28 hozzászólás a “Godzilla – Extended Look” bejegyzéshez

 1. A cgi kétségkívül rengeteget javult,megszűntek a kételyeim ilyen szempontból . Az előzetes viszont nem vett/ győzött meg teljesen, mert hangulatos megint, de manapság ez tudjuk mit jelent. A bevételére leszek még nagyon kíváncsi így a sonyzilla után és a pacific rim kvázi buktája árnyékában. Mindenképp meg fogom nézni az 100, de a fogadtatásán múlik hogy moziba visz e.

 2. qpak: Azért nem győzött meg, mert hangulatos? Furán állsz te az előzetesekhez :)

 3. play: ugy kellett volna fogalmaznom h a reboot meg mindig nem gyozott meg noha az elozetese hangulatos.:)ezzel arra celoztam h mekkorat koppantunk mar az ilyen szornyfilmekkel. ezelott am szkeptikusabb voltam a filmmel szemben

 4. A CGI tényleg jobb, habár az erőműves résznél fura volt! Kíváncsi leszek a storira, mivel akkor dromedár állat lesz ez a Godzilla, hogy kétlem az lenne a cél, hogy este grillpartin feltálalják!! :D

 5. Nekem baromira bejön hogy alig mutatnak valamit a szörnyből, csak bemutatják az eszméletlen pusztulást és átjön az ismeretlen veszélytől való rettegés… nem igazán volt sem film, sem előzetes mostanában ami hasonlót tudott volna produkálni. Ez mindenképpen ígéretes… reméljük a film is tudja majd ezt a baromi erős hangulatot hozni egy normális, komoly, felnőtt történettel karöltve! Én nagyon bizakodom!

 6. akit érdekel, nézze meg a fickó előző filmjét, a Monsters-t.

  “Nekem baromira bejön hogy alig mutatnak valamit a szörnyből, csak bemutatják az eszméletlen pusztulást és átjön az ismeretlen veszélytől való rettegés…”

  erről jutott eszembe. egy az egyben.

 7. 2:20-2:22 3 jelenetben ki lehet venni valamit ami a hajót molesztálja és nagyon nem Godzilla!

 8. Legalább most kiderült, hogy lesznek benne más szörnyek is. :) 2:20-nál ott vigyorog valami szépség.

 9. Igen, én is azt néztem, hogy csak nem a 8. utas jött át egy másik univerzumból?:D

  Most már kezd egyre meggyőzőbb lenni, bár még mindig röhej, hogyan tudnának valamit eldugni, ami EKKORA ?

  Saccra milyen méretekkel rendelkezik ez a dög? 50-60 méter magas?

 10. Malachi: nos fogtam magam és belenéztem a Monsters-be… és ottragadtam. Nem volt sok akció meg cselekmény benne, de a hangulat- és atmoszféra teremtés zseniális benne, főleg olyan csekély költségvetésből. Edwards egyszerűen megalkotott egy olyan hétköznapi világot, ami hitelesen adta át azt a hangulatot, miliőt.

  Most csak attól tartok, hogy Edwards meg a forgatókönyv vajon el tud-e bírni azzal a grandiózus, monumentális és akciódúsabb cselekménnyel, amit egy godzilla film jelent, mert egy blockbusternek azért mégsem lehet valami indie-dráma sejtetésű végig…

 11. Kisame: valahol azt olvastam, hogy a mostani Godzilla 107 méteresre lett ‘dizájnolva’

 12. A víz elől futó kutya baromira kellett bele… kb mint a függetlenség napjában.. gondolom az utolsó pillanatban majd beugrik egy kólásüvegbe és jól megmenekül… rémes. Gondolom ezen kívül tele lesz nyivákoló gyerekekkel is. Hát izé. Nem lehet nélkülük normális filmet csinálni?

 13. BeryG – én arra számítok, hogy az átlag blockbusterektől megszokott sokkal állatabb atmoszféra mellé sikerül úgy megoldani az akciókat is, hogy nem nyomják el a cselekményt, de hajletevős lesz minden pillanatuk. és azért lesz itt egy elég erős drámai szál is, ha nem becsapós a trailer. jó előérzetem van!

 14. DnP: SPOILER SPOILER Ha ennyire szadista vagy, akkor megsúgom, hogy a levetített 11 perces jelenetek között ez benne volt és a kutya nem menekült meg…

 15. SPOILER
  Az másik szörny minden bizonnyal Muto lesz 1:45-nél ki is lehet teljesen venni a csávó mögötti monitoron:)

 16. A monster bűn rossz film, megbántam hogy végigkínlódtam. Egyedül a film hangulata közepesen emel valamit a film élvezhetőségén. Béna, erőltetett szimbólumokkal van tele az egész. Ettől tartok a film rendezőjétől, de majd kiderül hamarosan.

 17. rigtamas:

  SPOILER:

  Oda van írva a monitorok főlé (Muto 2, Muto 1) :)
  Min 3 szörny lesz: Godzilla, Muto (bal monitor, sáska szerű) és még egy szárnyas (jobb monitor, vmi szárnyas (Rodan?)) !!!

 18. Play: Mi köze ennek a szadizmushoz? Egyszerűen csak szánalmas, hogy kutyát meg nyivákoló gyereket kötelező jelleggel nyomják bele a filmekbe…

 19. DnP: nem a rendező védelmében, de pl. a Monsters-ben is elég sok gyerekekkel foglalkozó képsor volt, hogyan élnek együtt a konstans szörnyűségekkel, játszanak a gázmaszkkal, meg ilyenek, és szerintem regeteget adott hozzá a hangulat faktorhoz ott. Kíváncsi vagyok itt is lesz-e valami hasonló, mert az, bár elütne egy hagyományos Godzilla filmtől, de adna pluszban a hangulathoz.

 20. De hol volt itt nyivákoló gyerek? Az előzetesekben volt eddig egy rakat iskolás gyerek, egy kislány a strandon, és egy kissrác a főhős családjából — egyik se nyivákolt. A kutya meg elég gyakori állat, nem ritkán látni olyan bulizó emberek társaságában, mint akik a jelenetben szerepeltek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.