Tuti spoileres Godzilla trailer

Az ázsiai trailerben olyan képek láthatók, amiket spoilerfóboknak már nem ajánlok. Úristen, hinni akarok! Legyen jó lécci. Videó a tovább mögött.

human
írta
2014. 04. 29. 13:00
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Tuti spoileres Godzilla trailer” bejegyzéshez

 1. húúúbaszki !!!! Human legközelebb megfogadom a tanácsodat és hallgatok rád. Ezt a trélert már tényleg nem szabad megnézni ! meg is bántam, túl sokat mutat. jajj de nem akarok ebben a filmben csalódni…

 2. SPOILERES találgatás

  Az eddigi trailerekben az volt, hogy felbukkan a “semmiből” /jó, nyilván azok tudtak róla, akik el akarták busztítani atomkisérletekkel/ Godzilla és pusztít, meg lesz valami másik szörny is.

  EZ az előzetes meg totál mást mond /persze az is belejátszik, hogy hogy vágják a trailereket/. Először lesz “Muto” vagy mi a franc /az a tűzőgépkapcsos szörny/, a hadsereg nem bír vele és felébresztik (?) Godzillát.

  SPOILERES találgatás

  Vagy ez így hülyeség?

 3. ezt a két hetet már kibírom, nem nézem meg. idén ez lesz az első film asszem, amit mozoban nézek. :)

 4. Hát én nem is tudom.,..valaki tud már valamit honnan kerülnek ide ezek a lények,vagy akármit?ez is olyan lesz mint az a robotokkal harcoló szörnyek kijönnek a víz alól kájcsuk vagy miaz nem?csak robotok nélkül

 5. Jorus C’Baoth

  “kájcsuk” :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Légyszi ilyet többet ne, ha lehet :DDDDD

 6. Jorus C’Baoth:

  Az előzetesekből meg játékleírásokból kiindulva úgy fest, hogy ezek a kaidzsuk valami ősi időből maradtak itt, aztán az ’50-es évek környékén megint mozgolódni kezdtek. Az emberek próbálták bombázni őket (vagy legalábbis Godzillát), de ezzel csak bepöccentették. A Muto-k sztorija úgy néz ki, hogy erősebben kötődik az emberi szálhoz, ezért azt nyilván még nem spoiler-ezték el teljesen.

 7. Sajna megnéztem….azért sajna mert a moziban kellett volna látni ezeket :D

  Jó lesz ez relax

 8. Megállhatták volna, hogy ezeket a molylepkéket nem mutatják, de mostmár tudjuk, mitől potyognak az F-22-esek…Godzilla repülni nem tud itt sem…

 9. Szóval Godzilla plusz valami póklábú izé plusz repülő izé és az emberek meg szenvednek… Remélem jó lesz…

 10. Azért aki szemfüles volt, már az első trailerekben kiszúthatott ezt-azt – igaz, akkor még csak töredék másodpercekre mutogatták ezeket :)

 11. Itt szerintem az lesz, hogy a 2 másik genyó miatt lesz majd a balhé, és csak azért godzilla a film címe, mert õ a hõs, aki megmenti az embereket tõlük. Ahogy a csaj is mondta a trailerben.

 12. Kissé tartok attól,hogy oly szemét lesz mint a pacific rim.
  Nagy szőrnyetegek összecsapása, város közepén. Drukkoljunk az oriás dinószörnysárkánygyíknak ,hogy lekáózza emezeket a férgeket. Tiszta stressz faktor, vagy nem!
  NEm vagyok benne biztos,hogy jobb lesz mint amaz a söpredék volt. Mindenesetre látvány elsőosztályú, szörnyek remekül néznek ki, úgyhogy ez a film megcsappantja zsebemet egy mozijegy árával.Remény…

 13. Azt a rendező már korábban lenyilatkozta, hogy Godzit nem kifejezetten rossznak állítják be. Szóval én is arra tippelnék, hogy a két MUTO lesz itt a főgenya, akikkel az emberek nem bírnak és Godzi meg szétszedi őket, csak közben lebontja várost is majd úgy eltűnik a semmibe, ahogy jött. Mert abban biztos vagyok, hogy nem döglesztik meg.

 14. Igazából nem tudom ez mennyire spoileres a trailer – max annyit tudtunk meg belőle hogy hogyan fog kinézni a repülő szörny.

  Azon kívül lesz egy másik is (nem tudjuk hogy néz ki pontosan), meg hogy hogyan harcolnak meg Gozdillával, abból sem mutattak semmit.

  Szóval a lényeg, meg a végkimenetel az még nincs ellőve. Remélem jól lesz adagolva és felépítve a film, olyan égbekiáltó csavarokat nem nagyon lehet szerintem belevinni, de ha jó ritmusban, arányban lesz akkor üthet rendesen, és nem CGI Bay/Emmerich techdemo lesz akkor jó lehet.

 15. Tudom, hogy spoiler de ha elég tökös vagy ehhez a mindent eláruló videóhoz, a kommentekhez is legyél az.

  Úgy emlékszem Mothra az cuki óriásszörny, szóval a kettőben majd mehet együtt Gojirával. A másikat látatlanban megtippelem Gammorának lévén az amerikai gyomrot nem terhelnék csak a legeslegismertebb figurákkal. Mivel azt hiszem azután lettek jó barátok hárman, hogy mindkettőt legyőzte ez a film csak megágyaz a folytatásoknak.

 16. Üdv Mindenkinek! Új vagyok még itt.
  Nem tudom Godzillán kívűl valóban még 2 lény lesz e a filmben, mert

  Spoiler

  Nem tudom látta e itt közületek valaki a WonderCon-ról kiszivárgott részletet a filmből, de szerintem az a rovarszerű muto ugyanaz a lény mint amelyik a levegőből támad, mert annak a lénynek amelyiknek a pókszerű lábait lehet látni az előzetesben…van szárnya is, legalább is a kiszivárgott videón tisztán látszik, és a fejformája is ugyanaz a két szörnynek

  Spoiler vége

  Remélem hogy nem fog csalódást okozni a film, és olyan lesz amilyennek az előzetesek sejtetik..látványos, és egy ilyen filmhez mérten jó történettel és drámával szolgál majd. :)

 17. PS:
  Azt csak ahhoz a concept teaser-hez találták ki, hogy szemléltessék, lesznek más szörnyek is.

  Xenomorph:

  SPOILER

  Jól látod. De lesz egy olyan Muto is, ami (ha jól tudom) alapból tud repülni.

  SPOILER VÉGE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.