Tényleg Channing Tatum lesz Gambit?

Egy interjúból derült ki, hogy már találkozott is Lauren Shuler Donner producerrel, aki az eddigi X-men filmek castingolása körül mindig ott sündörgött, a karakter kapcsán. Sajnos nem adnak “Riggins”-nek még egy esélyt a szerepre.

Ezeket mondta Tatum:

I met with Lauren Shuler Donner. And I would love it. Gambit is really the only X-Man I’ve ever loved. I mean I’ve loved them all, they’re all great, but I guess from being down south – my dad’s from Louisiana, I’m from Mississippi, Alabama, Florida – I don’t know. I just related to him. He’s just kind of suave… He’s the most un X-Men X-Man that’s ever been in X-Men. Other than maybe Wolverine, who’s like the anti-hero. He’s a thief. He’s not even a hero. He’s kind of walking the line of grey… He loves women and drinking and smoking and stuff so he’s just a cool guy who happens to have a moral center….I hope it [comes together]. You never know it’s a weird industry. If the stars align, I would die to play it. I’m already working on the accent. It’s crappy at the moment.

Röviden: a szülőföldje miatt közel érzi magához a karaktert. Gambit a leginkább nem X-men az X-menek közül, már persze Rozsomákon kívül, ezért szimpatikus neki. Meghalna a szerepért.

Itt a teljes videó ahol szóba került a dolog.

human
írta
2014. 04. 16. 04:30
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Tényleg Channing Tatum lesz Gambit?” bejegyzéshez

 1. Mi volt a baj a taggal aki talán az első farkas filmben volt? Szerintem nagyon illett rá, az már nem az ő hibája, hogy nem írtak semmit annak a karakternek. Ezerarcú Tatumot nem akarom Gambitnek. :(

 2. Ezt a fals dumát édes istenem :D Kitsch-nek pedig nagyon jól állt a szerep. Sajnálom.

 3. Nem értem miért nyomják ezt a Tatum gyereket, azon kívül hogy van egy oké teste, meg csinos pofikája, kábé semmit nem ér a vásznon. Nulla.

  Persze nyilván nem is én vagyok a célcsoport, amikor beválogatják egy filmbe. Van olyan nőismerősöm, aki odavan érte, kérdeztem, mégis miért? Mondjon már egy filmet amiben jól játszott. Erre: mert olyan cuki, és milyen jól néz ki! Filmcímet persze nem tudott mondani. :D

  Nah. Egyébként nem vagyok hímsoviniszta.

 4. Etele: A buddy filmjeiben mindig sikerül megtalálnia az összhangot a partnerével, szóval azokban szerintem tökéletesen helyt tud állni. (21 Jump Street, White House Down)

 5. Mindkettőt elkezdtem nézni, de még a feléig sem jutottam. Szarok.
  De szó se róla, el tudom képzelni, hogy a figura a limonádé, nem sok kvalitást igénylő szerepeket elviszi a hátán. (Ja, Magic Mike-ból 15 percet bírtam, szóval részemről az igyekezet megvolt, maximálisan.)

  Na de Tim Rigginst lecserélni erre a nyálgúnárra? Abszolút nem egy ligában játszik a két csóka. Férfiszemmel sem.

 6. Gambit mindig is a kedvencem volt az X-ek közül és ennek tükrében mondom azt, hogy Tatumhoz nem passzol. Én kifejezetten bírom a srácot, de Gambit egyszerűen nem ő.

  Rigginsnek jól állt a szerep, de ha már Franchise-t építenek az X-men köré is, akkor gondolom egy alapból húzónév kell, mert lehetne akármilyen látványos, kritikailag elismert, stb. Kitsch-csel, ez a visszafogottan népszerű karakter nem mászna el 100M fölé.

 7. “De szó se róla, el tudom képzelni, hogy a figura a limonádé, nem sok kvalitást igénylő szerepeket elviszi a hátán”

  :DDD

  Ja mert az Xmen,Superman,Batman…filmek Scorseseket meg De Nirokat követelnek a karakterek mélysége és rendezések nehézségei miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.