Végül Danny Boyle csinál filmet Jobsról?

David Fincher távozott a projektből. Ennek két oka lehetett, az egyik, hogy nem fizettek eleget, a másik, hogy ennek ellenére nem is adtak neki elég szabadságot.

Danny Boyle picture

A forgatókönyv még mindig Sorkin, maradt a 3 nagyobb Apple event felépítés, viszont a rendezői székbe Danny Boyle-t szeretné a stúdió, a főszerepre pedig ki mást, mint Leonardo DiCapriot. Még mindig jobb, mint az eddig nézett Christian Bale, nem?

human
írta
2014. 04. 22. 04:08
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Végül Danny Boyle csinál filmet Jobsról?” bejegyzéshez

  1. Felesleges? Muhaha. Egy film, amit Aaron Sorkin ír, mér eleve köteéező. A rendhagyó szerkezet csak hab a tortán. Az ilyenekért érdemes moziba járni.

    Szóval kötelező lesz.

    Nyilván nem muszáj megnézned.

  2. Nem értem mire ez az almacsutka hype. Azt hittem elég lesz belőle 2 film, feleslegesnek tartom én is (igen, többnyire mert nem érdekel az Apple). Az iró jó, a rendezők jók, a színészek jók, de a téma hidegen hagy. Bale-el egyébként mi a baj? Nem megy a szekere annyira, mint Caprionak?

  3. Ja, akkor bocsánat. Azt hittem a Kutcher-féle előtt volt valami kevésbé nagyszabású.

  4. Imtal: miért lenne viccnek is rossz? DiCaprió generáicójának legnagyobbja, ha valaki, akkor ő képes megformálni szerinem bárkit. Nem egyszer bizonyított már.

  5. DiCaprio az egyik kedvenc színészem , viszont Jobs nem tudom, miért volt akkora istenkirály, hogy ilyen rövid időn belül két film is készüljön az életéről.
    Inkább kapott volna valami alternatív sztorit, például hogy Bill Gates egyik hajszálából klónozták , és erre csak 40 éves korában jön rá, mikor először lát kék halált…onnantól kezdve minden Apple-termék lézergefyvernek indul, amivel a világot akarja bosszúból elpuisztítani, de csak Ipod-ok meg Iphone-ok sikerülnek a végére. Emiatt aztán mániás depresszióba esik és meghal.

  6. Ezért lehet kapni fogok, de én csak abban reménykedem, hogy arra is rátérnek, mekkora önző, rabszolgahajcsár seggfej is volt az esetek elég nagy százalékában.

  7. A szilikonvölgy (sic!) kalózai is (aka. Számító emberek) tulajdonképpen Jobs-film (meg Gates is :D) és szerintem zseniális. Noah “Carter-doki” Wyle formálta meg benne Jobs-ot, kitűnően, és ott bizony kitértek az árnyoldalaira is rendesen. Kár, hogy kevesen ismerik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.