Chef-előzetes: erre tényleg nem szabad üres hassal menni

Jon Favreau visszatért a kisfilmekhez, legalábbis most rendezett egyet, amibe meg is hívta a haverokat. Egy szakácsról szól, aki kirúgnak, de ez semmit nem változtat az életszeretetén. Igazi feelgood darabnak tűnik, erre nézzük már meg a többi szereplőt Favreau mellett: Dustin Hoffman, Scarlett Johansson, Oliver Platt, Sofia Vergara, John Leguizamo. Bobby Canavale. Város!

A poszter már nem olyan erős.

human
írta
2014. 04. 07. 20:36
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Chef-előzetes: erre tényleg nem szabad üres hassal menni” bejegyzéshez

 1. a plakát tényleg nem túl erős, de hát a cím sem igazán, viszont a cucc jöhet
  remélem, itthon “Született szakács(ok)”-ra ferdítik :D

 2. Királyság! :)
  Mondjuk szerintem ez inkább az olyan országokban fog tarolni, ahol van is konyha. Tehát USA, UK, Németek alapból kilőve… :D

 3. Scarlet J milyen felkapott mostanság… Érdekes filmnek tűnik, mondjuk ezért moziban nem fizetnék. Talán majd dvd-n

 4. DvDvDv! Uk meg usa kilove? Mert szerinted, hol van konyha? Etterembe menni, pont hogy ezekbe az orszagokba erdemes. Az hogy Sanyi ba eszetlen pacalt foz az nem konyha!
  De, akkor a filmrol is. Kicsit idealizaltnak tunik, meg egy picit hihetetlen is. Egy jo szakacs nem megy el olyan helyre fozni, ahol a GM vagy a tulaj irja a menut… De nyilvan kell ez ahoz, hogy a sztori beinduljon. Jo mokanak tunik azert.

 5. Elbeszélünk egymás mellett. Igen, abban igazad van, hogy az étterembe járás náluk “érdemesebb”, de miért, azért, mert otthon nem főznek. Legalábbis, ahogy én látom. Mindhárom országban tele vannak a boltok előrecsomagolt, gyorsfagyasztott szarral. Amit meg az éttermeik kínálnak, azok nem nagy nemzeti amerikai ételek. Anglia egy fokkal jobb, meg Németország. Az átlagembernek “nincs konyhája”. Szerintem így huszonévesen több alapanyagot pucoltam és dolgoztam anyám keze alá, mint az említett országok átlagháziasszonyai 40-50 év alatt. Másik része, hogy ugye USA – Európa egyenlő Franciaország és Olaszország. Nem nagyon láttam eddig Európa szerte se Német meg Angol éttermeket.
  És igen igazad van azzal kapcsolatban, hogy náluk érdemes étterembe menni, máshol úgyse esznek nagyon jó kaját.

  De amint látom, te is külföldről írsz, pajti! :) UK? Német? :D Tippelhetek: UK…

 6. Hehe, igen UK. Raadasul Head Chef. Talan ezeert is erint erzekenyen, amikor valaki az itteni dolgokat szapulja :)
  Egyebkent, meg mindig kitartok az igazam mellett, mert aki elmegy erre a filmre, es erti is majd mirol szol, az amarikai, vagy hasonlo “fejlettebb” orszagbol van. Nem egyszeru azonosulni, a food truck koncepciojaval, ha egy langosos, vagy gyros-os, esetleg scsevapcsicsas stand all hozza legkozelebb, az adott orszagban.
  Ne erts felre, a langos nagyon jo, de azert nem Roy Choi koreai taco marhasagai :)

 7. Óóóó, CEFFER, akkor én el se megyek megnézni, mert úgyse fogom érteni. A szittya agyam nem tudja befogadni a film üzenetét… :D Kifordítottam kicsit, de ez jött át a “fejlettebb” szarságból. De majd kérdezd meg a brit kollégákat, hogy miről szólt, hogy mindketten megérthessük! :D

  Lényeg a lényeg, igen, jó film lesz ez. Szereplőgárda ötös! Kíváncsi vagyok, hogy csempésznek-e bele valami roadmovie hangulatot, vagy inkább a konyha lesz a fő helyszín… Az első jelenetsor a konyhában nagyon áthozza ezt a vendéglátós-főzős világot, a konyhahangulatot. Várjuk! :)

  Offolok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.