Csubi, Sinister Six, Karate Kid, Zoe, A galaxis őrzői, Battlestar Galactica, Amerika Kapitány 3, Laika

Azt már tudjuk, hogy bizonyos szempontból forog a Star Wars, erre most kiderült, hogy a régi nagyok közül Peter Mayhew is visszatér. Ki ő? Hát Chewbacca!

Breck Eisner (The Carzies) rendezi a Karate Kid 2-t. Biza, folytatják a Jackie Chan Jaden Smith filmet. Mivel a kölök idősebb, így kicsit komolyabb lesz a téma.

Drew Goddard (a Cabin in the Woods írója) készíti a Sinister Six forgatókönyvét, sőt, még a rendezését is megkaparintotta. Tudjátok, ez a film az Amazing Spiderman rosszarcújait fejti ki, miközben a Sony izzad, hogy ő is építsen valami képregényes univerzumot a szinte semmiből.

A Guardians fo the Galaxyhoz forgatnak épp pár új jelenetet.

Nathan Fillion azt sugallta, hogy valami nehezen felismerhető cameoban fel fog tűnni a Guardians of the Galaxyban. Ez nem annyira meglepő, hiszen James Gunnal dolgoztak már együtt érdekes projekten.

Az Assasins Creed film körül is áll a bál, rögtön egy forgatókönyv író páros, Bill Collage és Adam Cooper dolgozza át Michael Lessie eddig papírra vetett munkáját. Azért Fassbender még maradt producer és főszereplő.

Nem felejtették el a Battlestar Galactica nagyvásznas rebootját, ezt onnan tudni, hogy felfogadták Jack Paglent (Transcendence) forgatókönyvírónak.

A Marvel 19-re lapot húz, mert Amerikában tényleg 2016 május 6-án küldik majd mozikba az Amerika kapitány 3. részét, rögtön a Superman vs. Batman ellen. A forgatókönyvírók és rendezők maradnak, ami nem olyan meglepő a második rész sikerét nézve.

A végére pedig We Are Laika, avagy egy kis dokufilm a jelenlegi legjobb stop motion animációs cégről.

8 hozzászólás a “Csubi, Sinister Six, Karate Kid, Zoe, A galaxis őrzői, Battlestar Galactica, Amerika Kapitány 3, Laika” bejegyzéshez

 1. Azért az nagyon komoly, hogy Captain America 3 megy a Superman vs Batman ellen ugyanazon a héten. Valaki nagyon durván sírni fog vagy pedig mindenki kétszer megy moziba azon a héten. (Vagy valaki meghátrál és arrébb mozdul, jelenleg B vs S esetében tudom ezt elképzelni.)

 2. Azért azt jó tudni a Cap 3 esetében, hogy ők már jóval hamarabb lefoglalták az időpontjukat, míg a Batman vs Superment 2015-ről tolák oda később. Szóval a Marvel helyében én is kitartanék a saját elképzeléseim mellett.

 3. Ez mekkora trollkodás…

  1. a Marvel “csak” egy különálló filmet küld harcba a DC eddigi talán legnagyobb dobásának szánt produkció ellen és a mostani nyitás után, illetve Avengers 2-t követően nem valószínű, hogy csökken Kapitány népszerűsége…majd jól olthatják őket, hogy egy szimpla karakterfilmmel is mennyire odacsaptak.

  2. másrészt nekik simán belefér a többi produkció bevétele miatt, ha emiatt buknak 50-60 milliót Amerikában egy gyengébb nyitással, a Superman vs. Batman addigra viszont még többnyire a hazai piacra fog támaszkodni, és ez a deficit nekik komolyan fájhat.

  -> nem lepne meg, ha a DC ezután mégis elmozgatná a filmet, azzal ugyan beismernék előre a Marvel (megkérdőjelezhetetlen) monopóliumát, de legalább nem buknának a bevételből ennyit.

 4. abelh, szívemből szóltál. Még ha a Cap 3 totális bukás is (ami szinte kizárt), a Marvelnek még úgyis belefér, hisz a Marvel Cinematic Universe fossa a pénzt mint a vadliba. A DC szart szarra halmoz (bár a MoS anyagilag siker volt, de nem volt akkora nagy cucc, 668 millió dollár Amerika legikonikusabb képregény karakterénél harmatgyenge), szóval ezzel nem kockáztathatnak. Szerintem tuti el fogják mozdítani a premiert. Az se lepne meg, ha a napokban tennék.

 5. Venom: Nekem erről anno a D3 és SWTOR dátumok jutott eszembe. Ugye a Blizz meg az EA/Bio nagyon sietett hogy karácsonyra kiadhassa a játékát…EA benyögte hogy 2011 karácsonyra nem lesznek kész. Blizz meg simán benyögte hogy na majd jövőre…rá 1 nappal később már az SWTOR premier trailer gyütt…meglett az eredménye. :’D Nem mondom hogy sz*r game. Csak sajnos WoW Copy/Paste klón egy undorító engine-el. (TESO-t is ezt hajtja)

 6. Supi 2 premiere arrébb lesz rakva sztem. Chewee jó hogy visszatér+a régi színész jó hogy itt van, J.J nem nagyon bírom, de az hogy az old castnak is nagyobb hangsúlyt akar és színészeknek, (ahogy hallani lehetett) sok díszlettel és külső forgatási helyszínnel akar dolgozni, nálam nagy nagy pozítivum mind.

 7. sandor
  Gondolom azért mert a klasszikus is sok díszlettel meg külső helyszíni forgatással készült és ez is dobni fog a hangulatán, csak akkor jól is legyen kivitelezve. Vajon a színész tényleg chewy-ként fog visszatérni vagy feltűnik egyszer poénból :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.