39 hozzászólás a “X-Men: Days of Future Past WOWOWOW?” bejegyzéshez

 1. CSak azért sem nézem meg ezt a trailert. Előzetesek nélkül is bülnék erre a filmre.

 2. Én is nagyon várom, DE sok akciójelenet iszonyat SÖTÉTnek néz ki, ami nem jó. Szeretem az éjszakai akciójeleneteket (pl. T2), de itt ez már túl sötét. Remélem, a filmben nem ilyen lesz.

 3. Engem nem különösebben hatott meg ez a trailer. Igaz engem eleve ez az X-Men dolog nem tud megfogni. Valahogy számomra gagyik a szuperhősök. Valahogy az Avengers sokkal-sokkal jobban bejön.

 4. “Valahogy számomra gagyik a szuperhősök.”
  Miért, az Avengers micsoda, egy csoport génmódosított ingatlanügynök?

 5. Iszonyatosan várós és ez a trailer méginkább meggyőzött…

  Ellenben most már teljesen összezavarodtam az idősíkokat illetően…
  Úgy tűnik mintha a first class előtt játszódna, mivel charles még tud járni és vele van Raven is, plusz Beast is normálisan néz ki. De ennek ellentmond hogy Magnetóval már ismerik egymást… Ez így nekem nagyon zavaros…

 6. Ez a film is majd csak jól összekeveri a dolgokat. :D Még szerencse, hogy nem különösebben érdekel az egész X univerzum. Bár a First Class egész jó volt már.

 7. ugye quicksilver az magneto kölke akkor itt hogy szerepel? és hogy lehet h az avangersben meg még csak annyi idős mint itt ,vagy ha nem is annyi de nem 20-30 évvel idősebb

 8. Talán SPOILER

  Elnézést, ha Off, de ez a bejegyzés áll a legközelebb a kérdésemhez, ezért itt teszem fel:
  Mi köze van a SONYnak a FOXhoz? Mindig azt olvasom, hogy nem igazán várható egy mindent felölelő Avengers mozi, mert a 3 stúdió messze áll attól, hogy együtt dolgozzanak, most mégis a Spider-Man végefőcím közepére tettek be egy X-Men/Mystique előzetest. Az még mindig a FOXnál van, nem? Nyilván a Marvel Studios az összefogó dolog, de akkor is meglepő a számomra.
  Annyira nem vagyok benne a témában, csak felületesen, de érdekelne a válasz, szóval ha valakinek egyértelmű, ne a magas lovon ülve reagáljon, kérem.

 9. Az előző hangulatosabb volt, itt túlságosan akciósra, mesélősre vették a figurát, de ettől függetlenül továbbra is veszettül jól néz ki.
  Nem lepődnék meg ha a jövő akcióban mindenkit lekaszálnának a Sentinelek és Logan is csak addig élné túl, amíg vissza megy a múltba.

 10. Twins: itt máshogy magyarázzák és megegyeztek a stúdiók, hogy mindkét filmben lehet, csak Avengersben nem ejthetik ki a mutáns szót vagy valami ilyesmi.

 11. Twins: Az Avengers 2: Ultimate Money Shitting Machine-ben Quicksilver és Scarlet Witch a Tesseract erejével “létrehozott” lények (i.e. az erejüket onnan kapják), ha jól hallottam. Lényeg, hogy hivatalosan nem mutánsok.

 12. Venom, Twins: Ja, legalábbis így magyarázzák. Pedig azok, hiszen ugye Magneto kölykei:) Csak hát a Fox anno konrétan a két karakter jogát- gondolom- nem vette meg, csak az X-men portfóliót úgy “ánblokk”. A Marvel meg azzal érvelt, hogy a képregényben mindketten tagjai voltak a korai Avengersnek, szóval mindkét helyre tartoznak. Így született ez a köztes megállapodás, hogy akkor mindkét filmben benne lesznek, csak -ahogy human is írja- az Avengersben nem használhatják majd rájuk a mutáns kifejezést.

 13. Fasza trailer de ez a Puff Daddy zene árt a hangulatának. Komolyan nem tudtak egy ilyen kaliberű filnek saját zenét szerezni? Jó hogy nem a kibaszott Manson-féle Sweet Dreams-t tették be alá.

 14. Remélem tényleg nagyot fog szólni és nem tipikus Singer film lesz, hogy jónak jó film, de nem nagy durranás. Kíváncsi leszek tényleg mennyire lesz megkutyulva a sztori, már a trailer alapján is sok kérdés vetődik föl.

 15. Nem tudom miért Peter Dinkleage kapta Tuskot, de az biztos, hogy az egész mutáns utálata mögött majd a kisebbségi komplexusa áll majd.

 16. Az teny hogy Qrva jol nez ki csak sajna van jo par pelda arra hogy osszeraknak nagyon jo trailert a filmhez amit a kozonseg nagyon var es mikor kijon az egesz film osszesegebe meg csak okes. Ma neztem meg az uj Pokembert es hat tobbet vartam attol is. Nem mondom h rosz film sot van benne sok jo jelenet de vegulis csak hozza a papir format es ennyi.

