Podcast: Nyilvános vetítés 228: Minden CGI

Visszatértünk, bár én brutálisan fáradt voltam az adás alatt, de semmi baj, mert a többiek vitték a hátukon.

Premierek: A hasonmás
Trailerek: The Drop, Lucy, A Night in Old Mexico, The Sex Tape, The Signal, Into the Storm, Teenage Mutant Ninja Turtles, Edge of Tomorrow, Hercules, X-Men: Days of Future Past, Maleficent
Egyebek: Costner és egy esetleges Western trilógia?, Indy reboot Bradley Cooperrel?, Paul Walker CGI, Incredibles 2 + Cars 3
Megtekintve: Noé, Ride Along, Need for Speed, 300 -II., The Book thief, Oldboy

iTunes, RSS, Shownotes és letöltés.

6 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 228: Minden CGI” bejegyzéshez

 1. Spoiler Alert

  human: Azért nem repülőztették NFSben a kocsit, mert ki kellett tűnnie valamivel az utcán, hogy kapjon meghívót.

 2. sztem (én 100%-ra veszem) a Paul Walkeres dolog, CG nem az lesz mint a Tronban, tehát full CG arc, hanem testdublőr és régi filmrészletekből (többi Fast részből) “kivágott” arc és szájmozgás igazítása és elhelyzése a testdublőrre. Az meg nem nagy dolog már az első Jurrasic Parkban megtudták oldani.
  Costner + western jöhet minden mennyiségben, nem is kellene erőltetni ezt a mozis dolgot, ahogy mondtátok HBO vagy hasonlóban kellene gondokodni.
  Indinél jó példa meg nem is James bond, rossz példa mert mostanra már 6 színésznél tartunk, tehát egy bejáratott dolog, elfogadott tény.
  Jó példa, mert csak meg kell nézni, hogy S.Connery után mi lett szegény G. Lazenbyvel és filmjével, lerakta így utólag az egyik legjobb Bond-filmet (szinte minden listán top5), akkor annó bukott egy nagyot és vissza kellett hozni Conneryt.
  Indi folytatás egyféleképpen működhet, Indi 5 Forddal felvezetve valakit egy másik fiaként pl: A végzet templomából ismert csajtól, stimmelne is az idősebb fiú. (nagy hiba volt S.LeBouf castingja) pl: Coopert ő jó is lenne. Indi 6 már új Indi Cooperral és kisebb szerepben az öreg Forddal, úgy Connerysen és utánna mehetne a franchise tovább az új Indivel…így talán bevenné a rajongók gyomra (enyém igen) és ne mondja senki, hogy nem számítanak a rajongók lsd: Star Wars, dollár 100 milliókban kifejezhető ha nem jön be nekik amit látnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.