James Cameron teljesen elborult

Az Avatar 2-3-4-ről beszélt.

fejtsétek meg a kifejezést

The second, third and fourth films all go into production simultaneously. They’re essentially all in preproduction now, because we are designing creatures, settings, and characters that span all three films. And we should be finished with all three scripts within the next, I would say, six weeks….The biggest pressure I feel right now is cutting out things – I love to get the film down to a length that is affordable. There hasn’t been a problem finding new and wonderful things to include in the movie.

Szóval mind előkészület alatt, dolgoznak a helyszíneken, karaktereken, lényeken mind a 3 filmhez. 6 héten belül befejezik mind a 3 forgatókönyvet, és kapaszkodjatok meg: a 4 részesre duzzadt sorozatnál még mindig az a legnagyobb baja Cameronnal, hogy milyen csodálatos dolgokat kell kihagynia belőlük hely hiányában.

Ezen kívül rövidre zárta azt a pletykát, miszerint Swarci feltűnne valami rosszfiú szerepben.

28 hozzászólás a “James Cameron teljesen elborult” bejegyzéshez

 1. Szép, átgondolt, hihetetlen képzelőerővel elkészített film ez az Avatar és nem is baj ha lesz még folytatása. DE! Elég a sok mesefilmből… Rendezhetne már megint egy jó kis akciófilmet, mint a Két tűz között.

 2. és jesszusom, még ennyi részt akar világrahányni ebből az ovodás szarkupacból. NA ez kész van…. Inkább a Terminatorra hasalt volna rá, jobban járt volna a világ.
  Ezt az avatart annyira rühellem, ezen kár volt ennyi évet kotlania az öregfiúnak.

 3. Ez A Cameron már nem is fog más filmet rendezni sajnos csak az avatart. Nagy kár érte, a filmtörténelem egyik legmeghatározóbb rendezője. Azt hittem hogy már csak 2 része lesz, erre még jön 3? Az durva.
  Emlékszem amikor kijött a terminator 3, azt nyilatkozta cameron hogy a T3-at ki kéne törölni az emberek emlékezetéből, és a “saját gyerekét megszégyenítették” annyira rossz lett, igaza is volt, de akkor miért nem ő rendezte.

 4. Egyetértek az előzőekben leírtakkal!

  Cameron papa üljön már vissza a Terminator székbe és inkább azt porolja le rendesen! Hozza vissza Linda Hamiltont és Edward Furlongot! A T3 még csak csak, de a T4 pfff…. látványos meg minden, de nem a Cameron-féle Terminator világba való rész!!!

  Szóval lenne itt mit csinálni, nem csak a n’avikon kéne agyalnia.

  True Lies 2, Terminator-reboot, Avatar 2, és talán ahogy régen is volt Alien 1 ridley scott, Alien 2 Cameron volt, most lehetne
  Prometheus ridley scott, Prometheus 2 cameron rendezése!!! :)

 5. Cameron nem szarral gurigazik. Jonnek majd a milliardok a konyhara az elso reszbol kiindulva :o Biztos megint oriasit fog durrantani, 2009-ben mindenki lefota a bokajat a latvanytol, es azota is eleg sokat fejlodott a technika. Egy True Lies 2-nek en is nagyon orulnek. A Terminator sorozat meg sajnos teljesen el lett kettyintve, azt inkabb hagyni kellene a francba.

 6. Sokan elfelejtik, hogy még mindig a folytatások koronázatlan királya ül a rendezői székben. Jó eséllyel mindenki seggre fog ülni a végeredménytől (akár a látvány, akár a film minőségétől remélhetőleg jó értelemben)

 7. A terminatort folytatast camerontol felejtsetek el gyorsan igy a reboot elott 5 perccel sot en a promi2 nek se adnek sok eselyt:( pedig milyen jo lenne
  A folytatasokat azert varni fogom. Meg mindig optimista vagyok es remelem az 1 tortenete direkt volt ilyen ovi. Most volt a mesternek 4 eve h atgondolja a sztorikat esbelevisz egy kis fantaziat is. Folytatasokba bizonyitott mar…

 8. amikor annak idején beültem az Avatarra 3d-ben, én többet vártam tőle, nagyon szép volt, de valahogy nem hozta azt az igazi érzést, mintha én is ott lennék a filmben.

  van még mit fejleszteni a 3d-n.

 9. Cameron nem hülye ember, ha azt mondja szeretné ezeket megcsinálni, akkor tuti, hogy van annyi jó ötlete és karaktere, akikkel érdemes ennyit bajlódni.

  Mindig is jól tudta mi kell a népnek, látja, merre halad a világ, úgy érzi, hogy ebből a sztoriból még van mit kihozni. Előzetesen meg kár elégedetlenkedni. A Terminátorhoz meg azért nem nyúl, mert 2 részben elmondta amit kellett, aztán annyi.

