Megmagyarázzák: Guardians of the Galaxy

Kiadtak egy ígykészültet a baromira várt Marvel filmhez, a Guardians of the Galaxyhoz. Pár új képkocka és a semmitmondó marketingszövegek pufogtatása, ezt kaptuk. Whole new element: Space!!!

11 hozzászólás a “Megmagyarázzák: Guardians of the Galaxy” bejegyzéshez

 1. mekkora guilty pleasure lesz ez a film, te jó ég. :D az ötödik elem óta várok valami hasonló kosztumös, bolondos, súlyos filmre.

  meg kéne nézni az ötödik elemet.

 2. Azért remélem mindenki tisztban van vele, hogy bár az első trailer úgy mond vicces volt, egyáltalán nem lesz az. Sőt arra hajazok, hogy kb annyira lesz az, mint az Amerika Kapitány 2. Itt lesz ellenségnek Ronan a vádló, Nebula, valamilyen szinten a Gyűjtő sem lesz éppen egy jó barát, Yondu, Korath. Sötét film lesz ez higgyétek el és végre többet mutatnak Thanosból is, akiről remélem mindenki tud. Bosszúállók 2 előtti uccsó film, nem fogják ezt elhülyéskedni és ahogy James Gunn is mondta a 2. trailer komolyabb hangvételű lesz.

 3. marvel: végül is !!!SPOILER!!! Thanost Drax öli meg :) !!!SPOILER!!!

  Am Gamorát a képregények alapján (V2) totál nem így képzeltem el, itt picit nyüzügének tűnik. Am a többi Guardian is elő fog kerülni? Pl. Cosmo, Mantis, Bug… a sor hosszú, vagy maradnak a többi filmre?

 4. Új fejlemény. Rengeteg forrás megerősítette, hogy a Csodálatos Pókember 2 egyik stáblista utáni jelenetében az X-Men Eljöndő múlt napjaiból tettek be egy részletet. Szerintem egyértelmű lesz itt (na jó a Fox és a Sony között). :D NEM VICC

 5. Nem vicces lesz, nem az a lényeg, hanem, hogy halál laza lesz az egész. Azt lehet komolyan is. Ha már csak a képregényből indulunk ki, ugyanez laza, de baromi jó ütős sztori (és igen nem kevés vicces beszólás)

  Spoiler(féle?)

  Cosmo valószínűleg be fog figyelni már ebben a részben is (volt egy interjúban róla szó), Adam Warlockra meg vannak már elszórt utalás pl. a gubó a Thor 2 Collector jelenetből, de szerintem ezeket a 2. részre tartogatják, elég lesz egyszerre ennyi szereplőt megismerni)
  Mantist nagyon szeretném látni vásznon, kedvenc karakterem:)

 6. Bugot a film első tervezete szerinte beleakarták tenni, de ha sikeres lesz a film, akkor a 2.részben megkap(hat)juk.

 7. Ha valaki tudja, akkor az kérem írja le! Elvileg akiket leírtatok előbb szereplőket, azok a képregények alapján az első szériában szerepeltek többnyire! Volt, van van átfedés a mostani szereplőkkel?!
  S hogyan jön ide a képbe a Bosszúállók 2. része?! Ott ugye Ultron lesz, s azt a bosszúállók gyúrják le, vagy valamiről lemaradtam? :)

 8. Ultron az Annihilation: Conqest sztoriban kerül kapcsolatban, az akkor még nem Guardians néven futó, de ugyanazon szereplőkkel.
  Szerintem egyikük sem fog megjelenni a Bosszúállók 2-ben. Inkább úgy kapcsolódnak majd a sztorik, hogy mellékszereplők, akik itt is kavarják majd amit kell, valószínűleg feltűnnek majd a Bosszúállók-ban. A Gauardians a Bosszúállók 3-ban (Jó esetben a Guardians of the Galaxy 2 után)Thanos miatt fognak megjelenni a földön, addig nem hiszem.

  A képregény 3 szériás ha úgy vesszük. Az első még a 70-es években volt, aztán Abnett és Lenning ki jött a második szériával a 2000-es évek közepén, aminek az előzménye volt az Annihilation: Conqest (azt is ők írták)és befejezte a Thanos Imperative-ban.

  Ennek egyenes folytatása a 3. széria, ami még most is folyamatosan írodik. Bendis nevéhez fűződik, és itt kezdődik az átjátszás a :Föld- Bosszúállók és a Galaxis között. (van itt még X-men is meg minden)Folytatás, bár Bendis elég sok mindent nem magyarázott még meg, ami nyitva maradt a 2. szériából. De ígérgeti.

  Ezt a sztori vonalat markolták fel érthető okok miatt, de az Abnett féle karakterekből indulnak ki, mert hát az a legjobb és a legelismertebb(meg amúgy szerintem is) A 3. szériában kevesebb a karakter, mint a 2. ben a Guardians részéről. Akik megmaradtak persze ők a film 5 főszereplője is, de még rajtuk kívül legalább ennyi érdekes karakter bejöhet. Abnett hangulatot akarnak, szóval onnan is jöhetnek még történet szálak, meg hát Star-Lord maszk dizájnja is onnan van, szóval azaz alap.

  Szerintem nem látunk Star-Lord a földön a Bosszúállók 3-ig, a Guardians of Tha Galaxy afelé fog felépíteni. Hogy ne csak azt lássuk, valami alian megtámadja a Földet és a Kapitányék leverik, hanem hogy honnan jön és miféle. Mint ahogy Loki is fel lett vezetve a Thorban.

 9. offf.

  az új Amcsi kapitányból miért maradt ki Sólyomszem ?
  ha benne van a Shield és Fekete Özvegy is, akkor ő hol marad ?

 10. Copperhead: Forgattak egy jelenetet, ahol elmagyarázzák, hogy merre jár. Ezt viszont kivágták, szóval talán a dvd/blu-ray kiadásra felkerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.