Godzilla: It’s not the end of the world

Az új TV-spot tartja a rendező által említett komolyságot, drámát, na meg pár eddig nem látott képkocka is van benne. Szerintem aki szereti kerülni a spoilereket, az már bírja ki ezt az 1 hónapot további anyagok nélkül, de aki nem, annak hajrá:

human
írta
2014. 04. 18. 20:41
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Godzilla: It’s not the end of the world” bejegyzéshez

  1. Nem akarom magamra vonni a népharagot, de egyre inkább tartok ettől a filmtől. Azok közé tartozom, akik imádták a Jean Renosat, és még úgy is zárták le, hogy simán lehetett volna folytatni, erre jön ez a reboot…oké, hogy visszanyúl az eredetihez, de én azt nagyon gagyinak tartom, az eddigi poszterek alapján meg csak bízni tudtam benne, hogy csak a kultstátusz miatt van rajtuk a régi szörny…erre itt mutatják, hogy tényleg úgy néz ki, mintha egy embert öltöztettek volna be, ráadásul ez a géphang, ahh…na mindegy, azért várós, mert a rendezés jónak tűnik.

  2. Sokkal jobban néz ki ebben mint a 98-as gagyiban. Ráadásul ez egy sötétebb, komolyabb hangvételű filmnek ígérkezik ami nagy plussz pont!

  3. Nekem nem volt gondom a 98as kinézetével az is tetszett. De ez az eredeti Godzilla és mivel hűek akartak lenni hozzá ezért így kell kinéznie és nekem ez tetszik és a hangja is a 98asnak is valami ilyesmi volt. Az meg hogy másik szörnnyel fog harcolni és nem csak a hadsereg vs szörny felállás az meg megint egy pozitív dolog. ÉS tudom majd most írjátok hogy a Pacific rimbe láttunk már ilyet lehet de ezért ez mégis Godzilla aminek ez a lényege hogy más szörnyekkel harcol.

  4. A 98-as az nem Godzilla volt, csak egy nagyra nőtt varánusz. Bírom Emmerichet, de ahhoz a témához nem nyúlt jól, ha a gyíkról szeretett volna filmet. Jól mutatja egyébként annak a filmnek a megítélését, hogy Japánban, ahonnan Godzilla származik, azt a filmet csak Zillának nevezik God nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.