Die Hard 6: Samuel L. Jacksonnel? A FOX legalábbis ezt szeretné

És tényleg túl jónak hangzott a McClain Japánba megy egy végső kalandra, Nakatomi meg minden, tökéletes keretbe foglalva a Die Hard filmeket. Annak az íróján látszott a lelkesedés a karakter iránt, méltón akart tőle elbúcsúzni…

A FOX meg belefingik a lisztbe.

John McClane + Zeus telefonálgat

Bár a Japános sztorinál is emlegették Jackson karakterét, de úgy tűnik a stúdió dobta az írót, legalábbis a Latino Review értesülése szerint: “FOX is meeting writers for takes on next DIE HARD. It has to involve John McClane AND Samuel Jackson’s Zeus Carver character!” Avagy írókat válogatnak, a kitétel: mindenképp a McClane+ zeus párosnak kell lenni benne. A harmadik részhez akarnak visszanyúlni ezek szerint, a buddy cop sorba állóhoz.

Csak hát ezt ami a képen van lehetetlen lesz felidézni igazából, a megfáradt cowboy japánban mentalitás jobban illett volna a végső kalandhoz.

human
írta
2014. 04. 15. 13:11
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Die Hard 6: Samuel L. Jacksonnel? A FOX legalábbis ezt szeretné” bejegyzéshez

 1. Imádom SLJ-t, de amilyen karaktert alakított… egyik legrasszistább karakter. Nem volt szimpatikus. Remélem nem lesz benne.

 2. Ha olyan f*sza lesz mint az utolsó rész, akkor jöhet.

  Na most aki bevette a fenti hozzászólásomat, meg is érdemli. :D
  Annál rosszabb filmet mostanában… nem… úgy általában nem láttam. Borzasztó volt.

 3. úristen, meddig rugdossák még szerencsétlen McClane hulláját? a harmadik után SEMMI szükség nem volt a folytatásokra, végleg sárba tapossák az egészet. marhák.

 4. Számomra az 1-3 részek voltak DIE HARD-ok. Pont. A 4-5-re úgy tekintek, mint valami teljesen különálló akciófilm-trilógiára, amiben sajnos a karakter neve ugyanaz, egyértelműen pénzügyi okokból. Gyakorlatilag pontosan ez is történt.

  A hármat és az egyet rongyosra néztem, a kettőt ritkábban láttam, de még az is fényévekkel jobb az újaknál. A 4-5-öt egyszer-egyszer láttam, és nem is moziban, a közeljövőben pedig nem is fog nőni a számláló.

 5. Tény, hogy az 1-3 már hozzám nőtt, mert vagy százszor láttam őket anno, főleg az 1-2-t, de a 4. rész sem volt rossz, mostanra már többször megnéztem.
  Az 5. részt teljesen elrontotta a fia fapofás “játéka” számomra, talán nélküle még egy nézhető film lett volna, sosem fogom megtudni. Próbáltam a minap hbo-n újranézni, de 20 perc után elkapcsoltam.
  Majd meglátjuk, mit tud a 6. rész.

 6. A FOX meg belefingik a lisztbe….ez tetszik :) amúgy igen, nem kell ezt eröltetni sehova

 7. A 4ik még egész vállalható volt, nekem tetszett. Az 5ik az nem Die Hard. Mostmeg eza ok kezdünk kifogyni az ötletekből milegyen? Báázzeg vigyük má japánba dolog kicsit sántítós nekem.Szinte látom az unott arcú Mclane-t ahogy előtte táncol egy szamuráj, az meg tökönrúgja, és pofánlövi.:D Samuel nem lenne rossz, de látszik hogy nem igazán próbálnak kreatívak lenni, jöjjön a bevált formula.
  Mindegy előre nem mondok inkább semmit.

 8. A 4. rész is oltári jó, viszont az 5. kritikán alulira sikeredett, bár el se készült volna. SLJ karaktere meg irtó jó volt.

 9. A 3 rész minden idők egyik legjobb akciófilmje! 4-5 rész egy vicc.
  Ha John Mctairnan visszatérne, vagy valaki régebbi rendező aki nem csak a CGI-hoz ért, talán még jól is elsülhet. De erre semmi esély.
  Kevés az új rendezők között az igazi tehetség, ez a legnagyobb baj.

 10. hát, ha Willis ugyanúgy végigunná ezt is, mint az 5-öt akkor fölösleges az egész, még ha a forgatókönyv jó is lenne (ellentétben az előzővel)
  Samuel L. Jacksonról meg nem is beszélve, aki ugyan még mindig badass, de már öreg és meghízott így hatvanévesen az akciózáshoz.
  Abba kéne hagyni a régi jó dolgok addig történő facsargatását, míg a régi hírnevet is teljesen elhalványítja az újkori fossá avanzsálás.

 11. Jacksonon nem fog múlni a dolog, ahogy ismerjük, ő még akkor is elvállalná ha Bruce Willis benne se lenne a filmben. :)

 12. Az első rész egyértelmű klasszikus, utána nekem a második volt a kedvencem. szerintem ez a kettő az igazi, vérbeli Die Hard. A harmadik és a negyedik rész a nagyvárosi, többhelyszínes,autós üldözős hepajkodással már egy másfajta Die Hard. Az ötödik is felső kategóriás volt…a DVD-re kiadott filmek között. Azt el kell felejteni.
  Ha a hatodik részből is egy fél várost lerombolós pszeudo-szuperhősfilmet akarnak kihozni, részemről már most kuka.

 13. A negyediket nem értem miért mossák össze annyian az ötödikkel. Az még jó volt a maga nemében. Hozta a harmadik rész hangulatát még bőven vállalható színvonaleséssel. Szerintem totálisan beillett a sorba. Ellenben az ötödik…

 14. a negyedik életem egyik legnagyobb filmes csalódása-mondjuk az előző részek miatt magasan volt a léc ez tény-az ötödik meg az egyik legrosszabb film amit valaha láttam.

 15. “Fa!
  Két fa!
  Szikla,szikla!
  McClaaaaaane!!!”

  Az első rész új színt vitt a megfáradt akciófilmek világába,a második (akárcsak a Halálos fegyver szériánál) nagyon gyenge,a harmadik über!!!Okos történet,remek casting (Irons rulez!),tökös McClane,kellően koszos & szakadt trikó,kismillió poén,mégis izgalom a köbön.

  “Megkérhetlek hogy ne ugass bele a magánéletembe,he?Te meg ez a Simon elbasszátok még a jó kis másnaposságomat is!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.