A következő Wolverine-film lesz az utolsó?

Hugh Jackman friss nyilatkozatából az szűrhető le, hogy tényleg csak akkor tér vissza különálló Wolverine filmbe, ha jobbnak tűnik a projekt, mint az eddigiek. Bár azért ő meg van elégedve a Japánban játszódó kalanddal, szerinte jól korrigálta a Wolverine Origins botlást, szóval ki tudja, milyen az ítélőképessége a témában.

A lényeg ez: “If I did another one I’m 99.9% sure it would be the last, so that will inform what it is for me.” 99,9%, hogy az utolsó neki, bár tényleg csak a spinoff filmekről beszélt, szóval X-men közösben még feltűnhet. Vagy újracasting (csak ne reboot…).

A rendező amúgy maradt James Mangold, és elvileg már 2017-re be van jelentve ez a bizonyos The Wolverine 2, ami csak azért ezen sorszámú, mert ugye az Originst kb. mindenki tagadja mára, de legfőképp a stúdió.

11 hozzászólás a “A következő Wolverine-film lesz az utolsó?” bejegyzéshez

 1. nem tudom mi bajuk van az originsel, az újabb filmje sem jobb szerintem.

 2. Saját véleményem szerint mindkettő borzalom, de még mindig jobban tetszett az első mint az a japós, vonaton repkedős, óriási szamurájos baromság.

 3. Pont ideális lenne,most olvastam hogy meg fogják öletni Rozsomákot a képregénybe….akár ezzel is zárulhatna a 2.rész

 4. Én sem értem mi ez a nagy szégyenkezés az origins miatt. Egyáltalán nem volt rosszabb mint jópár képregényfilm. Ok amit Deadpoolból csináltak az annyira nem tetszett, de nem volt azért annyira szörnyű.

 5. Szerintem sem. Talan a Rozsi – Kardi tesosag volt egy kicsit… Nem is tudom. Hulyeseg? Spoiler a jovobol? Nezobarat egyszerusites? Nem tudom.
  Nekem a Weapon XI alapvetoen tetszett, mivel nagy Morrison-rajongo vagyok es tettenertem az athallasokat a New X-Men futammal, amit nalam meg teljes Marvel-szinten sem tudott senki uberelni eddig. Esetleg Jenkins Inhumans-e.

 6. Ha viszont összehasonlitjuk az Originst a képregényes Weapon X történettel, akkor láthatjuk, hogy mennyire elrontották Wolverine eredetét. SPOILER: Az meg hogy értelmetlenül beledobálták a filmbe Deadpool-t, Gambit-ot, Blob-ot szintén nem volt jó húzás. Erőltetetten magyarázták meg az amnéziás dolgot is. Soha szó sem volt semmilyen adamantium golyóról. Ráadásul Wolverien nem vette észre, hogy a szerelme csak levan öntve vérrel és nincs rajta semmilyen heg.SPOILER
  Szóval tele volt a film baromságokkal.

 7. Mindkét film nagyon gyenge és a 3. rész is az lesz, pedig a karakter jó, de amíg nem mernek bevállalni egy R-es, véresebb, darabolósabb, állatiasabb zúzást, addig sok jóra ne számítson senki.

 8. Fura, de nekem is jobban tetszett az Origins, mint a japós Wolverine. Nem volt egy egetrengető film, de azért ha például a köpedelem Green Lantern mellé tesszük, simán jónak lehet tekinteni :)

  Mondjuk engem annyira nem csigáz fel a Wolverine 2(3?), az eddigiek alapján. Ami sokkal inkább bejönne:

  1. a rohadt régen beígért R-es Deadpool-film, igen, Ryan Reynoldsszal és

  2. egy önálló Gambit-film, nem Csenning Tatuval, hanem Taylor Kitsch-el. Szerintem ő remek casting volt, fel nem foghatom, mi a túrónak cserélik le.

 9. Rolee: Azért mégiscsak egy Marvel filmről beszélünk. Hiába vársz kaszabolásokat. Viszont ha megnézed a The Wolverine rendezői változatát, abban több a vér és az akció is, mint a mozis verzióban.

 10. Most lehet érte megkövezni, de szerintem egyik Wolverine film sem lett kifejezetten rossz. Oké, kifejezetten jó sem, de nem csapott meg a Twilight féle, “két egész órát elveszítettem az életemből” érzés, mikor kijöttem a moziból.
  Mondjuk az Origins esetében Deadpool szerepeltetése nem igazán volt világos. Mármint… a folyton pofázós, de egyébként (az elpusztíthatatlanságán kívül) semmi szuperképsséggel nem rendelkező karakternek pont azt a tulajdonságát venni el, ami népszerűvé tette? Most akkor mi a tosz értelme volt egyáltalán belerakni a filmbe.
  Egyébként kizártnak tartom, hogy valaha is lesz Deadpool film. A képregényfilmeknél masszívan PG-13-ban gondolkodnak, Deadpool viszont szigorúan Rated-R karakter, és lebutítva kisiskolásoknak már nem is működne jól. A másik meg, hogy nem igazán vállalná el egy nagy név sem, hogy egy pillanatra sem látszik az arca a filmben, vagy ha meg igen, akkor felismerhetetlenül el van torzítva. Nem lenne benne lehetőség romantikus szálra, Holywood-i giccsre, hősi pózolásra… Egyszerűen Deadpool az a képregénykarakter, akiről a mai filmes felfogásban soha nem lesz önálló mozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.