Spoileres Godzilla kép?

Bár a stúdiótól jött, valószínűleg az új, végső trailerből, de páran lehet nem akarják a főoldalon kiszúrni a szörnyet, ezért a tovább mögé tettem. Csíííz?

human
írta
2014. 04. 28. 03:43
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Spoileres Godzilla kép?” bejegyzéshez

 1. egy elefántlábú, kövér disznót csináltak belőle. oké, hogy visszatérés a gyökerekhez, de ez elég szarul sikerült :/
  (szerintem a 98-as godzilla is szar volt, ez egy hangyányit jobb)

 2. Szerintem meg veszettül jól néz ki, hűek próbáltak maradni az eredetihez, de brutál aprólékos, igényesen felépített lényt kaptunk.. Kb amit Peter Jackson csinált King Kong-al!

 3. Lehet fikázni, de eredetileg igenis ilyen “otrombának” kell kinéznie.
  A 98-as inkább volt egy nagyra nőtt T-Rex, ami látványban biztos szebb de nem valós.
  Butaság lenne emiatt, máris nem szeretni.
  Szokjatok hozzá!

 4. Itt most megint mások az arányok az emberekhez képest. Az egyik képen akkora, mint egy hegy, a másikon meg kisebb még a 98-as szörnynél is. Döntsék már el!

 5. Meg hát azért valljuk be ennek inkább van gyík feje mint a 98-as filmnek. Szerintem sincs semmi baj ezzel a godzillával. Mega film lesz ez.

 6. Szerintem nem igazán illik ide az a kifejezés, hogy “visszatérni” az alapokhoz, mert az elmúlt 60 évben nem is nagyon rugaszkodtak el tőlük — kivéve visszafelé elsült ’98-as GINO-t. Azóta is kijött egy rakat Godzilla film, képregény, videojáték meg mindenféle, szóval nem kellett itt semmihez se visszatérni, már ami a szörny dizájnját illeti.

  De ha az itteni Godzilla bőrmintáját, szögletes fejét, lemezeinek alakját, lábát, kopoltyúit meg eleve a szörny vaskosságát nézzük, ezek épphogy nem az eredeti megjelenését tükrözik. Ezek mind modernizálások.

 7. fricsi, szerimtem itt csak egy részét látjuk, mert mintha a vízből mászna elő és csak mondjuk a negyede van kit eddig. :)

 8. Most őszintén? A feje Ok, de nem tetszik hogy ennyire kövér/tömzsi. De ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, szaarjuk már le hogy hogyan néz ki és koncentráljunk a tömegpusztító és városokat romba döntő gyilkos őrjöngő nyáladzó vérspriccelő habzó szájú CSATÁRA, amibe néha belezavar negyedmillió gépfegyver, százezer katona, negyvenezer tank, kétezer vadászgép, egy atom, illetve egy neutron bomba!!! JÓ LESZ AZ! :D

 9. tetszik nem tetszik ilyen és egy két apró változtatástól eltekintve mindig is így nézett ki. Nekem jobban tetszik mint a 98as leguán persze nekem az is tetszett kinézetre de ha rágondolok hogy az Godzillaként volt eladva akkor már annyira nem.

 10. Nekem bejön, tömzsi pusztítógép. A mega szörnyek Bud Spencere. Lehet nem olyan fürge, a 98’as, de ehhez több craft is fog kelleni ránézésre. :D

 11. A 98-as szerintem ezerszer jobban nézett ki. Ennek olyan a feje, mint a szomszéd kutyájának.

 12. Elvileg az eredeti Godzilla kb 100 méter magas, ami nem nagy és ha itt is az eredetire szeretnének rátérni, lehet ez is akkora lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.