Mégis lesz Goonies 2?

Richard Donner azt eresztette el, hogy “We’re doing a sequel”, avagy készülhet Goonies 2. Persze ezt azért ne vegyük készpénznek, hisz erről már évek óta szó van, de sosem lett belőle semmi. Amúgy még azt is hozzátette, hogy reméli az összes színész visszatér. Az első részről amúgy Mammut írt már.

human
írta
2014. 04. 07. 04:00
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Mégis lesz Goonies 2?” bejegyzéshez

  1. Óh… csak 30 év kellett ehhez?
    Az elősből csak annyira emlékszem, hogy volt valami torz arcú debil meg egy kalózhajó a végén?

  2. Gyermekkorom kedvence, talán a legrongyosabbra nézett VHS kazi volt otthon, tuti meg is van még valahol. Jó lenne látni a régi csapatot, de már nem lenne ugyan az. Nem kéne bolygatni a múltat.

  3. Óriási film volt! Még hangalámondással néztük rongyosra a srácokkal VHS-en és mivel az angol kiejtés még nem ment akkoriban senkinek, ezért “Tigónesz”-nek hívtuk a filmet :D
    Én személy szerint örülnék a folytatásnak, eléggé kihalófélben lévő műfaj, pedig szerintem szükség lenne ilyen alkotásokra…

  4. Gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt, ha újra Richard Donner rendezi akkor okés lesz várom, ha nem akkor felejtős.
    Richard Donner azt hittem már réges rég visszavonult, úgy látszik “mégsem olyan öreg már ehhez”?

  5. Az én gyerekkoromnak is ez volt a kedvence.
    Furcsa lenne viszontlátni a 30-as éveik végét, 40-es éveik elejét-közepét taposó színészeket, de sajnos a Fratelli családból 2-en már nem élnek :/ Mondjuk őket lehet nem is hoznák vissza.

    Megnézném őket újra együtt, de nem az elsőhöz haspnló kontextusban. Nem kalandozhat mindenki örökké, mint Indiana Jones.

  6. Évek méteres pora lepte emlékeimben ezt a filmet. Ha nem látom ezt a posztot lehet sose jutott volna eszembe, hogy gyerekkoromban milyen intenzív filmélmény volt. Azt hiszem meg is nézem még a héten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.