A Warner visszavág: nem költözik Superman

Tegnap megtudtuk, hogy a Marvel 19-re lapot húzott, és 2016 május 6-ára időzítette a Captain America 3-at. Az időpont azért érdekes, mert a Warner már rég kinézte magának a Man of Steel 2, avagy a Superman vs. Batman filmnek. Mi a válaszuk a Marvel lépésére?

It doesn’t make a lot of sense for two huge superhero films to open on the same date but there is a lot of time between now and 5/6/16. […]However at this time, we are not considering a change of date for ‘Batman vs. Superman.

Tehát a terjesztésért felelős csávó azt mondta, hogy nem igazán látja értelmét két szuperhős filmnek egy hétvégén, de még messze az a május. Ők egyelőre nem változtatnak a Superman vs. Batman dátumán.

20 hozzászólás a “A Warner visszavág: nem költözik Superman” bejegyzéshez

 1. minnél később lépnek el onnan annál rosszabb, ha most párhónapon belül ellépnek 2 év sok idő kutya se foglakozna vele…na ha pár hónappal a bemutató előtt lépik meg, akkor ők lesznek a chiken :-)
  prestige harc :-)

 2. Ajj, nem olvastad amit írtam az előző cikkhez :D Alapból a Marvel már rég foglalta a dátumot, egy akkor még név nélküli projektnek. A Batman vs Superman pedig csak később lett idetolva 2015-ről. Ebben az újdonság, hogy csak most tudtuk meg, hogy ez a Amerika Kapitány 3 lesz.

 3. KZ912

  De sajnos nem Dr. Strange, vagy Black Panther, hanem további folytatás, folytatás hátán… D:

 4. Hát nem tudom…szerintem a 70 éves szűz 3 Simán fogja gyalázni bevételben a Superman vs Bőregeret. Mint pár posttal korábban(bocs nem tudom ki írta lusta vagyok megnézni:D) hogy valami 680 milla bevétele volt a MoS-nak ami nem rossz..de amerika egyik szuperhős ikonja csak ennyit tudott termelni..hát nem tudom. Bár lehet hogy Batman húzó lesz és akkor az emberek tejelnek majd agybafőbe. Vagy mindenki elmegy Kaptán 3-at meg Superman VS Batman-t nézni. :D

 5. Odin: nézd meg Batman Begins mennyit hozott? a Superman is egy Superman Return után kell talpraálljon. A második rész egy korrekt kampánnyal, ami érdekes filmet sugall simán lehet The Dark Knight kaliber. Akármilyen népszerű is a Marvel, azért itt Batman és Superman lesz egy filmben.

 6. Ne már captain america 3 odabasz superman vs batmannek? év vicce. gagyi hero még a bolygó kapitánya is jobb mint az a paraszt az unalomtengerével. xd

 7. Eggyertelmu hogy a batman vs superman nagyobb siker lesz ha egyszerre jön ki a két film de míg a marvel ezt anyagilag megengedheti magának h inkább egy kicsit kevesebb lesz a bevétel ebből a filmből addig a Warnernek nagyon sokat fog számítani a bevétel ennél a filmnél mivel itt fog bemutatkozni végülis az egész igazság ligája meg akkor is ha a történet Batman es superman körül fog mozogni.A marvel pedig hamarabb lefoglalta az időpontot tehet hülye lenne eltolni a bemutatót főleg az Amerika Kapitány 2 sikere után. A Warnernek sokkal jobban megfogja érni hogy eltolják a bemutatót ( nem írom h hamarabb mutassák be mert mar ez is az mar eltolt időpont :) ). De ha mind a két filmet ugyanaznap fogjak bemutatni akkor az biztos h egész nap a moziban fogok ülni es kétszer megnézem majd mind 2 filmet.

 8. Batman vs Superman vs Captain America

  Nem is hangzik túl rosszul.*

  *De

 9. Balázsnak teljesen igaza van, Supi/Betmen lazán verné Cap3 DE míg a Marvel megengedheti, hogy az akkori (mert a Cap2 és avengers2 után lesz) bőven 100 milkó feletti bevételből bukjon egy kicsit. A WB nem engedheti meg magának ugyanezt a DC vonalon.
  ezt írta fent a terjesztőcsávó, Marvel meg Feige tuti nem megy arrébb, szóval nem sok alternatíva van a WB-nek

 10. Akkor én vagyok itt az egyetlen, aki szerint a Warner sürgősen el kell tolja a Batman vs. Superman-t egy hónappal. Igen, talán a világ két legikonikusabb hőse lesz először együtt, de már a MoS is megmutatta, hogy ez nem jelent semmit. Nem sokat számított tavaly a Returns minősége, ezt mutatta a brutális nyitánya is az acélgyereknek, inkább a súlyos visszaesésekkel vannak gondok, amik mutatták, hogy a nézők nem voltak lenyűgözve. És ez nem fog 2016 sem változni, amíg Goyer a projekt körül van, tehát sem Bat sem Sup neve nem fog számítani, Ellenben az Avengers 2 sikerével…

 11. Northop
  Viszont az már jó hír, hogy nem Goyer fogja írni a forgatókönyvet, hanem tényleg egy hozzáértő oscarjelölt fickó, szóval ha jól megcsinálják, akkor bizony a B vs S fog győztesen kijönni ebből a “harcból”. Talán úgy lenne brutálisabb, ha az Avengers 2 lenne akkor. De úgy lenne a legjobb, ha nem versengenének és mindkét csapat hozná a jó popcorn képregényfilmeket a maga stílusában.

 12. ha nem lesz még két év múlva is para az itthoni Disney-premierekkel, akkor durva jó mozis napom lesz!

 13. Idióta barom ! “Doesn’t make a lot of sense” ők csinálták az egészet! A Marvel-é volt a dátum.
  Meg is érdemlik amit kapni fognak. Mert amúgy ti is elfelejtitek hogy a Cap3-nak nem kell nyerni. Évente! van 2 filmje a marvelnek ami mind tarol! Itt csak magukkal basznak ki hogy megtépik a saját bevételeiket, a marvelnek ez belefér nekik nem igazán.

 14. Na már látom hogy más is rátapintott a lényegre :)
  De felidegesített ez a nyilatkozat. Tenyleg teljesen fogalmatlanok. Sajnálom a rajongóikat egy kicsit most.

 15. Szerintem felesleges ezen vitatkozni…ÚRISTEN HOL VAN MÉG???Valaki úgyis elfogja tolni…Hollywoodban mindenki ismer mindenkit..mindenkinek valakije…csak nem fog kitolni a sok producer egymással…annál ezek jobban szeretik magukat…no meg a pénztárcájukat..mivel úgyis arra megy ki az egész…nem igaz??:))) Valaki úgyis enged…

 16. Nem hoznának többet ezek a filmek ha nem egyszerre mutatnák be őket?!
  Ezt sosem értettem…

 17. Van még idejük, majd átpakolják miután a Marvel 2 milliárdot húz be az Avengers 2-vel. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.