X-men spinoff Mystique-kel?

Azt már rég óta hallgatjuk és reméljük, hogy a tervezett Deadpool vagy Gambit spinoff összejöjjön, ez utóbbira több esély lesz az X-men Apocalypse után, amiben elvileg feltűnhet Gambit. Na most erre feltűnt nekik, hogy Jennifer Lawrence-t kedvelik a népek, és a fiatal X-men generációban ő alakítja Mystique-et, így szóba hozták, hogy vele képzeljünk el egy spinoffot inkább.

12 hozzászólás a “X-men spinoff Mystique-kel?” bejegyzéshez

  1. Az alap trilógia Mistique sokkal jobb. Bár ki tudja mennyire változik meg az új részre, de hq ugyan olyan ember közeli karaktert fog hozni akkor Kösz nem. A kegyetlen, precíz már-már psicho Mistique sokkal jobb.

  2. Az eredeti sokkal jobb Mistique. Meg hogy néz már ki ez?! Már a First Classba is szörnyülködtem, hogy mennyire gagyi.

  3. Nekem is sokkal jobban bejött a régi Mistique, nagyon eltalálták hozzá a színésznőt.

  4. Szerintük van olyan volumenű karakter Mistique, akinek még a képregényben sem volt saját címe, hogy filmet építsenek rá? Ezek mit szednek? Inkább a Deadpool filmen dolgozzanak.

  5. Audible Sharpness: Comic Mistique eléggé fan favorit + JL most felkapott név, úgyhogy a stúdió gondolom összerakta a két dolgot és sikert várnak.

  6. Van egy olyan érzésem, hogy ehhez Lawrence-nek is lesz egy-két szava… Ha tényleg megcsinálják az Apocalypse filmet, neki lejár a szerződése, és tippre csak egy jó zsíros csekkel fogják visszarángatni a kékségbe és ebbe a konkrét franchise-ba.

    Nélküle meg nem vagyok biztos benne, hogy a stúdió annyira ragaszkodna az ötlethez már. Mystique-kel amúgy szerintem simán lehetne spin-offot csinálni, bármely kompetens színésznővel… Csak nem feltétlenül úgy, ahogy az eddigi filmekben bemutatták a karaktert.

  7. Vagy haggyuk már Lawrence kisaszsonyt, és vissza Rebecca Romjin t mint Mystique…sokkal jobb volt! De mivel Raven kb akedvenc mutánsom tuti beülök a moziba bárki játsza! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.