Mrs. Doubtfire folytatás – ez már a vég?

Kész, vágjam fel az ereimet? Legalább nem reboot? A fontos nevek, avagy a főszereplő Robin Williams és a rendező Chris Columbus visszatérnek, a forgatókönyvet pedig David Berenbaum dobja össze. DE MINEK?

9 hozzászólás a “Mrs. Doubtfire folytatás – ez már a vég?” bejegyzéshez

 1. *facepalm*
  Milliomodik rókabőr, hogy újra megnézzük, Robin Williams játéka az elmúlt 25 évben SEMMIT nem változott, ha vígjátékokról van szó. Blöeh.

 2. Robin Williams-szel semmi baj, de ebből a filmből speciel az első részt sem kellett volna elkészíteni…

 3. Azt tapasztalom, hogy divat ekézni a Mrs. Doubtfire-t, de őszintén, szerintem csillagként ragyog az altáji poénokkal operáló amerikai vígjátékok egén. Egy szóval nem mondom, hogy jó, de hogy egy rahedli “kaki-puki-pisi-kuki” szintű poénra épített dolognál jobb, az fix. Ja és még a Twiglight sagánál is jobb. 8-]

  Igen, Robin Williams egy-két kivételtől eltekintve tényleg ugyanazokkal az eszközökkel operál, de mondjatok nekem egyetlen komikust, aki nem ugyanígy van!

 4. Nem pont O nyilatkozta, hogy nincs ertelme a folytatasnak? Az elsonek az volt a lenyege, hogy senki se tudta hogy ki Mrs Dooubtfire, ami a film vegere kiderult.

 5. Három Martin Lawrence lebutitott Gagyi Mammija után nem kellene erőltetni a fényévekkel jobb Doubtfire folytatását. Tényleg értelmetlen vállalkozás.

 6. Sam Joe: nem ekéztem a régit, de ennyi idő után egy folytatás szerinted mi, ha nem katasztrófa ötlet?

 7. Human: Nem, tényleg nem és nem is neked szólt amit írtam. A folytatásról nem írtam, de most hogy mondod, szerintem is jobb lenne nem birizgálni a dolgot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.