  Amugy ebben a filmben en teljesen nem ertem hogy ez mikor jatszodik.

  A First class elott? Charles meg tud jarni, beast pedig meg nem az a kek kis mosomedve.

  A First class utan? Magneto es Charles ismeri egymast, Magnetonak mar megvan a sisakja amit a first class vegen szerez.

  Komolyan mondom nem ertem es attol felek h valami nagyon gagyi magyarazatta lesz vagy lehet h nem is fognak torodni azzal h mi volt a First classban. Nem tudom de mindenfelekeppen meglepodnek ha ezt a kavarodast jol talalnak a filmben. A filmes univerzumban nem muszaly magneto fianak lennie quicksilvernek.

  Amugy a pokember vegen levo kis reszlet az X-menbol engem is meglepett ami meg megjobban idegesito volt hogy nem volt a filmben stablista utani jelenet. Pedig az elsoben volt tok hulyeseg.
  Kivancsi vagyok h ti mit gondoltok.

 17. Gabesz: PUFF DADDY?!?! Ez a Kashmir a Led Zeppelintől! Igen, PD újra feldolgozta, de az eredeti a Zeppeliné.

 18. Ami az idősíkokat illeti simán lehet, hogy Logan a First Class előtti időkbe megy vissza, vagy egy olyan idősíkba ahol a FC szereplői élnek, de másként történtek a dolgok, mint az általunk látott filmben. Vagyis a már túl bonyolult filmes univerzum összekötözgetése helyett egy csavarral simán rebootolhatják mind a két verziót is, létrehozva egy harmadikat, amit tovább vihetnek az Apokalipsis sztoriba.
  Vagy csak így a trailerekből nem világos, de a filmben majd megmagyarázzák rendesen.

 19. ha már ennyire kavarnak.
  Kolosszust bele tehették volna, ő is gyepálta volna a robotokat :)

  és a fiatal Küklopsz és Jean hol vannak ?

 20. Kolosszus az imdb cast alapján benne lesz :-)
  Vagy csak a trailerre mondtad, hogy benne lehetne?

 21. Nem tegnap láttam a FC-t, de nem lehet, hogy akkor Charles csak ideiglenesen került tolószékbe? Ezért járhat a DoFP-ben. És akkor talán ez magyarázhatja, hogy az egyébként rém gyenge X-Men Kezdetek : Wolverine-ben, ami a 80-as években játszódik, Charles (már Patrick Stewart-ként) még mindig jár, ahogyan az X-Men 3. elején is még jár. Vagyis mégsem a First Class-ben történtek miatt került végleg tolószékbe.

  De most eszembe jutott egy észszerűbb megoldás: lehet, hogy Charles rövidebb időre még lábra tud állni a sérülés után, de fokozatosan leromlik majd az állapota… De ez úgysem derül ki a filmig (vagy még ott se).

 22. 1-2 dolog ami comicban volt és lehet a filmben is az lesz.
  Idősík rendben lesz FC képest, mert 10 évvel később játszódik + van olyan jelenet amikor a fiatal Charles is tolókocsiban nyomja

  SPOILER!

  Beast kinézete, ugye néha kék szőrmók, néha ember…comicban volt neki egy hologramm generátor amivel eltudta fedni a szörny kinézetét és emberi hologrammkülsőt generált magának
  Charles újra jár…comicban is volt ilyen, ott új testet kapott ami gyógyult volt, és így teljes értékű tagja volt a X-mennek,tehát harcba is ment. Sztem itt azt lépik meg, hogy valami gyógyító mutáns meggyógyítja (több ilyen is van)

 23. LordPicard
  Az nem lehet, mivel a központi idegrendszere sérült meg, és asszem nem nyaktól, hanem deréktól bénult le, nem biztos. Amúgy nekem is rémlik egy kép a forgatásról, mikor a fiatal Xavier székben van.
  Meglátjuk a filmet, azt mindent megtudunk, csak türelem srácok. :D

 24. Valaki írta, hogy Magneto gyermekei elvileg a Captain America 2. része végén fellelhető kisfilmben a Tessarack-tól kapják az erejüket!
  Nem lehet, hogy egyszerűen csak azt hiszik, hogy attól van nekik erejük? Vagy lehet csak kellett két mutáns, akiken a Tessarack-tal kísérletezni tudnak!
  Volt említés a kisfilmben erről? :S
  Nem emlékszem!!

 25. Amikor Wolvi a csontkarmokkal hadonászik, akkor miért van fémes hangjuk? Ezt nem ártana a véglegesben kijavítani.

 26. Nagyon-nagyon jó lesz ez!Ha jól láttam,Kolosszus is,Kitty Pride is,Iceman is benne van,ÉS AZT HISZEM Storm csak nagyon kis ideig lesz látható egy robot őrszem jóvoltából.

 27. Nem hinném,hogy csak Storm…a video alapján úgy tűnt,nem elég hogy sokkal több a robot,de még gyalázzák is a mutánsokat nem kicsit. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.