetlenkedik nézze meg a többi majmok bolygója filmet (főleg az ezelőttit és a klasszikus legelső részt). Vírus miatt a majmok világszerte intelligensebbek lesznek (ezért is tudják a lőfegyvert használni) az emberek meg kis híján kihalnak, szóval akármennyire is írtanák a majmokat, valahonnan biztos lennének újak.

 8. Én csak a lovakat sajnálom! Azt se tudják, hogy most mi van! :D
  Eddig ember lovagolt rajtuk, most meg majmok, mivel ők is intelligensek lettek! Ők vajon elmélkedhetnek rajta, hogy miért nem lettek ők is okosabbak? :D

 9. Majmok a tévében?
  Még is lesz miniszterelnöki vita? :D
  Viccet félretéve.
  Megnézzük (én és pár haver) a filmet.
  De nem moziban… hanem majd az HBO-n vagy ahol majd adásba kerül.
  Csak akkor ha nagyon nagyon jók a visszhangok a filmről megyünk érte moziba.

 10. A valóságban az intelligencia nem lenne elég szembefordítható hüvelykujj nélkül még vírussal sem, ha már ennyire reálisan akarjátok nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.