Abu Dhabi-ban forog a Star Wars EP 7 egy része

Tudom, baromi apró hír, de mindenki azt tippeli, hogy ez bizony Tatooine-t sugall. Ami nem meglepő, ha méltón akarják búcsúztatni a “nagy öregeket”, amit tervet ugye JJ Abrams rendezőtől halhattunk.

human
írta
2014. 04. 11. 04:12
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Abu Dhabi-ban forog a Star Wars EP 7 egy része” bejegyzéshez

 1. JJ gyerek megalázta a star trekket is, nem értem itt mi mást várnak tőle? Lesz majd millió lens flare, meg kőegyszerű történet, az egész világ szellemiségének szétbaszásával. Aki gyűlöli az SW-t, az joggal várja ezt a filmet!

 2. False: Nekem már annyi is elég,hogy jobb legyen mint az előzménytrilógia! Talán JJ nem néz majd minket 3-4 éves gyerekeknek mint Mr. Nyakarcú!

  Aki itt most esetleg betámadna azzal,hogy “de hát a Star Wars végül is mese, meg hát végül is gyerekek is nézhetik” annak azt üzenem,hogy pl régen is mentek mesék a Cartoon Network-ön meg ma is mennek na de össze lehet őket hasonlítani. A régebbieket a mai napig meg tudom nézni, a mostaniakhoz meg kb valami kemény drog kellene,hogy befogadhassam a sok színes rikácsoló groteszk figurát.

  Ave!

 3. Human: “…méltón akarják búcsúztatni a “nagy öregeket”, amit tervet ugye JJ Abrams rendezőtől halhattunk.” Ez alatt mit értesz? Én nem hallottam semmilyen kiszivárgott tervrről. Dobd be ide, ha hallottál valamit.

 4. Nem kell itt aggódni! J.J. hatalmas fanboy, és nem éppen a kockázatvállalásairól híres. Az egész 7.-rész, egy orbitálisan nagy nosztalgia-trip lesz.

 5. Szerintem meg fantasztikus ST-et csinált, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy a SW legalább ilyen jó lesz. Amúgy meg bárki is vállalta volna el az új SW-filmeket, mindenképp a legszemetebb feladat…

 6. False
  Megalázta a Star Trek-et is? Micsodaa? Csinált már kettő baromi jó Star Trek részt is, és nagyobb SW fan, szóval nekem az is elég ha csinál olyan jót, mint a Star Trek. Persze azért sítusban különbözzön a két univerzum.

 7. ST 2009 szerintem baszott jó volt, újszerű, lendületes (szerintem a története se volt annyira kőegyszerű), engem pl. a lens flare se zavart, eskü nem értem a sok sírást az LF miatt, meg hogy kb mindig azt hozzák fel, hogy mert az ST-ben is mennyi LF volt és hú de szar meg gáz… Nem rémlik, hogy az MI 3 teli lett volna vele, az meg pláne nem rémlik, hogy a Star Wars Ep7 is teli lett volna LF-fel… Jah, várjunk csak, ez utóbbi azért nem rémlik, mert még csak most kezdték a forgatást és egy kibaszott kurva jelenet sem szivárgott ki belőle, így nem tudhatom, hogy lesz e benne egy másodpercnyi LF is.
  A történetről meg annyit, hogy az Ep 4-5 egy kellemes mese, az Ep 5 azért már durvább, az Ep 6 a végén a szőrös dögökkel már kezdett idegesítő lenni, egyébként csak picit mélyítette a világot… Az új trilógia meg egyenesen buta volt, buta történetvezetéssel pedig azt a nagy és kurva nagyszerű GL csinálta nem Abrams… Az új trilógia egyetlen erénye, hogy többet láthattunk az univerzumból, de sokan ezt is lefikázták, mert nem úgy “nézett” ki, mint ahogy ők elképzelték a 4-6 alapján, vagy közben kiadott könyvek alapján, amik ráadásul nem is abban a korban játszódtak.
  Szóval azt a megállapítást se értem, hogy JJ egyenlő buta történet meg univerzum szétbaszás, igazából ezt már maga Lucas megtette, amikor totál figyelmen kívül hagyta az Exp Univ-ot.
  Star Treknél se JJ baszta szét az univerzumot, megtették ezt Bragáék az Enterprise-zal. Van 10 ST mozi, amiből kb 3-4 ami tényleg jó is (Kahn, First Contact, Hazatérés (bár én a földi szarakodás miatt nem kedvelem ezt), illetve a 6-dik rész, plusz egynek még befér a Nemzedékek), az utcsó kettő elmehetett volna egy extended duplarésznek valamelyik TNG évadba, bár igazából a Nemzedékek is…

 8. Cop? jó pár hete az szivárgott ki, hogy az öreg színészek a búcsú miatt vannak a filmben, és az EP8 lesz az igazi új generáció. De persze majd meglátjuk.

