Gone Girl-előzetes: Fincher Fincher

Gillian Flynn bestsellerén alapuló új Fincher-filmhez végre befutott az előzetes. Főszerepben Ben Affleck és Rosamund Pike. A nő a házasságuk 5. évfordulóján eltűnik, és minden jel arra mutat, hogy a férj tett valami rosszat vele. Az extra, hogy mindeközben flashback szerkezettel a házasságukat is látjuk, ahogy idáig fajultak a dolgok.

A könyv rajongóinak pedig gigaextra: Flynn új befejezést írt a mozifilmhez!

Poszter is van.

gone girl teaser poster

human
írta
2014. 04. 15. 04:30
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Gone Girl-előzetes: Fincher Fincher” bejegyzéshez

  1. SPOILER

    Hála az égnek, a könyv tényleg zseniális, de a végével nem voltam kibékülve..valószínűleg, mert az után olvastam ki, hogy megtudtam megfilmesítik..és úgy éreztem oda ez kevés vagy egyszerűen nem működne (hiányzott egy Hetedik szintű csavar), szóval most kicsit lelkesebb lettem :) Remélem ütni fog.

  2. Végre egy újabb Fincher film!
    A más befejezés miatt pedig érdekelni fog a könyv is.

  3. Fincher iránti lelkesedésem megcsappant az utóbbi időben,főleg a gagyi remake-jei meg életműfilmek óta.(facsékönyv ,semmilyen tetovált lány , újabb jobs életműfilm wtf)
    Viszont itt a könyv szerzője/forgatókönyve van. Remélem lesz miből dolgoznia mr Finchernek és egy új érdekes történetet kapunk végre.

  4. qpak: Akkor boldog lehetsz, mert kiszállt a Jobs filmből. Az már más kérdés, hogy ennek bárki más fog-e örülni?

  5. Elöljáróban annyit,hogy nem olvastam a könyvet,de elvben nem értem a hírt: ha valaki ír egy könyvet,amivel világhírű lesz (ergo nem szar amit alkotott),megveszik,film lesz,akkor miért kell átírni a végét?Ha volt egy jó befejezése (ami ELVILEG volt ugye,különben három darabot sem adott volna el),akkor hirtelen csak a film miatt kitalál egy még jobbat?Akkor viszont a könyv befejezése mégis szar lett.De akkor miért lett sikeres?Vagy ez bevett szokás kint?Na ez az igazi ouroboros kérem,arról nem is beszélve,hogy akkor csak az alapötletet vették át,mivel a vége át lesz írva – akkor viszont hót felesleges volt megvenni a könyv jogait,mivel ez így már nem adaptáció,csak a regényen alapul a történet (igen,van különbség,nem ugyanaz a kettő).

    Azért láttam “pár” regényadaptációt,és az alkotói szabadság fogalmával is tisztában vagyok,de SZERINTEM ez egy befejezett-jól megírt kriminél-thrillernél megbocsáthatatlan,már bocs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.