14 hozzászólás a “Disney fejes: a Star Wars casting már majdnem kész, de a film már forog” bejegyzéshez

  1. zotty:
    Az pedig még kevésbé, ha már azelőtt elkezdik a forgatást, hogy befejeznék.

  2. “Zavart érzek az erőben.” Ne legyen igazam de Én valamiért szkeptikus vagyok most az SW-vel kapcsolatban. Ok ott van JJ papa de…nem tudom. Félek.

  3. úú milyen menő lenne ha ilyen indie dráma lenne belőle sok (forgatókönyv híján) improvizált, természetes párbeszéddel.

  4. de nem olvassátok amit írtam? 3 sor, és úgy forgatnak már, hogy kész a forgatókönyv

  5. Egyrészt bízok abramsban mint rendezőben és reménykedem hogy nem egy újabb alíz/tron fiaskóra készülnek. Viszont forgatókönyvíróként kicsit kételkedem a képességeiben és egy disneyfejes szájából se hangzik túl bíztatónak a forgatókönyv dicsérgetése.Nagyon hullámzó lelkesedéssel várom a filmet.

  6. Én nem aggódnék túlságosan a forgatókönyv miatt. Az eredeti, ’77-es Star Wars trilógia forgatókönyvét sokszor a helyszínen írták újra (kifejezetten a második részét, amibe Irvin Kersher sokszor belekontárkodott, de az első résznél is nyilatkoztak a színészek, hogy naponta kaptak új sorokat kis papírfecniken), aztán mégis milyen fasza filtrilógia lett belőle.

    Abrams ért a filmkészítéshez, és általában jó színészeket is fogad fel (a Super 8 csupa gyerekszínész volt, és mind jól játszott, ami ritka), szóvla én várom a filmet. Azt sajnálom, hogy így a Star Trek valószínűleg el lesz tolva a végtelenbe, vagy más fogja rendezni. (Brad Bird-öt mondjuk szívesen látnám a köv. Star Trek rendezői székében.)

  7. Venom: Kicsit megnyugtattál akkor :) Most már csak azért aggódom hogy jj ne csapja össze 2 órában mint a korábbi filmjeit.

  8. qpak: kapunk 2 óra és 10 percnyi Sw-t. :D

    Venom: Én se kételkedek JJ mesterben..csak a Disney miatt. Tényleg akkor most milyen intro zene lesz?Mármint a stúdió logoknál..megszoktam hogy a 20. Századi Róka dallama szól fel és villog be..utána a Lucasfilm logó…most akkor a Disney palota lesz a háttérben egy Halálcsillgal vagy mi?:D

  9. Odin: A Disney palotát csak az animációknál szokták nyomatni. A Marvel filmeknél pl sose látod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.