Nem felejtették el a Timecop rebootot

Nyugi srácok, volt már róla szó, bár már nem emlékszem mire jutottunk. Azért a Timecopon látszik az idő, de ennyi erővel csinálhatnának valami új időutazós filmet is a reboot helyett. Na mindegy, ami biztos, hogy igazi profikat szereztek a forgatókönyv összehozására: Brian Gunn és Mark Gunn. Bam! Tudjátok mit hozott össze ez a duó? Hát a Journey 2: The Mysterious Islandet. Jó kezekben van a cucc.

human
írta
2014. 04. 10. 03:44
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Nem felejtették el a Timecop rebootot” bejegyzéshez

  1. Kivételesen ezt nem bánom, bár már előre látom, hogy szar lesz. Jobb lenne, ha a sorozatot csinálnák inkább.

  2. Pont hétvégén bele futottam a tv-ben és bár tényleg öregszik, de nem nézhetetlenül, és még mindig Van Damme talán legjobb filmje.

  3. Ez a rebootok halála, amikor mindenféle jöttment írókat bíznak meg a szkripttel, meg huszadrangú flimeseket a rendezéssel. Eddig bukásra áll.

  4. Tulajdonképpen itt nem a filmet remake-elik, hanem a képregényt filmesitik meg újra. Ebből még bármi lehet. A régi filmhez lehet, hogy köze sem lesz.

  5. Egy időutazós zsarus téma, hova hánnyak?. A Van dammeosat egyébként bírtam, egy jó keretbe foglalt akciófilm volt, semmi több, messze nem a legjobb Vandámtól. Ilyen témából bármit ki lehet hozni, csak ne most ujonnan bemutatkozó szinészpofákkal rakják tele, meg ne csak egy szimpla tragikus jelenetek nélküli 12+ os moslék legyen, és akkor talán elfogadható eredményt fognak kiszarni magukból.

  6. Időzsaruból sorozatot lehetne csinálni…Várjatok.volt már..szoszo.Újra fogalmazom..lehetne állatjó sorozatot csinálni..
    Sőt öreg róka révén életem végéig fogom emlegetni az Időfolyó és az Időjárőr című regényeket,ami e témában kamaszkorom egyik legjobb ponyvái közé tartoztak…Mikor messzebbre gondolkodtak,mint 15-20 év ugrás…vagy a szokásos hitleri csavargások…Most a Continuum-ban majdnem sikerült,de csak háttér ötlet lett..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.