Ray Fisher lesz Cyborg

Ray alakítja Victor Stonet, avagy Cyborgot a Man fo Steel 2-ben (Batman vs. Superman). Elvileg nem nagy szerep, csak alapozzák a Justice Leage dolgokat.

16 hozzászólás a “Ray Fisher lesz Cyborg” bejegyzéshez

 1. nightbone: Filmszerepe még nem volt, de színházi múltja van, jelenleg egy Muhammad Ali tematikájú darabban játssza a címszereplőt.

 2. Csak nekem tűnik úgy, hogy ez a “csak felvezeti a JL-t” a stúdió részéről csak marha nagy vetítés, és valójában ez a film maga a Justice League mozi lesz?

 3. mr_p: Nem csak neked. Batman, Superman, Wonder Woman, Lex Luthor, Alfred, Cyborg, kutyafasza ki tudja még, ez konkrétan maga a Justice League film lesz.

 4. valószínűleg kisebb agyvérzés kerülgeti a DC fejeseit, hogy a pár éve mozis szinten még szinte jellegtelen építőkockaként szereplő Amerika Kapitány a második részével odaver az ő egyik legkultikusabb karakterüknek – a Man of Steel nemzetközi bevételét lenyomja majd.

  Ők meg lehet örülhetnek majd, ha a következő durranásnak meglesz a 700 millió összesen, tehát ha most jönne ki a JL film, szinte már az is késő lenne. Remélem hosszútávon akarnak építkezni, és a kapkodás helyett inkább rámennek a minőségre, hogy életképes legyen a franchise, mert ha a JL film elhasal, akkor az ő univerzumuknak jó időre lőttek, mert Batmanen és Supermanen kívül senkit nem tudnak majd olyan magasságba emelni, mint a Marvel egy-egy tagot.

 5. nevetséges a Warner, mindenkit beleboronál…amúgy ha valakinek is kétsége volt, hogy a Warner tudja mit csinál, elég csak elgondolkodni Snyder nyilatkozatán. Tök nevetséges, hogy a Marvel be van táblázva évekre, annyira tudják, hogy mit csinálnak.
  Betmen itt meg csak úgy jött a képbe, hogy volt egy ötletelési workshop a fejesekkel, hogy mi legyen a MoS2-ben, ki legyen az ellenfél, Snyder benyögte, hogy mi lenne ha betmen lenne…és tadam. Szóval tényleg Superman vs Betmen lesz…ja és JL filmmel kapcsolatban semmi konkrét tervük nincs.

 6. @khaos: A Teen Titans-os Cyborg szerintem maximum egy nevetséges dolog a gyerekeknek, valójában sokkal komolyabb karakter, és régi JL tag(elvileg még az előtt lett tag, hogy minden féle tip-top szupcsihőst bevettek volna, szóval az ő tagsága jelentősebb). Nincs az alapítók között(ha jól tudom) de van múltja neki is rendesen arrafelé. Ha az adataim nem pontosak, majd egy szakavatottabb kijavít, de nagyjából így emlékszem rá.

 7. A DC-nek hatalmas pofon volt a(z amúgy minősíthetetlen) Zöld Lámpás bukása. Vele kezdték vola kiépíteni a JL világát, de úgy elb@szarintották hogy ihaj. Odavágta az egész Ligát kb. Most jön az Affleck-es(tudom, tudom, már annyit emlegették hogy tabu téma) Batman Vs Superman és kapkod egy kis levegő után…..Mindenesetre meglátjuk. Ami tény, hogy Green Lantern úgy kirúgta a JL mozi lábát hogy füstöl….

 8. Artox: Azért ott is volt pár nagyon erős pillanata, ahhoz képest hogy egy gyerekeknek készült show volt.

 9. Egyes teoriak szerint a DC nem a Marvel fele 1 film 1 hos vonalat fogja kovetni hanem a team uppos filmekkel fog epitkezni. Tehat peldaul Sup es Batman, majd mondjuk Sup es Wonder Woman, GL+Flash es kozben a JL film.

  Cyborg pedig a New 52-es reboot ota alapito tagja a JL-nek. Lasd Justice League War (ami az elso New 52-es story arc feldolgozasa) rajzfilm.

  Es attol hogy feltunnek benne a JL leendo tagjai, meg nem lesz JL film. Nem biztos hogy jelentos szerepe lesz WWnek vagy Cyborgnak…

  En mindenesetre Aquamant akarok majd a JL filmbe, o a leegnagyobb asz!!

 10. Hát, nem tudom, nekem is kicsit koncepciótlannak tűnik már ez a DC-s kapkodás. Az még értem, hogy nem a Marvel-féle “egy hős, egy film” terv szerint akarnak haladni (habár már ez is inkább úgy hangzik, mintha valójában az történne, hogy “tudjuk, hogy elqrtuk, szóval most megpróbáljuk kimagyarázni”), de azért marha nehezen tudom elképzelni, hogy miképp akarják megoldani a karakterizációt ebben a Szupi vs. Denevér-filmben, amikor már tényleg mindenki benne lesz. Azért ne feledjük, az Avengers azért működött annyira jól, mert ott már nem kellett egyenként bemutatni a szereplőket, mindegyiket ismertük, így remekül működött a dinamika, de még ott is stopperrel mérték ki, hogy mindenkinek egyenlő idő jusson.

  Szóval nekem ez kicsit összecsapott benyomást kelt, olyan “najó, mindenkit belenyomunk, aztán majd valami kikerekedik belőle” módjára. Szerintem elég fura lesz, ha a film kétharmada azzal telik, hogy random feltűnnek (a képregényeket nem ismerők számára) szinte ismeretlen alakok, hogy “helló, én vagyok Wonder Woman, és azt kell tudni rólam, hogy…”. De ne legyen igazam.

 11. Ez a film katasztrófa lesz. De persze be fog hozni egy rakás pénzt, mer’ benne van a Bőregér. A cím az is lehetne, hogy Man of Steel: Revenge of the Fallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.