Blockbuster watch: Noé vs. Swarci

Aronofsky és Crowe eddigi legjobb nyitánya a Noah a maga 43,7 milliójával Amerikában. Nemzetközi szinten persze bőven rendben lesz a film, már most 51-et hozott onnan, és még nem is mutatták be pár nagyobb piacon. A Noé elkészítése amúgy 125 millióba került.

A Divergent a második hetében már 94 milliónál jár odakinn. Nem is ez a lényeg, hanem hogy a Sabotage felsült. 5,3 millió. Kevesebb, mint amit a Last Stand hozott. Kíváncsi vagyok, még mennyi filmnyi lehetősége lesz Schwarzeneggernek, bár itt azért nem teljesen rá hegyezték ki az egészet.

Közben a The Grand Budapest Hotel jól szerepel, egyre több moziba kerül be, jó a visszhang és egyre több pénz jön össze. Már 24 milliónál jár, ami baromi jónak számít.

6 hozzászólás a “Blockbuster watch: Noé vs. Swarci” bejegyzéshez

  1. Swarcinak nem kellene már akcióznia, a komédiázás ma már sokkal jobban áll neki, lásd pl. reklámok. A Szupercellát is végig hülyéskedte.

  2. Akkor is érdekes mert elégé nyomták a filmet és reklámot és jónak is tűnik nem olyan B baromságnak mint a Last Stand, azt meg sem néztem mert a bemutatókon is látszott, hogy gagyi. Ez azért jól megvalósított, modern akció egy jó író-rendezőtől. Szóval meglepő.

  3. Swarci siman hozza a bad ass-t ebben a filmben. Mondom ezt ugy hogy a mostani filmjei tenyleg nem voltak kiemelkedoek.

  4. Azzal meg, hogy egy csomó országban, nálunk is, csak DVD/BD bemutató lesz, nem játszák mozikban, még azt az esélyt is elveszik, hogy legalább külföldön behozza költségeket a Sabotage. Kár érte, mert én élvezettel néztem minden eddigi Swarczi filmet.

  5. Nem értem az értetlenkedést Svarci ügyben, már a trailerből látszott, mennyire rossz lesz ez a film.
    Mondjuk a Noé sikerét sem értem. Gondolom, a kreacionistáknak tetszik.

  6. Élien: Én speciel, azt láttam az előzetesben, hogy ez egy jó film lesz, mivel a trailer nagyon jó volt. És még nincs kizárva, hogy tetszeni fog a film, mikor megnézem. A Noé meg úgy néz ki pont a vallásosoknak nem jött be, a tesztvetítéseken utálták a vallásos keresztények és a zsidók is, mivel nem követi a bibliát szó szerint…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.