A Warner tarolni akar a DC-filmekkel

Komolyan gondolták, hogy nem engedik át a Marvelnek a mozikat. Azt már tudjuk, hogy a Man of Steel 2 (a Batmanes) után a Justice Leage is érkezik, szintén Zack Snydertől, most viszont kiderült, hogy legalább 9 további DC képregény-film már tervbe van véve. Ez gondolom azt jelenti, hogy forgatókönyv ötletek meg hasonlók repkednek.

Még nem árultak el semmit, de a Justice Leage után várható Flash és Wonder Woman talán, meg még páran valószínűleg. Ezen kívül a szintén DC tulajdon Sandman jön ugye Joseph Gordon-Levitt-től, plusz talán a Fables-t is összehozzák Nikolaj Arcel rendezésében.

22 hozzászólás a “A Warner tarolni akar a DC-filmekkel” bejegyzéshez

  1. Ha maradnek ennél a semmit mondó sötét érzelemmentes stílusnál, akkor jöhet akárhány film, éngem nem hat meg.

  2. A Flash-t úgy kéne akkor már, hogy a sorozattal összevonni, így lehetne rajongókat onnan szedni, a moziból meg a sorozat profitálhatna…

  3. Fables? Wow, na, az érdekelne, már ha tényleg jól megcsinálják. A dc szuperhősök annyira sosem hoztak lázba, de ha az kell, hogy Fables legyen, háromszor is befizetek rájuk a moziba. :D

  4. Hát, öröm lesz végignézni az elkövetkező 10 év bevételi adatait a boxofficemojo-n, ahogy versenyzik a marvel-dc, mellé plusz bejönnek a SW filmek, meg a spin-offjaik. Szép lesz, szép lesz.

  5. Puffin
    A flaspoint paradox története túl sötét sajnos ahhoz,hogy normálisan filmre vigyék,de óriási lenne, az biztos

  6. hopkin: Ha viszont olyan lesz, mint amilyen egy Sandman illetve egy Fables film kell majd, hogy legyen, akkor leszopjuk magunkat, mert úgy teljesen új felfogásban kapunk képregény adaptációt

  7. Csak nekem van olyan erzesem, hogy a Warner atgondolatlanul rohan elore?:) Azert a Marvel jol osszerakta az univerzumat, ami jo par ev es nehany sikertelen probalkozas elozott meg.
    Bar en tobb kepregenyt olvastam anno, azonban tudasom meg igy is atlag alatti ezen a teran, igy pl egy antmen sem hoz lazba, kizarolag csak azert mert tudom mit fog szallitani a Marvel (fasza agykikapcsolos popcorn latvany mozit).
    Szamomra az Avangers is azert volt varos, mert elotte a szereploket kulon filmekben felvezettek, azonban egy igazsag ligaja nem mond semmit. Persze a batman meg superman nagy nevek, de a Superman film utan nagyon durvan kell hogy sikeruljon ez az igazsag ligaja, hogy barmelyik dc mozira beuljek :D
    Persze az nem lenne rossz elgondolas, ha tulajdonkeppen az igazsag ligajaval vezetnek fel a hosoket, pont ezert mert a tobbsege nem ismert az atlag szamara, azonban 4-5 hos bemutatasahoz keves egy film…

    Osszesegeben szamomra nem kerek ez az egesz story, kapkodos logikatlan. Mint kivulallo csak annyit latok, hogy fel lett epitve egy uj Batman, amit most el kell felejtenem, volt egy superman film, amibol csak anynira emlekszem hogy 2-3 ember repult keresztul kulonbozo felhokarcolokon, aztan most meg mar azt latom, hogy jon 4-5 hos, akikrol egyebkent fogalmam nincs kik es honnan erkeztek vagy mit tudnak.

    Azert remenykedem osszeraknak vmi jot, a 3 Batman film hangulata es megvalositasa bejott, ha ebbe az iranyba mozdulnak es nem Marvelt masolnak meg jo is lehet.

  8. Ez most lehet kényes téma lesz, de a DC anno Transformers képregényeket is “forgalmazott”

  9. A Warner a Sonyhoz hasonlóan a kényszeres univerzum építés igája alatt van. Rohan mindenki Feigéék után.

  10. Egyet nem értek sosem a Dc filmes hírek alatti kommentekben… Kinek mi a fene baja volt a Man of Steel-el? Mert szerintem igencsak hozta amit kellett. Szerintem ütős volt,ahogy számomra a Marvel filmek is. Várom a 2-őt is és ha a Justice League -et legalább annyira jól megcsinálják,mint ahogy beletették 1 rész erejéig a Smallville-be,akkor nagyon dúrván lenyomja bármelyik eddigi Marvel filmet!

  11. konyakpeti

    Osztom a véleményedet, szerintem a Man of Steel az egyik legjobb képregényfilm lett! Nagyon tetszett, ha nem néztem eddig meg 50x dvd-n akkor egyszer se. DE! Egy bajom azért mindenképp van vele. A filmben Clark teljesen elgyengült, mikor felvitték Zod hajójára. Ott Jax-Ur azzal magyarázta a gyengeségét(miközben beledöfött egy inyekciót), hogy a Föld Napja nélkül a hajón az acélgyerek olyan hitvány, mint egy ember. Nos ezzel hatalmas problémák vannak ám, legalábbis szerintem. Hiszen a képregényben számtalanszor utaztak már olyan messzire, ahonnan a Földünk Napját még Isten se látja. Ilyen kb.Apokolipsz, ahol Darkseid az atyaúristen (és ahová csak a robajcső segítségével lehet eljutni). Na most, a filmbéli magyarázat szerint ott Clarknak le kéne gyengülnie, mivel az Apokolipszos pofákat nem igen éri a Napunk fénye. Ezzel azonban Superman egyik legalappvetőbb kúlságának kondanánk ellent, miszerint ő bárhol erős. PL: Darkseidet beleb@szta a Forrásfalba. Ott aztán tényleg nincs ám Nap, Superman mégis kurva erős volt. Na szóval szerintem ezen kissé megbotladozik az Acél mítosz, nem? Jó, tudom, mindig is a Nap turbózta föl a srácot, de ezt egy kicsit elqrintották a filmben. Legalábbis szerintem.

  12. Drak

    Ha most amit leírtál felviszik a vászonra,akkor 3-4 órás a film :D Na ez a válasz arra,hogy miért “kurtították” meg a powerjétől,ha nincs nap és pont. Kellet valami,ami csak a filmben van.
    Egyébként a Marvel filmek sem 100% -os képregény átírások! Szerintem ezek a filmek olyan 90-10% ,de inkább 80-20% arányban vannak a képregény és az egy kis saját fantázia ,más magyarázat stb. között…

  13. Drakul: A hajón nem az volt a baj hogy Kryptoni légkör volt amihez alkalmazkodni kellett? Gondolom ez eleve legyengítette és nem volt ott a napfény h feltöltse.

  14. Drakuk
    Ha ilyen sokszor nézted fura hogy elkerülte a figyelmed az, hogy a a hajón azért gyengül el, mert kryptoni légkör volt rajta, a napról egy szót se ejtenek. Nap hiánya nem befolyásolja az erejét. A nap csak táplálja, de a filmben erről is beszéltek. Pedig csak kétszer láttam.

  15. Devlix: ööö, nem. A Transformers a Marvelnél kezdett, utána kisebb kiadókhoz került át; a DC-nél sosem volt ez a sorozat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.