20 hozzászólás a “Ilyen a harc a Sentinelek ellen” bejegyzéshez

 1. Lehet én vagyok a béna de magyar nyelven semmit nem találtam a Sentinelekről. Itt konkrétan arra gondolok,hogy mitől is olyan különlegesek ők? Nagy robotok, ok. És???

 2. A Sentinelek-et azert hoztak letre hogy kordaban tartsak a mutansokat. Az elso tipust 1973-ban epitette a Trask Industries, Bolivar Trask vezetesevel. Ami a fenti videoban lathato pedig mar a 10-edik verzio. Legalabbis a filmben ez lesz a hatter sztori. Amugy itt meg lehet nezelodni ha erdekel: http://www.trask-industries.com de sajna nem magyar.

 3. Balazs: Köszönöm de engem kifejezettan az érdekelne,hogy még is mitől méltó ellenfelei a mutánsoknak? Józan paraszti ésszel pl Magneto széjjel tépi őket. Rozsiról nem is beszélve.

 4. AAAASASDAda ez nagyon durva lesz :D Most már idegekkel várom.
  Prothean: Gondolom az újabb típusok már ellenállnak többféle mutáns ellen. Szerintem nem fémből vannak a videón is látottak, ezért Magneto semmit se tudna velük mit csinálni. Farkast kéne mindegyikre ráereszteni azt meg van oldva a probléma. :D

 5. Árnyékmacska a tökéletes ellenfél a Sentinelek ellen. Egyszerűen átszalad rajtuk, ha meg el akarják kapni, akkor is simán átsétál a karmukon :D Neki adjanak pár fegyvert meg bombát stb. és el van intézve. (Meg a portálon dobáló csajszi is hasznos.)

 6. Jizzed in my pants…
  Also: nem véletlen hogy pont ezek a mutánsok maradtak életben a jövőben ;)

 7. Prothean: A regi rajzfilm sorozatban emlitik hogy nem fembul keszultek amikor Magneto harcolt veluk, erre Magneto hozzavagot egy halyot az eggyikhez de vegul ugy is alulmaradt a tulero miatt. Ha tippelnem kene akkor sztem azert tudjak felvenni a harcot a mutansokkal mert rengeteg van beloluk es ezt a trailerben is lathattuk egy pillanatra. Amit meg remelek hogy lesznek olyan igazan hatalmas Sentinelek is mivel a trailarben nem “sokkal” nagyobbak az embereknel de ha megnezitek a linkemet akkor lathato hogy mennyivel nagyobb a kocsinal ami elotte van. Szoval remelem hogy megkapjuk a 30 meteres nagy robotokat amikkel eleg latvanyosan csatazhatnanak a mutansok.

  http://static.filmbuzi.hu/wp-content/uploads//2014/01/megxmen1.jpg

 8. Ez valami szédület jól fest. A promó weboldalaknak meg valami félelmetesen jó hangulata van. Ha az meglesz a filmben is ez mellé a látvány mellé, akkor nagyon pöpec kis film lehet ebből. Nagyon remélem, hogy minőségben felnőnek az Avengers-Captain America TWC vonalra, csak sokkal több komolysággal.

 9. Rohadt jó, ahogy Sunspot feltölti Bishopot, meg a fegyverét akció előtt. Kíváncsi vagyok utóbbi csúzli nélkül is fog e tudni “lőni”.

  Prothean:
  Felismerik a mutáns gént és mindenféle komoly fegyverzettel vannak felszerelve, nagyok sokan vannak stb.

  A X-es széria meg alakváltó és alkalmazkodik a környezetéhez, így valószínűleg Bobby fagyasztása, meg Sunspot tüze sem lesz túl sokáig hatékony velük szemben:

  2013 Trask Announces Mark X
  The next generation of the Sentinel program promises a definitive containment of the mutant threat

  Responding to the rise of mutant rebels, Trask Laboratories unveils the next generation in its Sentinel line — the Sentinel Mark X. Among the new model’s many upgrades is its ability to shape shift and physically adapt to environments.

  http://www.25moments.com/#!/moments/2013

 10. Sentinelek sokan vannak, plussz az újabbak ,mint pl: Nimród alkalmazkodik a mutáns erejéhez pl: Magneto ellen, ellen mágneses teret generál + ha el is pusztítják, molekurális szinten összerakja magát

 11. Elkezdtem nézni a vidit, de inkább leállítottam annyira rohadt jól fest, inkább vásznon.

 12. Nem lesz rossz! De sokan szokták fikázni a számítógépes megoldást benne! Én nem szoktam, de nekem kicsit kilóg a robotnál, és a kis lángosboynál! Előző részekben jobbak voltak!

 13. Ezek nem azok a upgrédelt sentinelek?Amik újra össze tudják rakni magukat?Fú mi is volt a neve?Néró?Ezek ellen harcolt az a feketebőrű vadász,meg a az a fehérbőrű időutazó…Ezeket a régi X-men-ből láttam!!!

 14. A X-es széria meg alakváltó és alkalmazkodik a környezetéhez, így valószínűleg Bobby fagyasztása, meg Sunspot tüze sem lesz túl sokáig hatékony velük szemben

  2. TRAILER SPOILER

  Várható volt. Bobby esete már látszik is az új előzetesben, ahol a Sentinel Sunspot-féle tüzet csihol magán és kiolvad a fagyasztásból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.