21 hozzászólás a “Forog a Terminator: Genesis” bejegyzéshez

  1. Kell egy ilyen csapó nekem is! Sajnálom a kamera asszisztenst. Remélem nem lesz tescos a kész alkotás.

  2. Halva született alkotás. Azon filmek ritka egyike, ahol lehetetlen cameron zseniális két részét felülmúlni, és lehetetlen elvonatkoztatni. Soha, még a közelébe sem érhet akár a terminator 125 része az első kettőhöz.
    Ezt már leírtam csomószor: Cameron nélkül nincs terminator.

  3. Amblin: Cameron korábban nyilatkozta, hogy őt már nem érdekli a Terminator. 2019-ben visszaszállnak rá a film jogai, és akkor talán lehetőséget ad valami pártfogoltjának. Ilyen Peter Jackson- Neil Blomkamp körülmények között remélhetőleg hasonló eredménnyel :D

  4. szerintem ezt Amblin is vágja, de részemről mostmár se cameronnal se mással ne legyen terminator film, de ezt nem én fogom eldönteni ugyebár :)

  5. Működne ez talán Cameron nélkül is, ha továbbvinnék a középzseniális 4. részt. Az egy kurvulós koncepció volt, feelingben, minőségben, és szinészfelhozatalban is el volt találva igazáán.
    Én bírtam Balet és Sam-et, Antit is benne. Csak hát ezt senki nem akarja elfogadni, hogy ez a rész egy bemelegítő szerű rész volt, önmagában jóhogy kevés, de egy jó kiindulás a továbbiakhoz, egy újabb trilógia eleje amit végül beleszartak, és nem folytatják. Nagy kár.
    Pont hogy kettő franci van aminek értelme volna folytatás, ez meg a 28 hónappal később…mint 3 .rész. Más nem nagyon izgat a folytatások közül, de aha, az Avatarból meg minden más ganajból ömlesztik, csak azt nem ami nekem kéne fenébe is….

  6. Én már az 4. részt is kihagytam az életemből és ennek a megnézésére is kb. ugyanennyi késztetést érzek.

  7. “pedig a 4ik szerintem is jó lett.”

    Az……. Terminatormentes terminator film.

  8. Amig nem az én pénzemből csinálják, addig forgathatnak bármennyi Terminátor filmet. Én elleszek velük 2 órát.

  9. Prothean: a Terminátor nem Schwarzeneggertől lesz Terminátor, hanem attól, hogy abban a világban játszódik. Szerintem a negyedik rész messze nem lett annyira szar, mint amennyire divat szidni, és igenis jó lett volna azon a vonalon elindulva egy háború a gépek elleni környezetbe tett storyline. Baromságnak tartom kidobni az egészet. Eleve is inkább középszerű filmeknek szokott újraforgatása lenni, nem egy Terminátornak.
    Emilia Clarke nyilván jó lesz mint Sarah Connor, hisz a Trónok harcában már bemutatta, hogy képes olyan jellegű átalakulásra, mint amilyenen a Terminátor széria során kell keresztülmennie, de ettől még nem tartom jó ötletnek a rebootot.

  10. Srácok ne már…A 3. rész és a 4. is 1 kalap tudjátok mi :)
    A 3. ellett poénkodva,ráadásul Nick Stahl mint Connor?Azt ki castingolta nemtom,de biztos nem volt észnél.A 4. rész pedig 1 borzalom az elsőtől az utolsó percig.Sorolhatnám a hibáit,de nem férne el az oldalon sajnos…Azt a vonalat semmiképpen se folytassák.Ennek meg neki sem kellett volna állni

  11. 4 rész nem épp terminator mentes terminator, mert tele van cyborgokkal, és arról szól az egész meg a háborúról. Ja, hogy valakinek Schwarz a terminator és kész alapon, hát oké, lehet nem szeretni. mind 1…. Nem a szériának járt le az ideje, hanem pont hogy Schwarzeneggernek járt le az ideje a filmben. Ezt tanúsítja úgy ahogy a 3 rész, amit a népesség túlnyomó többsége egy selejt ganénak tart, én is. Mert az előző részt akarta meglovagolni, a kedves terminator ujra segít bőrlehúzás módján. Nyílván nem működött. Schwarzeneggerben annyi volt, az a két jó résznyi. Egyszer aljadék, egyszer szent terminator. Többre nem fussssa.
    A 4 egy vérpezsítő új koncepció volt, de akik Arnoldhoz voltak konzerválódva, azok ezt nem vették be. Ez van. Persze van alapja, hogy sok hibát tartalmaz a 4 rész, de még így is átment bőven a szűrőn. Most meg kb ugyanazt akarják eladni, mint a régi kettővel, csak még schwarzenegger nélkül is. A lehető legcafatabb irányba haladnak a maaarhák.

  12. sgtGiggsy: Ki beszélt itt Swarci-ról?????? Biztos én vagyok a hülye,hogy valami olyasmit várok (vagy legalább is hasonlót) mint ami az első két rész visszaemlékezős jeleneteiben volt. :/

    Nekem ne mentegessék azzal a filmet,hogy “jajj ez még csak a háború eleje….. jajjj hát itt még nincsenek robotok…..”.

    Az irány viszont jó volt, egyetértek.

  13. ammok: Sorolhatnád a film hibáit, de nincs értelme. Mert aki semleges nézőként ült le elé, az egy pörgős és látványos akciófilmet kapott. A harcore Terminator fanoknak meg úgy sem lesz jó semmi sem.

    Prothean: Szerintem egy Terminator filmet sem kellene az első két részhez hasonlitani, mert akkor mindig csalódni fogsz. Más rendező, más forgatóköny, más ötletek, más megvalósitás stb.

  14. Akkor magárol a háborurol már sose látunk filmet?!A 4.részben csak magát a háborút nem sikerült elkapnom,arrol valahogy mindig lemaradtam – hulladék egy film,hihetettlenül ostova dialógusokkal.

  15. Attól vagyok Hardcore Terminator fan mert azt szeretném,hogy olyan háborút,Connort,Skynetet kapjak ,mint ahogy azt az 1.-2. részben bemutatták?Nem pedig motor terminator-t,trasformer terminator-t,0 nukleáris telet,1 szerencsétlen főszereplőt stb.Egyszerűen elvan baltázva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.