 9. Human: ezt értem, de a nagy öregek búcsúztatásához miért szükséges a tatooine?

 10. Tybarius: mindenben egyet értek, kivéve az utolsó bekezdéssel, szerintem az Enterprise se kúrta szét a ST univerzumot, tökéletesen illett bele, logikusan es jól megírt előzmény sorozat volt, mindenben passzolt a későbbiekhez…. Az már ízlés kérdése kinek tetszett, kinek nem(én pl a TOS-t utálom), szerintem jól volt megcsinálva, sajnáltam a kaszát.

 11. “Az új trilógia meg egyenesen buta volt,” Tévedés, a új trilógia tökéletesen bemutatta hogy egy demokratikus rendszert, hogyan lehet szétverni, manipulálni hogy egy “felsőbb” hatalom átvehesse a helyét, és a nép (azt gondolván hogy az életükért ezt meg kell tenni) szépen lemondanak a demokráciáról és a jogaikról. A három filmben zseniálisan volt ez bemutatva. Tehát sokkal okosabb története volt mint az eredeti trilógiának, ahol a gonoszok ellen harcoltak a jók, és ezzel le is zártuk a három filmben történteket. Igazából ha ostoba filmet akarok nézni, akkor beteszek egy marvel mozit, vagy Dzsé Dzsé fogyatékosokkal írt új startrekjéből valamelyiket. Ezt a gyerekes dolgot sem értem, miért a mai filmek nem gyerekesek? Az eredeti trilógiában egy nagy mama robot veszekedett a szennyes vödrével, amíg az űr kalóz a kutyájával vezette a hajóját, a jedi visszatérben meg plüss mackók segítségével verték le a a gonosz fathert, elnézést darth vadert!

 12. Én azt gondolom, hogy amilyen lett az új ST, az nem áll jól a ST-nek de a SW-nak baromi jól fog. Fiatalos, akciódús, látványos.

 13. Az új trilógia dögunalmas volt. Lucasnak egyszerűen tehetségesebb írónak kellett volna lennie, ha a politikai intrikákkal szerette volna mélyíteni az univerzumát. Ott van pl. a Tűz és Jég dala (szigorúan) könyv sorozat, na ott tényleg mély és izgalmas és szövevényes ez a vonal, az Episode I-II-III meg hótegyszerű. Önmagukból kifordúlt, ripacs karakterek, béna új szereplők (kivéve Mault, de lehet csak azért vagány mert ő legalább nem pofázik) ezt kaptuk George bácsitól. Köszönöm, akkor inkább pusztúljon ez és jöjjön inkább az akciógyáros JJ.

 14. Hát azért az új trilógiába komoly politika történetet belelátni igen meredek dolog. Ott vegyengtek azon hogy van sith nagyúr csak mink nem lássuk mer elfödte a schwarzot. Basszus egy össz-szenátusi vérvétel és csá. Persze mondhatjuk, hogy azt meg lehet hamisítani de könyörgöm már ha ez benne lett volna lett volna a történetben egy minimális politikai intrika. Az új Star Trekkel meg semmi baj szerintem max a sok lens flare, de még az sem ha bele gondolunk, hogy az űrben n+1 csillag meg nap simán becsilloghat. Egész egyszerűen a több évtizedig megszokott new generationös techno bullshites, makulátlan, a wc kézmosógéladagoló konzolról a hajó teljes pajzsszekvenciáját átkalibráló star trek helyett elővette az ős sorozat pew-pew, gumigyíkemberrel kempózós űrkalandfilm vonalat a kornak megfelelő technikai köntösben.

 15. Human: nem feltétlen kellene. szerintem nagyon el van csépelve már tatooine. minek menne Luke oda vissza, amikor onnan vágyott el örökre? én nem erőltetném újra azt a bolygót.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.