As Above, So Below-előzetes:

John Erick Dowdle (Devil) új filmjében Párizs alatt keresnek egy ősi katakombát, amikor a világ legnagyobb tömegsírjára bukkannak. Be is ragadnak, és indul a buli, a klasztrofóbiás horror buli. Mi van a föld alatt, a pokol kapuja??

A posztere is korrekt.

as above so below teaser poster

14 hozzászólás a “As Above, So Below-előzetes:” bejegyzéshez

  1. Engem meg az szomorít el, ha az ilyen talált kamerás, rángatózós hülyeséget erőltetik. A film simán Descent koppintásnak tűnik némi szellemmel spékelve. Talán majd egy borongós napon otthon megnézem, ha nem lesz más (szerintem lesz).

  2. Lehet vetni a köveket, de szerintem a Devil is egy teljesen nézhető film volt. A foundfootage stílusnak meg hatalmas rajongója vagyok, szóval biztosan szánok rá némi időt, adott esetben akár egy mozijegyre valót is.

  3. wow, új turisztikai látnivaló Párizsban? Vajon jót tesz ez a város idegenforgalmának? :D

  4. Felfigyeltem rá, de aztán lehűtött ez a personal helles szöttyögés. Rohadt unalmas már, az ilyen filmekben, hogy ha van n+1 ember akkor mindegyiknek van valami borzalmas titka ami így vissza tud ütni. Ez azért annyira életszerűtlen. 30 év alatt a legkínosabb az volt életemben, hogy 4 évesen egy lagzin az asszonyok egy óvoda udvarán főztek én meg bementem a terembe és egy 50 literes műanyagdoboznyi fröccsöntött sima zöld játékkatonából elcsentem egyet ami még nem volt meg nekem. Most akkor engem ez üldözne a föld alatt? De szerintem a még nálam extrémebbek 90%-át is max. egy kisboltból elbugázott 5g-os Boci csoki kocka vagy a szomszéd kipisilt rakétatuja csemetéje kísértené. Ilyen borzalmak nem átlag fiatalokat, hanem pszichiátriai kezeltek félig kattant csoportját vegzálnák.

  5. A legtöbb embert valami mélyen borzasztóan nyomaszt, még ha magának sem ismeri be sokszor. Filmen hülyén nézne ki, ha a boci csoki szelleme kísértené a főszereplőt, de a lényegen nem változtat, a rejtett szégyenérzet, a lelkiismerettel való küzdelemről szólnak ezek a filmek.

    Egyébként pedig részemről Halálhajó 2, Gömb 13 ez a film.

  6. első a 2007-es Alecia Moore-os (Pink) katakombák jutott eszembe szinte kockáról-kockára :(

  7. Kérem szépen lemennek a katakombákba, ami ismeretlen, kúsznak-másznak és nincs rajtuk sisak? Munkavédelmet nem tanultak? Ehhh :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.