Fed Up

Amerika berág a cukorbizniszre! Arra, hogy rövid időn belül minden harmadik amerikai cukorbeteg lesz. Hogy a vehető kaják többsége hozzáadott cukrot tartalmaz, amire az agyunk úgy reagál, mint a kokainra. Természetesen egy dokumentumfilmmel kezdik.

human
írta
2014. 04. 10. 03:40
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Fed Up” bejegyzéshez

  1. ideje volt már összehozni egy ilyen filmet. ugyanakkor senkinek a fejéhez nem nyomnak pisztolyt, hogy “vedd a szart, vagy kiloccsantom az agyad, és a kiskutyádét is”. hülye emberek.

  2. Én nem szoktam felfeküdni az újabb és újabb összeesküvés elméleteknek, de érdekes módon ennek a cukorellenes mizériának már évek óta hiszek. Fogalmam sincs mivel győztek meg, de igyekszem kerülni a cukrot… havi viszonylatban elég keveset viszek be a szervezetembe. Valószínűleg saját tapasztalatom győzött meg, mikor megboldogult kamaszkoromban egy-egy sütizabálós vendégeskedés (lásd rokonság) után rendszeresen gyötört a fejfájás és aludni sem bírtam. :)

    Tudom-tudom, nem kellett volna annyi fantás sütit zabálni.

  3. 2050-et én nem mondanám rövid időn belülnek. :)

    Nekem is az az álláspontom, hogy igenis rajtunk múlik, hogy elhízottak vagyunk-e, kíváncsi vagyok, hogy meg tudnak-e majd győzni az ellenkezőjéről.

  4. akkor arról is csinálhatnának filmet mennyi vegszert tesznek az élelmiszerekbe.

    a kormány léphetne hogy a gyártók a sima cukor helyett valami egészségesebb édesítőszert tegyenek a kólába, csokoládéba, édességekbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.