Quicksilver ilyet tud

Az X-Men: Days of Future Pastból tűnt fel ez a kép, amiben Quicksilver a falra mászik dühében. Vagyis izé. Magneto “lánya”, és egy ADD-s kölök, semmit nem vesz komolyan, legalábbis ebben a filmben.

14 hozzászólás a “Quicksilver ilyet tud” bejegyzéshez

 1. Magneto-nak ikergyermekei vannak. Wanda (Skarlát Boszorkány) és Pietro (Higanyszál). Valszeg ebben a filmben a fiatalabb korukat mutatják be, ez igazolja azt, hogy van egy kép, amin Wanda még kicsi. A Bosszúállók 2-ben pedig már felnőttek lesznek.

 2. Fikáztok itt egy kiragadott képet, közben meg a filmben lehet, hogy egy marha fasza jelenet lesz.

 3. Az X-Men filmeknek és a Bosszúállók 2-nek semmi köze egymáshoz… Külön dolog a kettő, meg kellene már tanulni.

 4. Pont ezért világítottam rá, hogy akár lehetne is közük egymásnak a jövőben, mert kiadtak egy képet ehhez az X-Menhez amikor az ölében tartja ez a Pitero Wandát, aki még nagyon kicsi. A Bosszúállókban pedig tudjuk, hogy milyen idősek lesznek.

 5. De a Bosszúállókban nem mutánsok lesznek, mivel azok a jogok még mindig nincsenek a Marvel/Disney-nél!

  Így a karaktereknek végképp nem lesz semmi köze egymáshoz!

 6. Nem mutánsok és emberetelenek sem. Mi lenne, ha meg se magyaráznák? Így születtek, ennyi. Az “így születtek” már egyenlő lenne a mutánssal. Egyébként úgy azt is olvastam, hogy a Bosszúállók 2-ben nem is lehetne Higanyszálnak és Skarlát Bosszorkánynak hívni őket és tudtommal ezek a nevek is benne lesznek. Egyébként a Fox-nál és a Disney-nél fele-fele arányban vannak a jogok (x-men/testvériség, majd Bosszúállóknak jelentkeznek). Most jöttem haza az Amerika Kapitány 2-ről és ajánlom figyelmedbe a stáblista utánit. A filmről pedig annyit,hogy írtó jó harcok, elég nagy csavarokkal. Az eddigi legjobb Marvel film.

 7. Egyet nem értek. Értem hogy a Marvelnél nem Magneto gyermekei de itt miért nem? Legalább kb 5 évvel ha fiatalabbnak tűnik Pietro a fiatal Magnetotól.

 8. A bosszúállókbeli ikreknek semmi közük nem lesz a x-filmvilágéhoz, akárhogy is erőlködik akárki, hogy összefüggést vonjon közéjük.

  Amúgy, a jövendő múlt napjaiban már kijelentették hogy nem az ő gyerekei lesznek? Bár ez nem lepne meg, scottot és a tesóját is szépen szétcsúsztatták időben, az x-filmvilága a leglogikátlanabbul felépített az összes marvelból. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.