Godzilla ki tudja hányadszorra

A legújabb, japán trailert már tényleg csak az igazán türelmeseknek ajánlhatom. Elvileg van benne utalás az eredeti filmre. Ellenben az új IMAX poszter elég dögös.

16 hozzászólás a “Godzilla ki tudja hányadszorra” bejegyzéshez

 1. Nem is tudom eddig tetszett, hogy úgy néz ki godzi mint az eredeti, de most olyan bugyutának nézett ki az a tömpe lába :S remélem nem fog úgy hatni a vásznon mint egy nagy plüssfigura.

 2. Szeretem ezeket a szineszeket, de nem tudok szemet hunyni az alaptortenet felett. Hogy a fxba marad eszrevetlen egy ekkora allat es megis milyen evolucios folyamatok vezettek el egyetlenegy(!) ilyen leny kifejlodesehez? Mert soha nem talaltunk semmilyen csontot ami utalna ra. Es senki ne jojjon radioaktiv sugarzassal.
  Semmi oka nincs a termeszetnek egy ilyen lenyt ‘tervezni’ ezen a bolygon. Raadasul a mai haditechnikaval miert nem tudjak megsemmisiteni olyan fel ora alatt? Ne mondja senki hogy nem talaljak el! Ez a godzilla raadasul 3x akkora mint a ’97-es filmben. Mintha annal jobb lennea film minel hatalmasabb a leny. Na, befejeztem.

 3. Tudtommal az óceánok és tengerek(itt a mélyebb részekre gondolok) 60-70%-át nem fedezték fel :D van hely, bőven

 4. Kleslee
  Ezért film a film, mivel bármi megtörténhet.
  Amúgy ami megy zenemű azt magyar zeneszerző írta (Ligeti György), akinek munkája a 2001. űrodüsszeia-ban is van, pl. pont ez is, ami az előzetes alatt megy. :)

 5. Miért nem tudják kinyírni? Ez Godzilla vazzeg radioaktív tüzet okád és k*rva kemény bőre van megcseszhetik ellene a haditechnikát :D

 6. Mennyibe volt a film kb? Csak mert feltűnően ugyanazt mutogatják újra meg újra (amivel semmi gond ).
  Pesszimistán csak annyit remélek nem cseszik el nagyon mert akkor az összes szörnyfilmnek kb annyi, és az a jurassic word filmekre is kihatna.:(

 7. Kleslee:
  Esetleg a filmből megtudjuk. Abban találnak csontvázakat is, ez az előzetesekből is kiderül. Az is látszik az előzetesekben, hogy eltalálják lövedékekkel rendesen. Atomot is robbantanak mellette, de az csak felerősíti.

  Annyit már most tudunk, hála a filmhez kapcsolódó merchandise leírásainak, hogy Godzilla (és sejthetően a többi szörny is) egy olyan földtörténeti korból származik, amikor a bolygó sugárzása a mostani sokszorosa volt, és ez mindenféle képességekkel ruházta fel őket.

  A valódi ok persze az, hogy a karakter egyszerűen ilyennek volt kitalálva, és ilyennek kell lennie. Bárminemű ésszerű magyarázat meg eredettörténet másodlagos fontosságú.

 8. Csatlakozom retxed-hez, tényleg baromi jó hogy hűek az eredeti Godzilla-kinézethez, de könyörgöm, ne qrják már el azokkal a nevetséges, extrán elhízott MILF-ekre emlékeztető húsosbödön lábaival a szörnyet….. Ne már! Az hogy türcsi az orra, mint egy pofán sallerozott palotapincsinek, még betudható annak, hogy tényleg nagyon nagyon hűek az eredetihez. De ilyen lábak még Pistorius-nak se kellenének…..na mind1 majd meglátjuk. Megnézem az tuti.

 9. Az eredetinek sem ilyen lábai voltak. Az oszloplábak a teherbírás miatt kellenek, hogy legalább egy picit hihetőnek tűnjön a lény.

 10. KeriJoe a nagyokos jelzőt elhagyhattad volna, akkor értelmesnek tűntél volna.
  SPOILER
  Nem Godzilláé, ugyanis mellette lesz egy rovarszerű, meg egy dínószerű lény, így lesznek hárman. Az utóbbié az oszlopszerű láb.

 11. Ok, nem akarom senki kedvet elvenni, meg fantaziam is van pedig, de ezt valahogy nem tudom feldolgozni:-) Lehet hogy oregszem.
  De a szineszek miatt majd lehet megnezem.
  Amugy igen, a zene egyertelmuen a 2001:urodusszeia-bol van meghozza abban a jelenetben, mikor megtalaljak a Monolith-et. Szerintem a legfelelmetesebb zene ever. Kar hogy ide nem illik.

 12. gaben

  Tényleg 3-an lesznek? Na az már valami!! :D Így aztán zúzhatják a várost!! :D

 13. Minimum hárman. Két Muto és egy Godzilla tuti. De a teaserben (a legelsőben) döglötten fekvő többlábú lény egyikre sem hasonlít, lehet még többen lesznek.

 14. Akkor tisztázzuk ezt a szörny mizériát.

  Három szörny lesz, ez igaz. Godzilla, és két Muto: egy, amelyik hosszú lábakon lépked és egy, amelyik repül. Ezek vékonyabb, valamelyest rovarszerű lények lesznek.

  A vaskos láb Godzilláé. Így néz ki a lába a játékfigurákon, a gyűjtői modelleken, a promóciós képeken, arról nem is beszélve, hogy az előzetesekben is látszik, ahogy felnéz a kamera, és Godzilla van ahhoz a lábhoz nőve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.