Majmok az USA-ban

Az USA Today hozott nekünk egy rakás képet az általam eléggé várt Dawn of the Planet of the Apes-ből. A legfontosabbat tettem előre:

De a tovább mögött még akadnak érdekesek.

19 hozzászólás a “Majmok az USA-ban” bejegyzéshez

 1. Annyira kifejező arcuk van. Szinte az uncanny valley ellentéte, amit el tudnak érni a mo-cap technikával…

 2. Érdekes hogy nem takargatják a himbilimbit hanem egyszerűen megszűnt létezni:))

 3. amikor egy ilyen magas szintű kivitelezést látok, eszembe jut, hogy mások miért nem képesek rá. 2013-14-ben is tudnak kurva sok lóvéból ótvar cgi-t gyártani…

 4. a 8.képen az embercsoport ruháján meg sem látszik h apokalipszis volt/van makulátlan ruha,semmi kosz,semmi szakadás…

 5. Csak nekem tűnik úgy, hogy ha még intelligensek is lettek a majmok, de azért valahogy megtanultak lovagolni, (igaz a régi filmekben is így volt). Meg attól, hogy az agyuk túlfejlődött, még nem jelenti azt, hogy majdnem olyan egyenesek, s egyenesen járni is fognak, mint egy ember?! S remélem egy egyszerű orángután, vagy csimpáz nem lesz akkor mint egy ember!

 6. Nem értem miért lenne vicces az első kép. JA igen höhö nédda a majom a puskával.Jézusom. Engem a frász kitör Andy Serkis arckifejezéseitől, tényleg elhiteti hogy van tartanivalónk a majmoktól, zseniális mit lenyom a fickó motion capturrel, igazán érhetne neki valami oscar féleség.
  Elején picit tartottam ettől a folytatástól, de lecsekkoltam Matt Reeves filmjeit, és azt kell mondjam nagyon figyel a részletekre. Ha a script is rendben van, én megkockáztatom hogy még a Rise-t is megugorja. Gary Oldman meg már hab a tortán. Ja most így eléggé várós lett ez.
  Azér mer nem látszik a dzsombája még nem biztos hogy nincs ott, csak nem a combját verdesi. Megnézel egy rendes csimpánzt azon se olyan feltűnő, tudniillik nem igazán gyantázzák :P

 7. Csak a korábbi önmagamat tudom ismételni: Attól mert fejlődik az agyad még nem lesz szembefordítható hüvelykujjad. A zárt szájpadról, meg a széttartó fogazatról nem is beszélve. Jelenleg a megfelelő képzéssel bármelyik gorillát meg lehet tanítani a süket-némák jelbeszédjére szókincsük bővítése csak a tanár türelmétől függ. Ezt például nem nagyon szeretik emlegetni, gondolom azon logika alapján, hogy a süket-némákat nem tartjuk ketrecben valamint nem vágjuk le a kézfejüket sem hamutartónak, így nem kell például azon sem gondolkozni, hogy hol kezdődnek az emberi jogok ilyen intelligencia mellett.

 8. Lehetséges hogy amitől az inteligenciajuk fejlődésnek indult az felépítésében is gyors változásokat okoz. Egyébként az első filmek egy olyan korban készültek amikor a fórumozók még nem okoskodnak szét a film topicját. Igy nehéz egy előzményeket feldolgozó filmnek meg válaszolnia az utólag felmerült kérdéseket. Viszont az első rész nem volt rossz és talán ez meg jobb is lesz. Szóval örüljünk hogy valamit ami régen jó volt nem szúrnak el. A lovas majomnak egyébként mintha lenne némi takargatnivalója. Az M1 vagy m16 után miért lenne zavaró a shotgun?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.