 10. Az biztos, hogy 1 nézőt már vesztett ezekre a filmekre. Engem :)
  Forgatókönyvek? Az elsőnek sem volt :) Cameron a filmgyártás technikai részéhez sokat hozzátett, de a film egy nagy 0, a történet meg összelopkodott marhaság. A színészekről meg ne is tegyünk említést :)

 11. Mennyi ez esélye, hogy Cameronnak és Baynek ugyan az a szövegírója? Vagy csak ugyan azt a szert szedik?
  Még nincs kész a forgatókönyv? Mit pöcsöltek eddig?

 12. Egy forgatókönyv nem csak annyiból áll, hogy Petike mondja Julcsikának, hogy szép az idő..erre Julcsika válaszolja, kimosom a ruhákat.
  Az elkövetkező évek legfontosabb hollywoodi filmjeiről van szó. Mert ez nem egy újabb könyvadaptáció, reboot, vagy ilyesmi, hanem minden idők legtöbb bevételt elért mozijának egyben forgó három folytatása. Iszonyat mekkora meló lesz benne….

 13. Nekem tetszett az Avatar, de nem tartom egy StarWars/MassEffect szintű epic sztorinak és igazából az első részben bemutatott világból egy StarTrek szintű széria se adná magát.

  Ettől persze szurkolok, hogy meglepetést okozzon a franchise.

 14. Amúgy pont jó a balance a story közérthetősége és a visual effektek közt, az átlag civileknek a lényeg mostmár a látvány ha moziba mennek, lásd marvel gecik, transgeci, pacific rimgeci, story egy kalap kutyaszar, de mégis szórakoztató. De az avatar azért egy szinttel ezek felett áll.

 15. Már csak a saját IP miatt jár egy kis tisztelet, ebben a rebootokkal teli világban.

 16. Jöhetnek az Avatar filmek részemről, én vevő vagyok rá, van benne potenciál bőven, és Cameron fantáziájában sincs hiány. Az első is tetszett, és Cameron mindig rá tud tenni egy jó nagy lapáttal, minden tekintetben, a folytatásokban. A Terminátor filmek meg tőlem maradhatnak az ötletdobozban, abban a sztoriban már nincs több, ez tisztán látszik a második után leforgatott ötlettelen, lélektelen részekből. Nem értem ezt a nagy nyígást a Terminátor folytatások után, hagyják szépen méltóságban megöregedni a frenchise-t…

 17. Azon most ne kezdjünk el vitázni százezredszer, hogy az Avatar eredeti ötlet-e avagy sem, de az biztos, hogy a 2., de főleg a 3-4. rész az már kurvára csak egy folytatás. Ráadásul az ilyen nyilatkozatok alapján erősen kétséges, hogy nem a megszokott nagyobb-szebb-látványosabb vonal mentén.

 18. Ez egy ugyanolyan közel üres látványfilm volt mint a képregényadaptációk, semmivel sem több. Kiszámítható vacak, ráadásul nem ezzel találta fel a rendezője a spanyol viaszkot.

  Arra azér kíváncsi lettem volna, ha nem Cameron neve van mögötte, hanem valami középszar rendező, meg nem lett volna ennyire jó a marketingje, hogy never seen before effekteket kaptok emberek, akkor is ekkora túllihegés lenne ez a film úgy önmagában /sztori+látvány koncepció- korszerű effektek nélkül/.

  Jó reklámmal nagyon sok szemetet el lehet sózni. CAmeron ezt a filmet eléggé szétmisztifikálja, hogy minő mestermű, meg hogy hány éven át kotlott fölötte.
  Azt nem zárom ki ,hogy a következő részekre valami jobb történetet is összetákol, de az első rész nem volt egy felejthetetlen élmény számomra.


 19. Arra azér kíváncsi lettem volna, ha nem Cameron neve van mögötte, hanem valami középszar rendező, meg nem lett volna ennyire jó a marketingje, hogy never seen before effekteket kaptok emberek, akkor is ekkora túllihegés lenne ez a film úgy önmagában /sztori+látvány koncepció- korszerű effektek nélkül/. ”

  Amiket leírtál, befolyásolta, befolyásolta volna az első két, maximum három mozivásznon eltöltött idejét a filmnek. De a többi x hetet (nem is emlékszem már rá, hány hétig vetítették telt házakkal) már nem.

 20. Zseninek zseni, de nagyon sajnálom,hogy nem csinál már igazi szájöns fiksönöket.

  Gyerekkorom óta őa kedvenc imádom filmjeit tucatszor láttam már,de egyszer titkon remélem megcsinálja a Battle Angelt. Csak hát az se a közeljvőben lesz…

 21. Vagy csinálná meg inkább az Aquamen folytatását Vincent Chase főszereplésével! : )

 22. Valaki elspoilerezné nekem, ha szépen megkérem a végét a filmnek, mert alig rémlik a sztoriból valami. A youtube meg csak szemeteket dobált ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.