11 hozzászólás a “Csinálhatsz “olyan rossz, hogy jó” filmet direkt?” bejegyzéshez

  1. Amíg megtelnek a mozik az olyan szellemi rokisokkal, akik sírva röhögnek a húszmilliomodik altesi meg pisi-kaki-hányás-egyéb testnedv poénokon, addig bizony ezeket filmes hulladékokat is nézni fogják, takargatva az “annyira szar, hogy már jó” mondással a béka feneke alatt lézengő ingerküszöbüket. Meg az igénytelenségüket filmek terén. Jó, nem mindenki szerethet ugyanazt, de hiába takargatjuk csokimázzal, a szar az szar marad.

  2. Akkor leül otthon a tévéadás vagy a házimozi elé és nézi. Tökmindegy, hogy hogyan, mert valamilyen úton-módon a készítők viszontlátnak annyi pénzt belőle, hogy egy újabbat kreáljanak ezekből a csodákból és van egy olyan erős tippem, hogy az a pénz nem a torrentes letöltésekből van.

  3. Szerintem meg igen. Rengeteg ZS kategóriás film belefér ebbe a kalapba. A teljesség igénye nélkül pl a Dög 2. vagy a 9es terv a világűrből. Kegyetlen sz@rok de mégis talál bennük valamit az ember, ha mást nem is a sok hibát és blődséget ami miatt lehet élvezni, akár szeretni is…

  4. Nem tudom mennyire fogtok most lehurrogni, de nekem pl. ilyen film a Strange Wilderness, vagyis a kreatív magyar címadás után a Vadbarmok. Azt a filmet bármikor képes vagyok megnézni, pedig sokszor az igénytelenség legalsóbb fokát súrolja.

  5. Érdekes,szerintem ok szar film van amit,ezért azért(humor,zene vagy csak szimplán bájos) kedvencé válik,pedig tudjuk,hogy szar (nálam:Deathrace,Spacejam üvegtigris:1,2).
    Az egy más kérdés,hogy az “annyiraszarhogyjó” nekem teljes érthetetlen,értelmezhetetlen jelenség. Szerintem a legtöbb értelmes embert fárasztja a hülyeség,találkozik vele eleget a hétköznapokban :D

  6. Az első mondatért elnézést,először eltűnt a komment, másodszor meg ez lett belőle :D

  7. S hol vannak a Robert Rodriguez “direkt szar” filmjei, mint pl. a Planet Terror, Machete, Spy Kids, stb? Szerintem azok zseniálisak, és pont hogy ékes bizonyítékai annak, hogy görbetükörrel a kézben simán lehet olyan direkt rossz filmet csinálni, ami valójában jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.